Düğün stresi bu nerde olsa tanırımbaşĺikta da yazdığım gibi içim çok fena sıkılıyor,düşünmekten uyuyamıyorum resmen saçımda beyazlarım artarak çoğalıyor
yakın bi zamanda düğünüm olacak çeyizimi herşeyi aldım aileminde yardımıyla tabi...babam 20bin gibi kredi çekti sağolsun... onu ödeyecekler o yüzdende düğünde bana altın falan takacak durumları yok ...benim için hiç bir önemi yok sağolsunlar kimseye muhtaç etmeden çeyiz alışverişini,nişan,düğün alışverişimi yapmama yardımcı oldular ama gel gelelim düğünde sana bişey takmazlarsa çok ayıp olur diyor yakın dostlarım ...bi söz var ya taştan çıkar yoktan çıkmaz diye durum da o durum ailemin yapacak gücü yok...biz ne yapalım diceksiniz belki ama ben bi yazayım rahatlayım istedim belki akıllıca bi fikir verecek çıkar yada moral verecek birileri bulurum diye yazdım...gerçekten düşünmekten bi hal oldum resmen mideme ağrılar girdi☹
sana bişey takmazlarsa çok ayıp olur diyor yakın dostlarım .
Gerçekten bunu mu dert ettiniz
Ailenize kesinlikle söylemeyin üzmeyin. Yakın dostlarınız vb kişilerin düşüncesini önemsiyorsanız sahte alıp taksınlar
ben asla önemsemem takı işini falan eşimin ailesi aileme altın ne iatiyorsunuz diye sormuşlardı (onlarda adet)babam o sizin bileceğiniz iş kıza böyle bi soru sormama bile gerek yok demişti ama işte etraftan sürekli takmazsanız olmaz lafları beni iyice bunalttıdostların aralarında birleşip ailenin takacağı takıyı alsınlar madem çok ayıpsa .
dost dediğin yoku anlar olsun ne önemi var der ellerinden geleni yapmışlar zaten der.
Siz çalışmıyor musunuz?başĺikta da yazdığım gibi içim çok fena sıkılıyor,düşünmekten uyuyamıyorum resmen saçımda beyazlarım artarak çoğalıyor
yakın bi zamanda düğünüm olacak çeyizimi herşeyi aldım aileminde yardımıyla tabi...babam 20bin gibi kredi çekti sağolsun... onu ödeyecekler o yüzdende düğünde bana altın falan takacak durumları yok ...benim için hiç bir önemi yok sağolsunlar kimseye muhtaç etmeden çeyiz alışverişini,nişan,düğün alışverişimi yapmama yardımcı oldular ama gel gelelim düğünde sana bişey takmazlarsa çok ayıp olur diyor yakın dostlarım ...bi söz var ya taştan çıkar yoktan çıkmaz diye durum da o durum ailemin yapacak gücü yok...biz ne yapalım diceksiniz belki ama ben bi yazayım rahatlayım istedim belki akıllıca bi fikir verecek çıkar yada moral verecek birileri bulurum diye yazdım...gerçekten düşünmekten bi hal oldum resmen mideme ağrılar girdi☹
Siz çalışmıyor musunuz?
Şu saatten sonra yapacak bir şey yok ama keşke şartlarınızı olgunlaştırıp ailenize yük olmadan evlenseydiniz. İşten çıkınca tazminat almayacak mısınız? Onu kullansanız olmaz mı?çalışıyorum ama bilezik falan alacak kadar bi maaşım yok malesef ceyiz için birkaç borca girdim onları ödüyorum evlendikten sonrada işi bırakmak zorundayım yoksa kredi çeker ben alırdım takacakları takıyı
bosverin dostlarinizin dediklerini..başĺikta da yazdığım gibi içim çok fena sıkılıyor,düşünmekten uyuyamıyorum resmen saçımda beyazlarım artarak çoğalıyor
Eşinin ailesine karşı neden mahçup olasın sen bunu eksiklik gibi düşünüp kafaya takarsan ilerde baş kakıncı olur sana. Laf eden olursa her eksiğimi aldı Allah razı olsun bundan fazlasını ben istemiyorum zaten okuttu, büyütdü, gelin etti beni baba gibi ardımda durdu fazlasını istemem demen lazım dostlarına da eşinin ailesinede. Dışarıya karşı hissettirme bence bazı şeyleri. Babamda amcalarımda çocuklarını sadece okuttu çeyizmiş düğünmüş hiç birini yapmadı mesela.İyi de yaptılar. Baban en azından çeyizini yapmış bence üzülüp babanı da üzme.yok onlara söylemedim zaten söylememde ...babam zaten üzülüyo oda farkında bazı şeylerin
sahte takmakda istemem eşimin ailesine karşıda mahçup olma korkusu başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?