içim sıkılıyor

En mutlu anlarımızı bile saçma sapan adetler yüzünden rezil ediyoruz. Sinir oluyorum her şeye böyle bıt bıt konuşup ayiplayan insanlara. Çeyiz için kredi çekilmiş olması bile büyük bir sorunken bir de altın takilmayacak mahcup oluruz diye düşünmeyin lütfen. Düğün başlı başına stres zaten

Sizi çok iyi anlıyorum :) erkek tarafı laf eder , bilmem kimin dıdısının dıdısı ayıplar insanlar böyle ya laf söz peşinde. Önerim var ama size kalmış tabii .. şu imitasyon bilezikler var ya onlardan taksalar ? Eşinize söyleseniz aramızda kalsın , ama böyle böyle bir şey düşündüm deseniz nasıl karşılar acaba

Yakın dostlarım mi
Dost olduklarına eminiz yani ?

Ben de üç mahçup olacak birşey olduğunu düşünmüyorum. Çevrenizdeki insanlar da hiç de halden anlamıyormuş.

Ayrıca benim ailemin bana ne taktığını eşim bile bilmez. Annem düğünden önce evde vermişti. Kimse de sormadı. Sorulması, ona buna gösteriş yapılması da çok ayıp

Kredi çekip düğün yapmak şart değil inanın evlendikten sonrası için harcamak yada biriktirmek daha mantıklı. Tabi ki isteyen düğün yapar fakat nikah yapmak suan icin ekonomi icin daha mantikli geliyor bana. Cunku borc odeyeceksiniz hic gerek yok.

20 bin çeyiz için kredi çekmişler daha ne yapsınlar bu kadarı kafi bence eşinizin ailesine mahçup olmazsınız olursanız laf söz gelirse kulağınıza hala kredi ödediklerini hatirlatirsiniz hepsi bu

20 bin çeyiz için kredi çekmişler daha ne yapsınlar bu kadarı kafi bence eşinizin ailesine mahçup olmazsınız olursanız laf söz gelirse kulağınıza hala kredi ödediklerini hatirlatirsiniz hepsi bu
keşke zamanında birikim yapsaydım da o krediyi çektirmeseydim ama olan oldu...birşey derlerse onlar yapması gerekeni fazlasıyla yaptı derim ama keşke insanların ağzına laf verilmese...bi tam altın alıp vermeyi düşünüyorum babama takması için başkada birşey gelmez elimden

Bence gereksiz yere takılıyorsunuz şahsen benim ailem 20 bin TL çekip vermez yani erkek kuzenlerim vs evlendi kız tarafı inanın hiçbir şeye el uzatmadi ona rağmen bizimkiler doğal karşıladı. Hatta daha kıymetli oldular. Takılmayın derim böyle şeylere fazlasıyla yapmışsınız sonucta

Ben düğünümde takıdan sonra gelinliğimin asaletini bozmaması adına bütün bilezik ıvır zıvır ne varsa çıkarmıştım.

Sizin de aileniz imitasyon birşeyler taksınlar. Takı bitince çıkarıp atın, sade ve güzel bir set kalsın sadece boynunuzda eşinizle beraber seçip aldığınız..

Kiralayın altınları düğünden sonra tekrar verirsiniz.Esiniz kabul ederse tabi!Bence de bisey takmamalari ayıp olur.Hem de eşiniz ve ailesinin diline düşersiniz.Ileride başınıza kakma durumu olabilir.

Sırf milletin cenesi kapansın diye kaplama bir ürün taksinlar madem piyasada çok var. Kimsenin ağzına bakıp da ailenizi zora sokmayın. Yoktan yonga kopmuyor çünkü,onlar da ister kızlarına hatıra birşey takmak. Yokken napsinlar ya. İnsanları zor duruma düşürecek,incitecek,rencide edecek her duruma karşıyım. Uzulmeyin

Sizin için sorun yoksa ve elalem ne der diye stres yapıyorsanız kiralayabilirsiniz. Düğün sonrası kuyumcuya geri veriyormuşsunuz, bir tanıdık yapmıştı.
Bana sorarsanız gerek var mı? bence yok, o el alem 3 gün sonra herşeyi unutup yeni gündem bulacak kendisine çünkü.

benımde aılemın takıcak durumu yoktu ancak kendım dişimden tırnağımdan arttırdım, takı yaptım onlara verdım bana gerı taktılar.

Sahte altin taksinlar misafirlere gostermelik. Kim anlayacak sahte oldugunu hem sizde mahcup olmazsiniz

İmitasyon olayına çok sıcak bakmadım, yarın bir problem olur eşiniz ailesinin yanında konuşur yüzünüze vurulur.
Sizin bir şeyler alma imkanınız yok mu?
Ağırlığı çok olmayan ama kalın görünen 14 ayar bilezikler var mesela.
Borç alarak falan bunlardan alsanız.
Yine size kalacak sonuçta düğün sonrası takılan küçük altın para gibi şeyleri bozdurur kapatırsınız borcunuzu.

benımde aılemın takıcak durumu yoktu ancak kendım dişimden tırnağımdan arttırdım, takı yaptım onlara verdım bana gerı taktılar.
özel olmazsa ne yaptınız bilezik mi yokşa tam altın falanmıydı...bide şuan altın fiyatı gerçekten çok yüksek bende kendim biriktirip birşeyler yapmayı düşünüyorum

evet bu olabilir aslında bir şekilde kapatırım onlarla

elalemden çok eşim ve ailesinden çekinmeye başladım ...aslında maddi şeylerr önem veren insanlar değiller ama ben yinede korkuyorum... insanoğlu biranlık öfke yada kızgınlıkla söylenmeyecek şeyi söyleyedebilir zaman gelirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…