Işte anladım da belkide dayınızın yaşadıkları aldığı ahlardan değildir inşallah değildir demek istiyorum aslında çünkü yapılan suç ile çekilen ceza adaletli olmali. Herşey Allahtan ama beddua ederken bile adil olmaktan yanayım ne bileyim yazayım dedim iste bendeYanlış anlaşılmasın ben dayımdan örnek verdim sadece
Sende haklısın canım kimse böyle olsun istemezdi ama böyle oldu aslında halam hiç beddua etmedi sadece ah etti Buda Allahın sopası belkideIşte anladım da belkide dayınızın yaşadıkları aldığı ahlardan değildir inşallah değildir demek istiyorum aslında çünkü yapılan suç ile çekilen ceza adaletli olmali. Herşey Allahtan ama beddua ederken bile adil olmaktan yanayım ne bileyim yazayım dedim iste bende
Aynen böyle oldu. Terk etti benialdatılmak iğrenç adamın yaptığı iğrenç ok, ama bir de adamın gözuyle baksak,
zaten zor görevdesin,Allah bilir hangi dağın başında ölum kalım mucadelesi verdiğin surekli hayati riski olan bir işin var, geliyosun lojmana falan her neyse birazcık kafa dağıtmak için sevdiğin insanı arıyosun, mesajlar aramalar " beni neden aramadın demek özlemedin peki öyle olsun" falan. ben bile çekmem kadın halimle.
başkasıyla konuşmam ama "yeter ya ömrum böyle mi geçecek,dunyadaki tek kadın bu mu" derim.
ki o ara biriyle arkadaşça bile konuşuyosam aklıma gelir yani "bak kadın ne guzel huzurlu, bir de benim sevdiğim kadının tribine nazına bak" derim karşılaştırırım yani.
askere,polise, zor görevi olanlara fazla trip atmayın bence, ben olsam zaten işim zor bir de evdeki huzursuzlukla mı uğraşayım derdim, kaçmanın yolunu arardım.
herkes kendi açısından baksın, aldatmakta asla haklı değil, ama böyle davranıldığında da insanın aklına şeytan girer.
Kardesim ne kadar basinin etini yersen ye trip at vs sen aldatmamis beklemissin o aldatmis ki genelde kadinlar pes eder ilgisizlikten ama.sen ondan daha cok.sevmissin. ozledim.diye trip atmak bunalacak birsey degil kocan tabiki ozleyeceksin bunu diyeceksin. Yerinde olsam.kanitlarimi toparlar oyle giderim o mahkemeye asla kendini ezdirme hele bir erkege hic ezdirme evet seviyorsun belki hala kiyamiosn ama o seni gozden cikariosa sende cikarmalisin. Pisman olur gelir vs bu dusuncelere kapilma. Gelse de kabul etme orada zor sartta madem ailesine daha duskun olmasi gerekmez mi ben mi yanls dusunuoŕmEvet yaptım bunalttim da. Özledim diye başının etini yedim
Adam kadınla ciddi düşünmuyorum diyip nasıl bosanmak ister ki? Doğruyu söylemiyor. Kadınla ciddi olmasaydi sana dönerdi, pişman olurdu. Kadina mesaj atsan tebrik ederim evli adamın aklıni aldın. Boşanıyoruz sayande falan desen. Kadin da kocanin evli olmadığını biliyorsa öğrenmiş olur. Belki kadını da bekarım diye kandiriyordur
Kardesim ne kadar basinin etini yersen ye trip at vs sen aldatmamis beklemissin o aldatmis ki genelde kadinlar pes eder ilgisizlikten ama.sen ondan daha cok.sevmissin. ozledim.diye trip atmak bunalacak birsey degil kocan tabiki ozleyeceksin bunu diyeceksin. Yerinde olsam.kanitlarimi toparlar oyle giderim o mahkemeye asla kendini ezdirme hele bir erkege hic ezdirme evet seviyorsun belki hala kiyamiosn ama o seni gozden cikariosa sende cikarmalisin. Pisman olur gelir vs bu dusuncelere kapilma. Gelse de kabul etme orada zor sartta madem ailesine daha duskun olmasi gerekmez mi ben mi yanls dusunuoŕm
Bundan sonraki hayatımı garantiye alacak kadar var. O göndermedi aslında ben boşalttim hesabını. O Da sesini çıkaramadı bir an önce boşanmak içinTüm birikimimizi bana verdi yazmışsın yukarılarda. Senin hesabına mı gönderdi bu parayı ve tutarı ne kadar ..
Icinde ne varsa dok ona mi kizacaksn kiz bagir agla ama bunun acisini ondan cikar. Inan birsey demeyip yolumuza bakinca o sozler icimizde eriyip gtmio.Evet kendimi ezdirmiyorum. En başından beri gelgitler yaşamış olsam da hep en son benim için de bitti her şey geri dönüşü yok diye kapattım konuyu. Ama gel gör ki içim ne halde. Ateşler içinde yanıyorum
Bundan sonraki hayatımı garantiye alacak kadar var. O göndermedi aslında ben boşalttim hesabını. O Da sesini çıkaramadı bir an önce boşanmak için
Bilesin ki Bu aşşağılıkların klasik taktiğidir, kadını suçlu psikolojisine sokup ta gitmek ..
Ona dair hiçbir duygusallığının, menfaatlerinin önüne geçmesine izin verme bari lütfen demeye geldim.
Icinde ne varsa dok ona mi kizacaksn kiz bagir agla ama bunun acisini ondan cikar. Inan birsey demeyip yolumuza bakinca o sozler icimizde eriyip gtmio.
aferin eşine ama çirkef bir adam değilmiş. hiçbirşey aldatmayı meşrulaştıramaz herkesle hemfikirim. ama eğer gerçekten çirkef iğrenç bir adam olsa para için çıngar çıkarır seni tehdit eder, herşeyi yapar öyle ayrılırdı. ki anladığım kadarıyla ortalığı birbirine katan, herkese herşeyi anlatan senmişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?