Icim icimi yiyor ama bilen yok. Ikilemdeyim ama cikamiyorum

Benim ailemden biri vefat etse ve bu doenmde erkek arkadasim senden ayriliyorum dese ne hissedeedim diye dusundugumden. Kendisine ayni sey yapilsa sorun etmeyecekelr var belki ama ben oyle biri degilim

Benim mesajı eş geçtiğine göre aynı sevgili ve aynı kadın.

Telefonu açıp ağzına geleni söyleyecekmiş, çok üzülür zavallı adamceğiz
Bence adam kendini 2. Merdivenden atar
Bizi zaten önemsemiyor. Yeni heyecanlar arıyor canım sana aşık ama acısı var mazur gör diyen üyeler istiyor !
KK Kadını gördüğünü söyler hatta gerekirse linç eder.

Benim ailemden biri vefat etse ve bu doenmde erkek arkadasim senden ayriliyorum dese ne hissedeedim diye dusundugumden. Kendisine ayni sey yapilsa sorun etmeyecekelr var belki ama ben oyle biri degilim
Pardon da senin bi önceki konu açtığında ayrıldığını söylemen gerekiyordu, şimdiye niye kaldı bu muhabbet. Seninde niyetin yok da işte laf olsun.

Adamın en son düşündüğü şey senin olduğunu sandığın ilişki şu an zaten, korkma üzülmez. Olmayan şeyin bitişine üzülünmez ki.

Ayrılmak mi? Peki bundan şeyin haberi var mı? Sevgili olmadıgnız sevgilinizin?

Adamın en son düşündüğü şey senin olduğunu sandığın ilişki şu an zaten, korkma üzülmez. Olmayan şeyin bitişine üzülünmez ki.
Katibin Ruhu bizim hatamız ne biliyor musun? Şöyle kadınlardan olamamak ne vardı azıcık bizimde hayal alemimiz geniş olaydı.

Yav kadınlar da diyor ki zaten umrunda değilsin, ayrıldığını söylesen sallamaz bile. Oturup sevgilim cenazem varken terk etti diye üzülecek mi bu adam? Güzel hayaller kuruyorsunuz ama hayal işte.
Gören de sevgi dolu, ilgili, verici bir adamı terk edeceksiniz sanır. Adam zaten sizi hayatına dahil etmiyor ki. Yoksunuz zaten. Daha nasıl anlatılır ki? İlişkinizin adı var sadece kendi y-o-k!

Sende hayal kur sosyete kızı. Bak neden evde kaldın ? Hayal kuramamaktan bende heceledim ama konu sahibi asla anlamayacak gibi kısmet.

Diğer konuda adam bir işler karıştırıyor diye yorum yapmıştım.Bilirim bu durumları.Kuzenine çok üzüldüm allah rahmet eylesin.Bu adamdan size yâr olmaz ayrılın en kisa zamanda.Yaninda başkaları olduğu için size zaman ayırmadi bu kadar açık ve net.

Sende hayal kur sosyete kızı. Bak neden evde kaldın ? Hayal kuramamaktan bende heceledim ama konu sahibi asla anlamayacak gibi kısmet.
Öyle önümüze gelen her oduna he deseydik, evlenirdik şimdiye. Millet her haltına sabrediyor, nikah masasına oturtuyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…