Bu kiz duygusal biseler hissetmis gibi.. duygusal bir beklentiyede girmis zaten. Kimi oper sarilir cinsellikte olur zevkime baktim gectim der. Yani duygusalliktan olmuyo her zamanValla dokunması öpmesi de duygusallık demek zaten.Yeni tanıştığın adam dokunsa öpse ne ki? Bi' yaşanmışlık yok bişey yok 1 ay olmuş , mekanik bir süreç adet yerini bulsun diye öpülmek ne zevk verir ki insana? Sonuç da süreç de önemli.Süreç olmayınca sonucun olması , uzun süreli ilişkilerde olur kadının bedenini bilip özel noktalarını bilmesi vs vs. gerekir erkeğin.
İşte sorun da konu sahibinin duygusallık beklemesi böyle bir adamdan.Yoksa doğru , erkekleri kullanan kadınlar da çok.Bu kiz duygusal biseler hissetmis gibi.. duygusal bir beklentiyede girmis zaten. Kimi oper sarilir cinsellikte olur zevkime baktim gectim der. Yani duygusalliktan olmuyo her zaman
Bence senden hoslanmis ama cinsel bakimdan istedigi cekimi yakalayamamis, tabii dan diye soyleyemeyecegi icin de boyle sacma islere kalkismis.
Tinder'dan mı buldunuz eğer oralardansa özellikle bizim ülkemizde direk F*** buddy'lik üzerine kullanım, malesef. Hadi bu kısmı da geçtim, olabilir. Ama eleman tam bir öküz , otizm şakası da nedir !! Alaya alınmaması gereken şeyleri böyle geyik muhabbetine meze yapacak kadar cibiliyetsiz biri, arkana bakmadan git. Kafanı bu faydasız için yorma bile.
Şimdi çok açık yazmak istemiyorum açıkçası ama güzel geçtiğini düşündürdü bana hareketleri. Ha hala ten uymayabilir o da olabilir ama bu öküzleşmeyi gerektirmez...
Türk filmi de mi izlemedin vanillav?Evet ama 5 gün önce çıkmak istedi, kız arkadaşım olmanı istiyorum deyip duruyordu başından beri, bana aşık olmanı istiyorum diyordu. Daha 1 gün öncesinde arkadaşları aşık mısın diyordu buna çünkü bana olan hislerini itiraf etti. Bu yüzden bu anlık değişim doğal gelmiyor bana.
Adam hangi ülkeden merak ettim açıkçası.Bi' kaç tahminim var ama banlanırım filan gerek yok.
Türk filmi de mi izlemedin vanillav?
Klasik bir şey işte... Elde edene kadar peşinden koşup deli aşık rolleri, birlikte olduktan sonra soğuyup 'tesekkurler, hayatta basarilar' modu..
Adam o kadaaar klasik bir tip ki. Dünya üzerinde var boyleleri.
Eğer uygulama dediğin şey "tin..." ise orada aşık rolü bile yapmazlar genelde. O App'in ruhuna aykiri^^
Ama sen akıllı ve güçlü bir kadınsın. Nelerle nelerle mücadele ettin.
Şu anlık şokun geçsin bu olayı da atlatirsin bence.
Tam ingiliz oyunu diyesim geldiİngiliz. Merak ettim tahminlerinizi açıkçası
Hayatin bir düzeni var demek ki... büyük konuşmaları sevmem ama sizin anlatışınıza baktıktan sonra, demek ki böyle adamlarda böyle kadınlar için var oluyor dedim.
Kimse kimsenin cinsel hayatına karışamaz ama kendine değer vermeyen bir insanı başkası onurlandırmaz.
*modernliği karıştırmayı bıraktığımız gün gerçekten ilerleyebileceğiz sanırım.
Sizin için en iyisi olması dileklerimle.
Hayatin bir düzeni var demek ki... büyük konuşmaları sevmem ama sizin anlatışınıza baktıktan sonra, demek ki böyle adamlarda böyle kadınlar için var oluyor dedim.
Kimse kimsenin cinsel hayatına karışamaz ama kendine değer vermeyen bir insanı başkası onurlandırmaz.
*modernliği karıştırmayı bıraktığımız gün gerçekten ilerleyebileceğiz sanırım.
Sizin için en iyisi olması dileklerimle.
Oysa kadınlar kulübü boylelerinden geçilmiyor.Atlatırım tabii zaten öyle yıkılmadım ama böyle davranılmak insana aşağılanmış hissettiriyor. Ve hiç karşılaşmamıştım yani bir şehir efsanesi olarak düşünüyordum ben bu tipleri.
Erkeklerin çoğu, cinselliğe ulaşabilmek için aşık,ilgili taklidi yapmayı meşru görüyor.Buyrun okuyun ve erkeklerimizin ne kadar aşağılık ve mide bulandırıcı olduklarının farkına varın.
https://eksisozluk.com/erkeklerin-seks-icin-asik-taklidi-yapmasi--4014810?p=90
Not: birlikte olmak için illa aşık olunmalıdır gibi bir şey söylemek istemiyorum, sadece bu ağır abazaların iç dünyasına bir göz atmanızı isterim.
Seninle birlikte olana kadar o kadar yolu tepmis. Sana ilgili davranmis. Iliskilerin baslangici hep boyledir, onemli olan onu surdurebilmektir. Seninle beraber olduktan sonra oturmus oyun oynamis, seni yalniz sap gibi birakmis, bir de sana kirilacagin seyler soylemis sakayla karisik. Yani artik seninle isi bitmis gibi davranmis. Eger duygusal birsey hissetseydi seni kaybetmemek icin ugrasirdi. Oysa seni kiracak seyler soylemis. Demek ki amaci sexmis. Bu kisiyle devam etmenin bir anlami var mi? Ben olsam yazdiklarina cevap vermem. Cunku artik sadece ohtiyaci oldugunda gelecek. Bitti demek bile bu insannicin fazla. Bu kisiye verilecek en guzel cevap bitti bile deneden bitirmek, yazmamak, aramamak, sormamak, hayatindan cikarmak... karaktersisizin tekiymis. Karakterli insanla konusulur, aciklama beklenir. Bu insan icin artik bir saniyeni bile harcaman fazla. Karakterini belli etmis. Hicbir sey demeden cikar hayatindan yoluna bak.Mesajlarına yazmayayım mı bir şey, ne diyecek onu da bilmiyorum gerçi.
Yok Türkiyede değiliz, karşıdaki de Türk değil bana o yüzden garip geliyor çünkü böyle bir mantık pek yok burada. Elde ettim falan olayı yok yani. Burada sevgili olmak, seksten daha zor bir şey, bir şeye elde etmek olarak bakılacaksa sevgililiğe bakarlar yani.
Oysa kadınlar kulübü boylelerinden geçilmiyor.
Sen bence şeyde biraz yanildin. Bizim ülkemizde olsa kadınlar nazlı, birlikte olmak için arada yoğun hisler olmasa bile 'cok aşigiz' bahanesi arıyorlar çünkü içleri ancak öyle rahat ediyor , beynimize öyle kodlanmış. Çünkü diğer türlü 'kötü kadin' oluyorsun :) o yüzden etraf gerçekten birbirini sevmediği halde 'miş gibi' yapan ciftlerle dolu.
Ama senin bulunduğun yerde işler farklı. Burada kadınlarin beyninde böyle kodlar olmadığı için kimsenin aşık rolü yapmasına gerek yok. Şeffaf olmak yeterli.
Zaten bulunduğunuz konum itibariyle siz onunla yine birlikte olurdunuz. Bu şekilde bir insanın rollere girmesine hic gerek yoktu. Bu nedenle soylediklerinin samimiyetine inanmişsiniz.
Bu da adamın şerefsizliği mi diyelim, ego tatmini mi artık...
Hiç kendini kötü hissetme. Hikayedeki kötü kişi sen değilsin. Bir apaçi sana böyle davrandı diye aşağilanmiş da değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?