İçim buruk bu gece

bilemem

ya gercekten uzun zaman sonra farklı duygular hissetti, ya da dediginiz ihtimal hep var olacak..

beni bu sorular mahvedio ztn, tam toparlanıyorum yaşadıgım şeylerle ilgili yeni bişey ögreniyorum..

ya cok büyük bir mutlulugu kacırıyorum onunla yada ateşten kurtuluyorum..

gidersem ya mutlu olacagım yada mutlu olacagım bir insanı engelleyip onunla acı cekecegim..

en iyisi işime daha daha sıkı sarılıp oyalanmak.. tutunmak hayata..

kimse bişey bilmiyor allahtan, bazen avaz avaz aglayasım gelsede karsımdaki insan bu konuda cok hassas allahtan kimse bişey bilmiyor..

sevgilisi varken sana kur yapmýþ, ileride birlikte olursanýz belki baþkasýna da kur yapar, güvenebilecek misin?

Ben de bunu soracaktim.
Buruklugunuza burukluk katmak istemem ama boyle durumlarda usulunce acik olunmali bence.
Kiz arkadasi yalnizca evlilige hevesli diye bunalma bahanesi cok siradan geldi bana.
Sizden hoslanmis olabilir oyleyse bitirip gelmeliydi.
Uzgunum ama bariz aldatmis kizi.
Diger kizla siz masumsunuz maalesef..
Amacim kirmak degil yanlis anlamayin ama hayatimiza dahil edecegimiz insanlar hakkinda cok dusunmeliyiz bence.
Karsimizdakine yogun duygular beslenerken detaylari kacirmis olabileceginizi dusunerek yazdim.
Allah hayirlisini versin insallah hakkinizda..

Son düzenleme:
Bana da bahanesi saglam gelmedi.

Sen kirilgan birine benziyorsun, adim atacaksan da iyi dusun. Sonra kirilma...

bunları bana sunmadı aslında bulundugum ortamda bi şekilde ögrendigim duydugum seylerdi, doğal yollardan gelişen olayların sonucunda

ikimizin arasındaki durum en son konusmada acıga cıktı öncesinde dile gelmemişti hiç bişey, ben ztn asla belli etmiyordum..

söyledikleriniz aklımdan cıkmadıgı için bişey yapamıorum ztn..

iki ileri bir geri :)

lys acıklanmış, kardeşi ile ders calısmıstık fakat basta problem oldu kardeşi bize geldi gizlice iş yerinde kimse bilmedi bilmeyecek

msn acık acaba sorsammı sonuçları ?

Çok düşünceli çok kırılgan bir yapın var belli
Rabbim yardımcın olsun
Ama arkadaşların dediklerine hak verdim unutmak en iyi yol gibi
Unutup tekrar eskisi gibi olmalısın yani ondan önce nasılsan
Ve bu olayları bana kendisi söylemedi diyosun belkide bunları bilmeyerek bir ilişkiye başlardın
Sonradan duyardın ve pişman olurdun olayları biraz iyi yönünden görmekte fayda var

biliyorumm çok teşekkür ederim bunların hepsini biliorum ama o kdr yogun o kdr hızlı geliştiki herşey bende yasadıklarmn peşinden gider oldum...

Pekii o neden adım atmıyor?
Yani kız arkadaşından ayrılmışsa,senden de o kadar etkilenmişse harekete geçmemesi garip değil mi?
Hatalı olan o,tabiri caizse seni kandıran da o!
Gelmesi gereken,açıklama yapması gereken,kendini affettirmesi gereken odur bana göre...

Haklısın Laale abla, yorumlarını hep beğeni ile takip ediyorum.
Beynim böyle diyor böye davranıyor kalbim ise çocuk gibi tepiniyor bu sefer aklımda başlıyor " önemli olan senin hissetmen yaşa ve bitir bişeyler yapsan neler beklior acaba seni " cümleleri gezinmeye..

emme basma tulumbalar gibi oldum...

Sağolasın canım...
Aslında şu başka bir kız konusu olmasa az daha yanaş diye iterdim inan ki seni.
Ama o kız halen var mı yok mu bilmiyoruz.
Yoksa da neden gelmiyor ki?
Yani varken sana kur yapması senden hoşlanması değil de ego tatmini miydi?
Ayy bende sorular bitmez.
Kafanı şişirmek istemem ama bence vazgeç bu işten.

evet en önemlisi o kızın hala var olup olmadığı

benim en büyük hatam, o kızı ögrendigim ilk anda duygularımı belli etmemek oldu. fakat sen beni yanlış anlamışsın demesinden korktum.. ögrendikten 1 hafta sonra iş yerinde izne çıkacaktım 10 gün o dönem kendimi toparlarım diye düşündüm öylede oldu ztn. geldigimde sabah beni kapıda bekliyordu o derece özlemiş o gün oturduk baktım ben gayet rahatım elim ayagıma dolanmıyor msni facebooku hiç açmadım aksam olmadan geldi sordu kavga ettik bir hafta 10 gün peşimden odamdan ayrılmadı.. hep tersledim "şaka" ile igneledim.. baktım peşimden ayrılmayacak mecbur açtım msni bu sefer konusmadım bütün gün niye konusmuorsun nie benimle ilgilenmiyorsun moduna girdik.. yine olmadı bu sefer ben yokum artık dediğimde en son anda duygular açıga cıktı..

annesini kaybetmiş babası aynı apartmanda bi baskası ile evli uzun yıllardır. annesini cok üzmüş, kadıncagız cok genc yasta kötü hastalıktan vefat etmiş.. dısardan çok neşeli gözüksede korkuları var en büyüğüde derin bir yanlızlık yasadıgı için daha da yanlız kalma korkusu reddedilme kabul görmeme korkusu

şimdi objektif olarak düşünüyorum kendimi onun yerine koyuyorum - işe başlıyorum bi kızdan hoşlanıyorum bunu kendime itirafım zor oluyor iş yeri problemli bizi aynı karede gören başlıyor konusmaya hoslandıgım kız bu yorumlardan sonra suratıma bakmıyor 1 bardak çay içmişliğimiz yok aslında ne fırsatları kaçırıyoruz kördüğüm oluyoruz kalıyoruz -bi yandanda bi kız var hayatında ona da yanlış yapmak istemiyor hızlı yaşanmış bi ilişki sözler var şimdi o kızdan ayrı ama benimle oldugunda bunların hiçbiri unutulmayacakki çevrede konusulacak ben nasıl bakacagım savaşacakmıyım onun için hepsini düşünüyor...

en iyisi unutmak..

-becerebilirsem-

Bak canım önce baştan şunu kabul etmeli.
İşyeri aşkı zordur. Zormuş yani... Bunu da yaşayarak görüyoruz işte.
Dedikodu daima olur ve olacak.
Unutmak da kolay değil hergün karşılaşma ihtimali de var. Mesafeni koru ve mümkün olduğu kadar onunla yapacağın işlerde başbaşa kalmamaya çalış ki elektirikten dolayı samimiyetiniz olmasın.
Şu bir bardak çay içmişliğimiz yok demişsin de bence bu iyi aslında.
İnan ki anılar çokken unutmak daha zor oluyor.
Hakkında hayırlısı inşallah.

Evet haklısın Laale abla, bu günleri düşünerek izin vermemiştim iyki öyle yapmışım..
Her şerde varmış bir hayır, bolbol dua ediyorum edeceğim Rabbim içime ferahlık versin..

Evet haklısın Laale abla, bu günleri düşünerek izin vermemiştim iyki öyle yapmışım..
Her şerde varmış bir hayır, bolbol dua ediyorum edeceğim Rabbim içime ferahlık versin..

Amin canım amin inşallah...
Allahım bizleri hep iyi ve doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah..

olmuyor bitmiyor tükenmiyor içimden çıkmıyor o gözleri 5 sn görmek yetiyor agzımdan cıkacak ufacık bi sözcük ile gülmeye başlayan o gözler ışıyan o gözler

ne yapacagım ben Allahım sen bana güç ver

bugün amirim odasına gönderdi beni

odasındaki diğer kişiyle konusurken bi gözüm onda onunki de bende bakıp bakıp kacırdık bi kaç kere sonra yakalandık bakısırken

göz kırptı naber sen yaşıyormusun dedim brz konustuk

24 yasındayım koskoca siyasi insanların içinde bir basıma kaldım elim ayagıma dolanmadı 4 aydır hala onun karsısında kalbim güp güp güp bayılacak gibi oluyorum

hala agzımdan kem küm cıkıyor sözcükler

bu arada ikimizde oruçluyuz otursana cay söyleyelim dedi tayfun abi duy bak borcu olsun dedim yemek söyleyelim dedi bi kafede şundan yedireyim ben sana dedi sadece baktım gözlerim doldu

gülüştük neşelendik uça uça çıktım odama

not: amirimden az kalsın azarı yiyordum ehueheh

ne yapıcam ben ben hiç böyle bişey yaşamadım ki yaşamadım ki

Canım sen iyice kaptırmışsın
Bu saatten sonra kalbini dinle madem

şimdiii onun yolunu bilsem onu da beceremem ki

5 yasındaki bebeler gibi tepinip duruyorum

dün öyle yapsaydım böyle yapsaydım kavga kavga kendimle

bi çaresi olmalıı olmalıııı

şimdiii onun yolunu bilsem onu da beceremem ki

5 yasındaki bebeler gibi tepinip duruyorum

dün öyle yapsaydım böyle yapsaydım kavga kavga kendimle

bi çaresi olmalıı olmalıııı

canım, konunu tümüyle okudum inan ki şu hayatta hiç bişey senden kıymetli değil. bunun farkına var bi önce. hepimiz kuruntu yapıyoruz üzülüyoruz, değen ya da değmeyen insanlar için. kalbinin sesini dinle canım, en az pişman olucagın duruma yöneli ki içinde ukde kalmasın. insanı bu sonradan en çok yıkan şey, ''keşke'' deme.. ben çok gurursuzluklar yaptım bi önceki ilişkimde, ama iyi ki de yaptım ki onlara rağmen değerimi bilemedi diyorum, içim çok rahat canım

kalbim yarın gidip boynuna sarılmak istior

bizi üzen arkamızdan konusanlara bas bas bagırmak istior şimdi mutlumsunuz die

bi yandanda saçlarını yolmak istiorum etlerini didiklemek istiorum elimi kolumu bagladı benim o mahkum etti buna..

ben abartmıorum resmen ufacık bişey görse benden gözleri ışıo mutlu oluo

ama nie o gelmio o bişey yapmıo msni açmıo artık nie

ne yapıcam ben kapadım kapıları şimdi kara kara düşünüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…