İçim acıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tinder'dan mı buldunuz eğer oralardansa özellikle bizim ülkemizde direk F*** buddy'lik üzerine kullanım, malesef. Hadi bu kısmı da geçtim, olabilir. Ama eleman tam bir öküz , otizm şakası da nedir !! Alaya alınmaması gereken şeyleri böyle geyik muhabbetine meze yapacak kadar cibiliyetsiz biri, arkana bakmadan git. Kafanı bu faydasız için yorma bile.

Bu kiz duygusal biseler hissetmis gibi.. duygusal bir beklentiyede girmis zaten. Kimi oper sarilir cinsellikte olur zevkime baktim gectim der. Yani duygusalliktan olmuyo her zaman

Bu kiz duygusal biseler hissetmis gibi.. duygusal bir beklentiyede girmis zaten. Kimi oper sarilir cinsellikte olur zevkime baktim gectim der. Yani duygusalliktan olmuyo her zaman
İşte sorun da konu sahibinin duygusallık beklemesi böyle bir adamdan.Yoksa doğru , erkekleri kullanan kadınlar da çok.

Son düzenleme:

Yok Türkiyede değiliz, karşıdaki de Türk değil bana o yüzden garip geliyor çünkü böyle bir mantık pek yok burada. Elde ettim falan olayı yok yani. Burada sevgili olmak, seksten daha zor bir şey, bir şeye elde etmek olarak bakılacaksa sevgililiğe bakarlar yani.

Türk filmi de mi izlemedin vanillav?
Klasik bir şey işte... Elde edene kadar peşinden koşup deli aşık rolleri, birlikte olduktan sonra soğuyup 'tesekkurler, hayatta basarilar' modu..
Adam o kadaaar klasik bir tip ki. Dünya üzerinde var boyleleri.
Eğer uygulama dediğin şey "tin..." ise orada aşık rolü bile yapmazlar genelde. O App'in ruhuna aykiri^^
Ama sen akıllı ve güçlü bir kadınsın. Nelerle nelerle mücadele ettin.
Şu anlık şokun geçsin bu olayı da atlatirsin bence.

Hayatin bir düzeni var demek ki... büyük konuşmaları sevmem ama sizin anlatışınıza baktıktan sonra, demek ki böyle adamlarda böyle kadınlar için var oluyor dedim.
Kimse kimsenin cinsel hayatına karışamaz ama kendine değer vermeyen bir insanı başkası onurlandırmaz.
*modernliği karıştırmayı bıraktığımız gün gerçekten ilerleyebileceğiz sanırım.
Sizin için en iyisi olması dileklerimle.

Atlatırım tabii zaten öyle yıkılmadım ama böyle davranılmak insana aşağılanmış hissettiriyor. Ve hiç karşılaşmamıştım yani bir şehir efsanesi olarak düşünüyordum ben bu tipleri.

Şimdi sen o kadar alttan lafı soktun soktun iyi dilekler diledin ben de samimi buldum, okay

Şimdi sizbüyük konuşmamış mı oldunuz, bence gayet büyük büyük konuşmuşsunuz:) 1 ayda seviştiği için mi ‘böyle kadın’ oldu? Yapmayın lütfen ya. Bence insanları etiketleyip, yaftalamayı bıraktığımız gün gerçekten ilerleyebileceğiz. Mesela ‘demek ki o da böyle yaşamayı tercih ediyor’ diyebilmek zor olmamalı. Siz kendi yaşamınızda yine tercih etmeyin ama ‘böyle kadın, şöyle kadın’ deme hakkınız da yok. Başka bir konuda da sizin saygı ve anlayış görmeye ihtiyacınız olabilir mesela. Hayatta biraz naif ve zarif olmak kimseye bir şey kaybettirmez.

Oysa kadınlar kulübü boylelerinden geçilmiyor.
Sen bence şeyde biraz yanildin. Bizim ülkemizde olsa kadınlar nazlı, birlikte olmak için arada yoğun hisler olmasa bile 'cok aşigiz' bahanesi arıyorlar çünkü içleri ancak öyle rahat ediyor , beynimize öyle kodlanmış. Çünkü diğer türlü 'kötü kadin' oluyorsun :) o yüzden etraf gerçekten birbirini sevmediği halde 'miş gibi' yapan ciftlerle dolu.
Ama senin bulunduğun yerde işler farklı. Burada kadınlarin beyninde böyle kodlar olmadığı için kimsenin aşık rolü yapmasına gerek yok. Şeffaf olmak yeterli.
Zaten bulunduğunuz konum itibariyle siz onunla yine birlikte olurdunuz. Bu şekilde bir insanın rollere girmesine hic gerek yoktu. Bu nedenle soylediklerinin samimiyetine inanmişsiniz.
Bu da adamın şerefsizliği mi diyelim, ego tatmini mi artık...
Hiç kendini kötü hissetme. Hikayedeki kötü kişi sen değilsin. Bir apaçi sana böyle davrandı diye aşağilanmiş da değilsin.

Ten uyumu mu olmadı acaba?
Siz üzülmeyin diye direkt de söylemiyordur. O kadar ince birine de benzemiyor gerçi.
Bazen kendine çok yakın hissettiğin kişiyle tanışıp 1-2 konuştuktan sıkılırsın hani. O elektriği alamazsın. Öyle bir şey.

Allah o fevzinin belasini versin ya
Hadi asik taklidi yaptin sevistin pismansin.
Simdiki ogudu de 12 dkda kuryeyle gelen fahiseler iyi mi

Mesajlarına yazmayayım mı bir şey, ne diyecek onu da bilmiyorum gerçi.
Seninle birlikte olana kadar o kadar yolu tepmis. Sana ilgili davranmis. Iliskilerin baslangici hep boyledir, onemli olan onu surdurebilmektir. Seninle beraber olduktan sonra oturmus oyun oynamis, seni yalniz sap gibi birakmis, bir de sana kirilacagin seyler soylemis sakayla karisik. Yani artik seninle isi bitmis gibi davranmis. Eger duygusal birsey hissetseydi seni kaybetmemek icin ugrasirdi. Oysa seni kiracak seyler soylemis. Demek ki amaci sexmis. Bu kisiyle devam etmenin bir anlami var mi? Ben olsam yazdiklarina cevap vermem. Cunku artik sadece ohtiyaci oldugunda gelecek. Bitti demek bile bu insannicin fazla. Bu kisiye verilecek en guzel cevap bitti bile deneden bitirmek, yazmamak, aramamak, sormamak, hayatindan cikarmak... karaktersisizin tekiymis. Karakterli insanla konusulur, aciklama beklenir. Bu insan icin artik bir saniyeni bile harcaman fazla. Karakterini belli etmis. Hicbir sey demeden cikar hayatindan yoluna bak.

Ya.. Vanillav. Şu düşündüklerin bir İngiliz için çok detaycı. Evet, 1 ay da onlar için gayet iyi yani.
Ülkemizde ve ya İngilterede (İngiliz demişsin, İngilterede olduğunu farz ediyorum) bu sitelere seks için girilir. Hele İngilterede.. Seksle başlar, birbirlerinden hoşlanırlarsa ne ala.
Sorun ne biliyor musun? Hem seks istiyor hem de bir şey bulaşmasından korkuyordur. O şakalar da ondan ötürü bence.
Muhtemelen senin ordan birilerini bulup daha öncede birlikte olduğunu düşünüyordur.
Mesajlarına bakmadığına göre de sıkılmış olmalı.

Not: İngilizlerle 17 sene yaşadım, hiç İngiliz sevgilim olmasa da onların ciğerini bilirim

Aynen benim birlikte olmak için aradığım karşılıklı hoşlantı olması beraber güzel zaman geçirmek. Hani bizdeki gibi "vahavv elde ettim hadi git buradan" ya da "benim kadınımsın artık o kim bu kim, sana niye baktı, namusumsun" istemiyordum. Bizdeki erkeklerle genelde böyle oluyor çünkü. Ona da hep zamanla bakarız sevgililik meselesine diyordum.
O yüzden çok mantıksız geliyor bana aşk rolü kesmesi, öyle olmasına gerek yok çünkü.
Ama teşekkür ederim son cümlelerin için, galiba duymaya ihtiyacım vardı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…