içim sıkılıyor

Bi yakınım imitasyon trabzon hasır seti alıp takmıştı düğünde tamamen gerçek duruyordu. Aileniz imitasyon taksın.

Bence nakit avans cekip bir sey alin. Dugunde para da takilir, onunla nakit avansi kapatirsiniz.

Ben taki törenine komple karsiyim ama yapilacaksa gelinin anne babasi hic bir sey takmazsa hoş olmaz. Maddi boyut degil ama manevi boyut beni uzer. Basit, kucuk, uygun olsun ama olsun derim.

Valla canım bizimde hiç durumumuz yoktu, nişanlıma söyledim. Sen üzülme dedi, tüm eşyaları halıları perdeleri beyaz eşyaları falan onlar aldı. Annem de önceden bana mutfak için robot, kap kacak, servis takımı, bardak yani mutfak eşyalarını falan almıştı. Düğünde de 2 bilezik taktı eşya masrafı yapmadığı için. Onun bir kısmını da hani eş dost bazıları kınada anneme vermişti, o şekilde tamamlayıp oldu.

Eşinin ailesini ne ilgilendirir ki annenin bilezikleri!
Kendinizi bu kadar düşürmeyin, dik durmayı bilin.

bende basit küçük birşey düşünüyorum artık hiç takılmadı denmesin diye

14 ayar 3.500-4.000 civarında çok güzel şık bilezikler var, günlük bile kullanabilirsin

asıl ayıp olan yakın (!) dostlarının dediği bence. ailesinin durumu buna yeten arkadaşım bana böyle bir şey anlatsa asla ayıp olur şeklinde cevap vermezdim herhalde. bu arada gerçekten ayıp olduğunu düşünmüyorum. zaten yeterince yardım etmişler, düğün günü kimseye gösteriş yapılmak zorunda değil. seni gerçekten seven insanlar o gün senin adına mutlu olur, seni gerçekten sevmeyen insanlar da elli tane bilezik taksalar bir kulp bulur zaten

İnsanlari kafanıza takmayın. Baskalarina ayıp olacak diye düşünüp üzülmeyin. Benim düğünümde de eşimin abisi yengesi ucuz bir kolye takmislardi. Benim abimle yengem bilezik yapmışlardı. Bizde de normalde geleneğe göre eşimin abisi inde bilezik takması gerekirdi ama hiç üzerinde durmadık. Durumu olmayabilir diye

Durum neyse ona göre davranılmalı zaten ellerinden geleni yapmışlar bence.. aman ha kafaya takıp üstelemeyin kalpleri kırılmasın.
Diğer yandan nişan olduysa orda takılan küçük altınları vs ailenize verebilirsiniz onları bozdurup size bilezik yaparlar.

Bence çekilen paranın ufak bir kısmına hiç değilse hediyelik bilezik alsınlar. Şuan ileride yüzünüze kullanma kozu gibi geldi bana insanlar acımasız malesef bugün iyi yarın kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…