- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Ah canım benimki güldü eskiden şimdi dikenlerini saçıyorÖyle önümüze gelen her oduna he deseydik, evlenirdik şimdiye. Millet her haltına sabrediyor, nikah masasına oturtuyor işte.
Flört etmeyip direkt konuya dalıyor demek, o da olur.Flortoz biri degil
Aç aç canın linç çekiyor herhalde. Ederiz biz linç, arkadaş linci hem daha tatlı gelir.Ah canım benimki güldü eskiden şimdi dikenlerini saçıyorher erkeğin içinde odunluk, öküssslük ve ayılık var hahahah
Ay kız ben bi konu mu açsam. Pek dertliymişim
Ben bi kerem konu açtımdı. Maşallahh 2 saate 200 mesaj hepsi linçAç aç canın linç çekiyor herhalde. Ederiz biz linç, arkadaş linci hem daha tatlı gelir.
Keşke sürekli konu açıp kendinizi de bizide yormasanız. Siz bu adamdan ayrılmazsınız. Sizi bilemem ama adamın size aşık olmadığı aşikar. Ancak o birine tutulup ayrılınca biter bu ilişkimsi.Bir onceki konumda bahsetmistim. Ozetleyecek olursam, erkek arkadasim kuzenleri ile tatile gitmisti ve benimle ilgilenmiyordu. Mesajlara cvp vermeme telefona bakmama vs. Buradaki arkadaslar kesin bir is ceviriyordur diye yorum yapmislardi. Tatil sirasinda kuzenlerinden biri aniden vefat etti. Brn de haftasonu taziyeye gittim. Bir gece onlarda kaldim.
Tabi bulusunca her sey normaldi. Hatta cok da ilgiliydi, bir sorun yoktu.
Gelelim asil konuya. Samimi olmasindan rahatsiz oldugum bir kadin is arkadasi var. Ozel hayatinda onunla yalniz vakit gecirmemesi konusunda uyardim. Kesin burada kimse kimsenin gorusecegi kisiye karisamaz gibi yorumlar da gelecek biliyorum ama kadini bildigim icin bu durumdan rahatsizim ve onunla iletisimde olmasini sevmiyorum. Haftasonu kadin cocuklariyla erkek arkadasimin tatil yaptigi yere gitmis. Orada tatil yaptigini bildigi icin gittigini dusunuyorum. Muhtemelen ben durumu anlarim diye telefonlarimi acmadi. Tum gun onlarla vakit gecirmis. Ayni seyi ben yapsam, bir erkek arkadasimin yanina gidip tatil yapsam ne olur acab? Hepimiz "Medeni" insanlariz mi diyecek?
O kadin ile gorusmemesi konusunda net bir sekilde onu uyarmistim. Kendime saygisizlik yapildigini dusunuyorum ve onu gormek de konusmak da istemiyorum. O kadar kirildim ki icimden atamiyorum. Burada celiskiye dustugum konu su: simdi kuzeni vefat ettigi icin bir acilari oldugunu bildigimden bu konuyu acip tartisamiyorum. Iletisimi keseyim dedim ama bu zamanda yapmayi dogru bulmuyorum. Ancak tepkimi de gostermek istiyorum. Icim icimi yiyor. Bu konuya tepkimi bilmese ya ileride benzer olaylar yasarsam ne olacak? Ayrilmayi bile dusundum ama yine vicdan yaptim acinin ustune olacak sey degil diye. Offf nasil bir ikileme dustum anlatamam. Uzuluyorum ama bilen yok. Kirginim ama bilen yok.
Yada gey hahahha of banlanmak istemiyorumFlört etmeyip direkt konuya dalıyor demek, o da olur.
:) Ben de kolay kolay açmam cınım.Ben bi kerem konu açtımdı. Maşallahh 2 saate 200 mesaj hepsi linçyani canımss pışıkkk !
Senin derdini kk çözemez:) Ben de kolay kolay açmam cınım.
Nasıl sabrediyorlar, anlamıyorum. Ben hiç duramam valla, adam kuzeni öldüğü gün başlamadı herhalde ilgisizliğe. Epey bir mazisi var bu işin belli ki. Onca vakti varmış ağzına geleni sayıp tekmeyi basmak için. Şimdi bir de naziklikten kırılacak hanımefendi! Adama hala kıyamıyor ya, pes! Sanki senin ayrılman adamı yemeden içmeden kesecek, kesin on kilo verir üzüntüden, tüh tüh.Önceki konunuzda, kuzeni öldüğü için ayrılamam, diyeceğinizi yazmıştım. Bırakın ayrılmayı siz adama hesap bile soramıyorsunuz.
Bahanenizde hazır zaten, kuzeni öldü
Haklisniz, baska konu acip daha onemli sorunlari olanlari rahatsiz etmeyecegimKeşke sürekli konu açıp kendinizi de bizide yormasanız. Siz bu adamdan ayrılmazsınız. Sizi bilemem ama adamın size aşık olmadığı aşikar. Ancak o birine tutulup ayrılınca biter bu ilişkimsi.
Sitede havuz yok cınım.Senin derdini kk çözemezsitede ki havuzun suyu neden ılık değildi de sıcaktı gibi dertlerin var biz anlamaz.
Sizin konunuz önemsiz demedim ama siz malum sonu bildiğiniz için gerçeklerden kaçıyorsunuz.Haklisniz, baska konu acip daha onemli sorunlari olanlari rahatsiz etmeyecegim
Hangi konu bu acaba? Boşanmanın sarmayla bitişini anlamlandıramadım bir türlü de.
Canım sen bannağını yormaSitede havuz yok cınım.Saçım güzel olmadı, ojem bozuldu tarzı dertlerim var tabisi.
Bulurum da tatlım, en az bir üç senesi var bebek işinin. Şimdiden goca aramaya başlasam ancak yani.Canım sen bannağını yormarosa bebeğin olunca beni bul Hafiye gibi hatunsun.
Bulurum da tatlım, en az bir üç senesi var bebek işinin. Şimdiden goca aramaya başlasam ancak yani.
Hayatım gocayı bulmak uzun sürecek zaten. Elin ayısına evet deyip de senesine buraya boşanıyorum konusu açmak istemiyorum.bende öyle diyordum.
Koca maşallah hızlı çıktıulen yine aklıma bebemin sabah 5 te kalkacağı geldi inan 3 yaşında ki yeğenimin gece hayatı benimkinden daha fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?