Adim atmazsan icinde kalir.
Çoğunlukla böyle düşünüyorum içim rahat iş yerimde bu insan, iş yerimde başarılıyım odaklanabiliyorum hayatı kesinlikle kendime zehir etmiyorum.. ama mesela çok küçük bişey canımı çok yakıyor öglen sevmedigim bi insanla karsılasıp aynı masada yemek mesela karsımda o otursun istiyorum.. karsımdaki insan asla anlamıyor hatta yanıma yaklaştırmıyorum onu tüm kapılarımı kapadım tek bi adım atsa tek bi adım.. ama atmıyor o kendini ayrı yiyor gözümün önünde ben ayrı..
işte kısa ve net aslında bunu istiorumm.. ama o kdr "öküz" davrandımki -haklı olarak- şu anda hiç bi engel olmamasına ragmen tüm kapılar kapalı.. bende kapadım kapılarımı.. içim yana yana unutmaya calısıorumm.. bu kendini sevmek ama bi yanımda onu istio..
ne istedigime eminim.. sadece bu zor günleri onunla aşmak benim için onun çok değerli oldugunu anlatabilmek sonra sonra diğerleri sonra mutlu bi ilişki mutlu bi yuva..
şu an onun güvenine cok ihityacım var onunda bakıslarına beni nası özledigini görebiliorum...
herseyi anlatan bi mail atsam.. burda şöyle olmustu burada böyle olmustu die..
veya kısa ve öz ben seni çok özledim.. desem msj atsam.
Ben anlayamadim. Cevaplamak zorunda degilsiniz ama
Malum sahsin hem kiz arkadasi varmis hem sizinle mi berabermis?
Yoksa karsilikli ama ikinizin de acilamadigi hoslanti mi?
Sonra size neden icinizi yakan bi cevap verdi?
Kiz arkadasindan ayrilsa da size kapilari neden kapali?
Siz neden kapattiniz kapilarinizi?
Ay kendimi sorgu memuru gibi hissettim ama anlayamadim ki.
peki asıl engelimi hiç sormadınız.. kendimi ifade edememekten korkuyorum ama inanın olaylar benim dısımda gelişti..
bu arkadas benimle ilk tanıstıgında meger kız arkadası varmıs, bana net bir adım atmadı ama sondan anlatayım ben bişekilde ögrendim, önce söylemeyi düşünmüodum kopmaya calıstım izin vermedi arkadası olmaya calıstım izin vermedi bi türlü peşimi bırakmadı, en son acıkca susuorum artık ben dedim, o zmn daha net konustuk ben kendimi bi türlü toparlayamadım dedi seninle hiç mi sansımız yoktu ne olur söyle dedim seni hiç heyecanladırdımmı mutlu ettimmi aldıgım cvp yüregimi yaktı o an cıktık bi daha 3 haftadır hiç konusmuyoruz 15 gün önce kız arkadası ile ayrıldıgını karsımda grup içinde söyledi 1 hafta önce tekrar duydum ama bana karsıda tüm kapıları kapalı msni bile acmıo cdısı takip ediorum acmıoda silmio da ..
aldığın cevap neydi? olumsuz bişey mi söyledi?
kız arkadaşı varken keşke konuşmasaymışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?