sevgilisi varken sana kur yapmýþ, ileride birlikte olursanýz belki baþkasýna da kur yapar, güvenebilecek misin?
Haklısın Laale abla, yorumlarını hep beğeni ile takip ediyorum.
Beynim böyle diyor böye davranıyor kalbim ise çocuk gibi tepiniyor bu sefer aklımda başlıyor " önemli olan senin hissetmen yaşa ve bitir bişeyler yapsan neler beklior acaba seni " cümleleri gezinmeye..
emme basma tulumbalar gibi oldum...
evet en önemlisi o kızın hala var olup olmadığı
benim en büyük hatam, o kızı ögrendigim ilk anda duygularımı belli etmemek oldu. fakat sen beni yanlış anlamışsın demesinden korktum.. ögrendikten 1 hafta sonra iş yerinde izne çıkacaktım 10 gün o dönem kendimi toparlarım diye düşündüm öylede oldu ztn. geldigimde sabah beni kapıda bekliyordu o derece özlemiş o gün oturduk baktım ben gayet rahatım elim ayagıma dolanmıyor msni facebooku hiç açmadım aksam olmadan geldi sordu kavga ettik bir hafta 10 gün peşimden odamdan ayrılmadı.. hep tersledim "şaka" ile igneledim.. baktım peşimden ayrılmayacak mecbur açtım msni bu sefer konusmadım bütün gün niye konusmuorsun nie benimle ilgilenmiyorsun moduna girdik.. yine olmadı bu sefer ben yokum artık dediğimde en son anda duygular açıga cıktı..
annesini kaybetmiş babası aynı apartmanda bi baskası ile evli uzun yıllardır. annesini cok üzmüş, kadıncagız cok genc yasta kötü hastalıktan vefat etmiş.. dısardan çok neşeli gözüksede korkuları var en büyüğüde derin bir yanlızlık yasadıgı için daha da yanlız kalma korkusu reddedilme kabul görmeme korkusu
şimdi objektif olarak düşünüyorum kendimi onun yerine koyuyorum - işe başlıyorum bi kızdan hoşlanıyorum bunu kendime itirafım zor oluyor iş yeri problemli bizi aynı karede gören başlıyor konusmaya hoslandıgım kız bu yorumlardan sonra suratıma bakmıyor 1 bardak çay içmişliğimiz yok aslında ne fırsatları kaçırıyoruz kördüğüm oluyoruz kalıyoruz -bi yandanda bi kız var hayatında ona da yanlış yapmak istemiyor hızlı yaşanmış bi ilişki sözler var şimdi o kızdan ayrı ama benimle oldugunda bunların hiçbiri unutulmayacakki çevrede konusulacak ben nasıl bakacagım savaşacakmıyım onun için hepsini düşünüyor...
en iyisi unutmak..
-becerebilirsem-
Evet haklısın Laale abla, bu günleri düşünerek izin vermemiştim iyki öyle yapmışım..
Her şerde varmış bir hayır, bolbol dua ediyorum edeceğim Rabbim içime ferahlık versin..
olmuyor bitmiyor tükenmiyor içimden çıkmıyor o gözleri 5 sn görmek yetiyor agzımdan cıkacak ufacık bi sözcük ile gülmeye başlayan o gözler ışıyan o gözler
ne yapacagım ben Allahım sen bana güç ver
bugün amirim odasına gönderdi beni
odasındaki diğer kişiyle konusurken bi gözüm onda onunki de bende bakıp bakıp kacırdık bi kaç kere sonra yakalandık bakısırken
göz kırptı naber sen yaşıyormusun dedim brz konustuk
24 yasındayım koskoca siyasi insanların içinde bir basıma kaldım elim ayagıma dolanmadı 4 aydır hala onun karsısında kalbim güp güp güp bayılacak gibi oluyorum
hala agzımdan kem küm cıkıyor sözcükler
bu arada ikimizde oruçluyuz otursana cay söyleyelim dedi tayfun abi duy bak borcu olsun dedim yemek söyleyelim dedi bi kafede şundan yedireyim ben sana dedi sadece baktım gözlerim doldu
gülüştük neşelendik uça uça çıktım odama
not: amirimden az kalsın azarı yiyordum ehueheh
ne yapıcam ben ben hiç böyle bişey yaşamadım ki yaşamadım ki
şimdiii onun yolunu bilsem onu da beceremem ki
5 yasındaki bebeler gibi tepinip duruyorum
dün öyle yapsaydım böyle yapsaydım kavga kavga kendimle
bi çaresi olmalıı olmalıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?