Icim icimi yiyor ama bilen yok. Ikilemdeyim ama cikamiyorum

Öyle önümüze gelen her oduna he deseydik, evlenirdik şimdiye. Millet her haltına sabrediyor, nikah masasına oturtuyor işte.
Ah canım benimki güldü eskiden şimdi dikenlerini saçıyor her erkeğin içinde odunluk, öküssslük ve ayılık var hahahah
Ay kız ben bi konu mu açsam. Pek dertliymişim

Keşke sürekli konu açıp kendinizi de bizide yormasanız. Siz bu adamdan ayrılmazsınız. Sizi bilemem ama adamın size aşık olmadığı aşikar. Ancak o birine tutulup ayrılınca biter bu ilişkimsi.

Önceki konunuzda, kuzeni öldüğü için ayrılamam, diyeceğinizi yazmıştım. Bırakın ayrılmayı siz adama hesap bile soramıyorsunuz.
Bahanenizde hazır zaten, kuzeni öldü
Nasıl sabrediyorlar, anlamıyorum. Ben hiç duramam valla, adam kuzeni öldüğü gün başlamadı herhalde ilgisizliğe. Epey bir mazisi var bu işin belli ki. Onca vakti varmış ağzına geleni sayıp tekmeyi basmak için. Şimdi bir de naziklikten kırılacak hanımefendi! Adama hala kıyamıyor ya, pes! Sanki senin ayrılman adamı yemeden içmeden kesecek, kesin on kilo verir üzüntüden, tüh tüh.

Keşke sürekli konu açıp kendinizi de bizide yormasanız. Siz bu adamdan ayrılmazsınız. Sizi bilemem ama adamın size aşık olmadığı aşikar. Ancak o birine tutulup ayrılınca biter bu ilişkimsi.
Haklisniz, baska konu acip daha onemli sorunlari olanlari rahatsiz etmeyecegim

Ya adam sizi sallamiyor iş arkadasiyla tatillerde siz ağzınızı açamıyorsunuz yani bilemiyorum adam takmıyor sizi bunu anlamanız lazim . Bir kadının kalbini kırmak istemem ama sevmiyor hanımefendi bu kadar kadını dinleyin yazık cidden zamanınıza

Bulurum da tatlım, en az bir üç senesi var bebek işinin. Şimdiden goca aramaya başlasam ancak yani.
bende öyle diyordum.
Koca maşallah hızlı çıktı ulen yine aklıma bebemin sabah 5 te kalkacağı geldi inan 3 yaşında ki yeğenimin gece hayatı benimkinden daha fazla.

bende öyle diyordum.
Koca maşallah hızlı çıktı ulen yine aklıma bebemin sabah 5 te kalkacağı geldi inan 3 yaşında ki yeğenimin gece hayatı benimkinden daha fazla.
Hayatım gocayı bulmak uzun sürecek zaten. Elin ayısına evet deyip de senesine buraya boşanıyorum konusu açmak istemiyorum.
Erken kalkan yol alır bebişim, iyidir iyi. Beş de iyi bir saat hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…