son 9 dk gözyaşlarıma hakim olmak için zor tutuyorum kendimi ..
işin vardı kalktın gittin kalakaldım buralarda.. Önce senin bana davranışlarını önemsedim bitek, kimsenin kız arkadası var demesine aldırış etmedim.. üzülen ben oldum.. bu sefer onların ayrılmışlar nişan iptal sorunlar varmış demelerine inandım yine üzülen ben oldum yine yine yine..
bişey yapmalıyım, bişey yapmalıyım yoksa hasta olacagım bana bişey olacak..
evet saat 13:27 ve aklımı toparladım şu an sabır zamanı benim için.
benim içimde ufacık bir kötü niyet yoktu ve biliyorum ki Rabbim biliyor görüyor yaşadıklarımı. Ben ona havale ettim bu zamana kdr kendimden hiç bi şüphem olmadı oda beni yaptıklarımı şüpheye düşüremeyecek kendimden şüphe etmeyeceğim bildiğim tek bişey var bu hayatta yaşanan hiç bişey boşa değil hiç bişey kaybolmuyor iyilikte kötülükte hersey hiç bişey boşa değil.. Ben Rabbime sıgındım, ona sığındım, ona sığındım..
Biliyorum işte bu yüzden sakinleştim ya, üzüntü ile hareket edersem aynen dediğin olacaktı lale abla..
Çok gördüm de böylesini hiç görmedim yeminle alnından öpmek lazım herkesin harcı değil..
sevgilisi varken sana kur yapmış, ileride birlikte olursanız belki başkasına da kur yapar, güvenebilecek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?