• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimde İki kişi Yaşıyor, Birini Atmak Gerek - 40 KG VERME GÜNLÜĞÜM

koizumirisa

Şişkolukta birinci
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
1.230
3
158
İstanbul
Bayram tatili dolayısıyla Kayseri'ye gittim. Orada gören herkes ne kadar kilo almışsın dedi. Annemin halası da bu şişman kız kim deyince gözlerimden ateş fışkırmaya başladı. Bayram sonrası İstanbul'a dönüşte durduğumuz tesiste aynaya baktım. ALLAH'ım evin aynası hiç böyle göstermiyordu beni. Enim boyumdan daha genişti :'( 14 yaşındaydım ya ben, bu halim neydi böyle? Ben tombul falan değildim, obezdim.

Ben de eve gelir gelmez diyete başladım.

*Baklava,cips, günde 4 dilimden fazla ekmek, bir kaseden fazla mısır gevreği(hazırlanırken süte en fazla üç kaşık mısır gevreği konulacak), kola, şeker, haftada bir parçadan fazla çikolata(çikolata hastasıyım, tamamen kesmek istemedim ama bunu da yememeye çalışacağım), kızartma YEMEYECEĞİM.
*Her lokmayı en az 16 kez çiğneyecegim. Yaglı gıdaları yerken dikkatli olacagım.

HEDEF KİLOM=65
BAŞLANGIÇ KİLOM=105
BAŞLANGIÇ TARİHİ=22 AGUSTOS 2012

dipnot: boyum 1.74

22.08.12
08.30

Bir bardak soguk su -ılık suyu hiç sevmem-

Kahvaltı tabağında bana "beni ye" diyen gözlemelere aldırmadım :(

2 dilim ekmekle peynir ve biber öldürmesi
Bir bardak şekersiz çay (neyse ki şekerli çay sevmiyorum)

Şimdi ben geliyorum. İstediğimi almaya, istediğim olmaya..

Son düzenleme:
ah şu kilolar hepimize bela yaa :1::1: bende bi 7 kilo vermek istiyorum.ama canım bak sen bence bi diyetisyene git diyet listesini uygula doktorlar bazı kişilere ilaç veriyolar şeker ilacı diyim isim vermim o zayıflatıyor bence tek başına 40 kilo zor verirsin bi gözetim altında daha rahat saglıklı verirsin şimdiden boll şanssss fazla kilolarından kurtulman dilegiyle:3::3::3::3:

senin yaşında bu kilo hiç normal değil bence acil bi diyetisyene gitmeli ve onun verdiği listeyi uygulamalısın

ayrıca az ye geçer diyen bir diyetisyenin kapısının önünden dahi geçme derim ben

başarılar dilerim

Seni de oldukça kararlı gördüm başaracağına inanıyorum :) Eğer diyetisyene gitmeyeceksen, hiçbir gıdadan kendini mahrum bırakmadan, yalnızca porsiyonlarını küçülterek, sabırla kilo vermenin sağlıklı olacağını düşünüyorum. Yaşın hala gelişiminin devam ettiğini gösteriyor bu yüzden hızlı zayıflıcam diye bazı gıdaları kökten kesme, sağlığını bozmadan incecik ol :)Tabi arada doktor kontrolüne git diyet yaptığından bahset ve kan değerlerini kontrol ettir derim ben :)

Merhaba.Aynı durumlardayız hemen hemen.Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.Birbirimize destek olalım bu şekilde daha iyi olabiliriz :34:buraya hergün ne yiyip ne içtiğini yaz.Bende kendi günlüğüme yazıyorum.Birbirimizi denetleriz.Hemde fazla yersek akşam nasıl hesap vereceğimizi düşünüp yemeyiz.Bu ikimiz içinde uzun bir yol.Ama istersek başarabiliriz.Herkes nasıl başarıyorsa oyle.Bu arada sen cetvelini nasıl güncelliyorsun ben güncelleyemedim bi türlü .Öpüyorum seni:54:

Öncelikle, motivasyonumu kırdığınız için teşekkürler.

Kelebekler, ben yediklerimi takip etmek açısından ajanda tutuyorum artık -sayende- buraya da yazarım. Günlügüne ugrayacagım. Teşekkürler.

Sabah yine suyumu içtim, 2dilim ekmek , soğan öldürmesi.

Yarım saat önce de bir taba k nohut pilav yedim. Moralim bozuk çok yedim diye ama normalde daha çok yerdim.

canım benım benım de hedefim 40 kgama ılk etapta çok bu sanırım 10 yada 20 kg diye başlıcam çunku kotayı böyle çok koyarsam gözümde büyür ve hiç başlamam
sen daha çok gençsin azııcık kıssan yedıklerını verırsın kılolarını emin ol
bıoyunda guzel benım de 1.70

öncelıkle sabır ve ıstıkrar lazım bize
mesela ben çayı şekersız içemem,içmem lazım
pirinç pilavına bayılırım,yememem lazım(ki sen bugun nohutlu yemişsin yeme)
çıkolatasız yapamam zaten insülin direnci çıktı ben de ilaca başlıcam şimdi
ama çok ıyı gelen bişi biliyorum ki bize
akşam ennn fazla 7 den sonra yemek yememek
kesınlıkle faydalı
ve yurumek yurumek yurumekkkk
hadı bakalım kolay gelsin b,ize:)

sana bul yolda başarılar dilerim aynalar konusuna gelincebende85 kgdaykenkendimi çok iyigörüyordum taki alışveriş merkezinde kendimi başka bir aynada gördüğümde şok oldum napmıştım kendime o gün yola başldım şuan 68 kg 59 kg kadar yola devam inşallah herşey gönlünce olur,

bende çok radikal değişiklik yapmadım yemeklerin porsyınlarnı küçülttüm kendim yaptığım için az yağlı yaptım,ekmeğin rengini değiştirdim az ama sık beslendim suyumu yanımdan ayırmadım,midem bulansada yeşil çay içtim ,ara öğün olarak yoğurt yeşil elma tüketmeye gayret ettim atıştırmalık olarak tuzsuz leblebi ,yada meyva tabakları hazırladım ve elimden geldiğince hareket ettim,hava güzelse yürüyüş,kötüyse leslie yada kolidorda adım saymacca yada dans,yada ip atlama,böyle böyle 2 ayda 85den 72 düştüm şimdi 68 kg biraz boşladım bu aralar şimdi yine sıkı tuttum iddiaya girdim kurban bayramına kadar 59 kg olmak için durum böyle

Son düzenleme:
çikolata için küçkü bir öneri muz kalorili bir meyva ma başparmak kadar olması hem magnezyum açsından hemde az son vereceğim taktik açsından çok güzel bİr atıştırmalık oluyor baş parmak kadarb kes muzu ve kakao tozuna ban ye orjinal çikolata kadar olmasada çikolata isteğini azaltcaktır

sana bul yolda başarılar dilerim aynalar konusuna gelincebende85 kgdaykenkendimi çok iyigörüyordum taki alışveriş merkezinde kendimi başka bir aynada gördüğümde şok oldum napmıştım kendime o gün yola başldım şuan 68 kg 59 kg kadar yola devam inşallah herşey gönlünce olur,

bende çok radikal değişiklik yapmadım yemeklerin porsyınlarnı küçülttüm kendim yaptığım için az yağlı yaptım,ekmeğin rengini değiştirdim az ama sık beslendim suyumu yanımdan ayırmadım,midem bulansada yeşil çay içtim ,ara öğün olarak yoğurt yeşil elma tüketmeye gayret ettim atıştırmalık olarak tuzsuz leblebi ,yada meyva tabakları hazırladım ve elimden geldiğince hareket ettim,hava güzelse yürüyüş,kötüyse leslie yada kolidorda adım saymacca yada dans,yada ip atlama,böyle böyle 2 ayda 85den 72 düştüm şimdi 68 kg biraz boşladım bu aralar şimdi yine sıkı tuttum iddiaya girdim kurban bayramına kadar 59 kg olmak için durum böyle

ya eskıden ıyı kötu yapardım rejım şimdı o kadar güçsüzüm ki dayanamıyorum bırakıyorum
halbukı bı 20 kg bile versem o kadar rahatlıcam ki
bide işim hep oturarak gunde 10 saat oturuyorum
eve gıdınce de ayaklarımı uzatayım diyorum üşenıyorum yurumeye falan
ama yanlış bılıyorum
kılo vermeyı ozledım
bıktım cevremdekılerın çok guzelsin ama..... demelerınden
kıyafet bulamamaktan
bı kırılma noktam var ama o ne bılemıyorum
ama acil kılo vermem lazım bunu bılıyorum:(

ya eskıden ıyı kötu yapardım rejım şimdı o kadar güçsüzüm ki dayanamıyorum bırakıyorum
halbukı bı 20 kg bile versem o kadar rahatlıcam ki
bide işim hep oturarak gunde 10 saat oturuyorum
eve gıdınce de ayaklarımı uzatayım diyorum üşenıyorum yurumeye falan
ama yanlış bılıyorum
kılo vermeyı ozledım
bıktım cevremdekılerın çok guzelsin ama..... demelerınden
kıyafet bulamamaktan
bı kırılma noktam var ama o ne bılemıyorum
ama acil kılo vermem lazım bunu bılıyorum:(

dönem dönem karamsarlığa bende düştümolmucAK yapamıcam durumunaçok düştüm bu çok normal ama kendimi toparladım 28 yaşındayım veistediğim bu değildi senin sorunun bence kareketsizlik evet zor çalışıyorsun eve gelincer istemiyorsun ama olmuyor işte hareket etmeden bi,raz zorlasan kendini sukadar önemli bir ihtiyaç haline gelcek hatta hareker etmedğinde vicdan azabı yaşıcaksın bak sana ne anlatcam benim evde eliptik bisikletim vardı 30 dk delidanagibi pedal cevirirdim 150 kalori atardım sonra elime bisküvi aldırdım arkasındakalori cetveline bi bakardım 300-400 kalori yani 1,5 saat pewdel çevirmemle eş değer ,değermi bunu yapmaya 5 dk keyif için dedim

dönem dönem karamsarlığa bende düştümolmucAK yapamıcam durumunaçok düştüm bu çok normal ama kendimi toparladım 28 yaşındayım veistediğim bu değildi senin sorunun bence kareketsizlik evet zor çalışıyorsun eve gelincer istemiyorsun ama olmuyor işte hareket etmeden bi,raz zorlasan kendini sukadar önemli bir ihtiyaç haline gelcek hatta hareker etmedğinde vicdan azabı yaşıcaksın bak sana ne anlatcam benim evde eliptik bisikletim vardı 30 dk delidanagibi pedal cevirirdim 150 kalori atardım sonra elime bisküvi aldırdım arkasındakalori cetveline bi bakardım 300-400 kalori yani 1,5 saat pewdel çevirmemle eş değer ,değermi bunu yapmaya 5 dk keyif için dedim

aynen o kadar gereksiiz yük taşıyorum ki yazık bana yaaaa
ve aslında iradelıyımdır ama yok bu konuda sonuna kadar gidemiyorum nefret ediyorum kendımden..

aynen o kadar gereksiiz yük taşıyorum ki yazık bana yaaaa
ve aslında iradelıyımdır ama yok bu konuda sonuna kadar gidemiyorum nefret ediyorum kendımden..

kendine haksızlık ediyorsun biz bayanlar okadar güçlüyüzki şöyle bi bakalım ,yemek yapıyoruz müsafir ağırlıyoruz,9 ay karnımızda bebeğimizi taşıyoruz doğum yapıyoruz ,çocuk büyütüyoruz evin çocuğun ve eşin sorumluluğu üstümüzde kendi adıma söyleyim yazdığım herşeyin üstesinden kendim geldim evladmı tek başıma büyütüyorum tek bir yardım almadan ,yani bunları yapan biri herşeyi yapar biz her konuda üstünüz,kg vermek evet zor ama keyfli hale getirmek elinde biraz güç topla bak gör üstüsinden gelcen şuan regliyim ve eşim teminden beri çikolata yiyor banada herseferinde vereymmi diyor istemiyorum ilk başlarda zor ama alışıyorsunevde 2 yaşında bebek var her çekmecede kekçikolata yemiyorum düşünüyorum veeee itiraf ediyorum buzdabın üstünde resmim var şişko hemde çok önemsediğim bir düğündü resimde o kadar kötü etli butlu çıkmışımki normade yırtmam gereken resmi buzdolabına yAPIŞTIRDIM İbRETİ ALEM ister istemezyemek istemiyorum bak sanab adım saymayı öneririm hem sıkılmazsın hem işyerinde bilebyaparsın 1000adım benim 10 dkmı alıyor sen 500 yap günde yapabildiğinkadar ben oruçluyken malumhava sıcak birde oruç spor yapamadım ama günde 3 kere 1000 adımtoplamda 3000bin adım attım yani ufak ufak yap birşey yapmamaktan iyidir

Son düzenleme:
ya şöyle söyleyim birde 2-3 gün önce kıyma aldım 1 kg ya baktım okadar çokki benonun 9 kg taşıyorum hepsini bir bütündüşündüm ve tiskindim 9 kg biryükü acaba elimde kaç saat taşırım ama ben bedenmide 7/24 taşıyorum böyle düşün yediklerni yaz gör eksilerni gör

ya şöyle söyleyim birde 2-3 gün önce kıyma aldım 1 kg ya baktım okadar çokki benonun 9 kg taşıyorum hepsini bir bütündüşündüm ve tiskindim 9 kg biryükü acaba elimde kaç saat taşırım ama ben bedenmide 7/24 taşıyorum böyle düşün yediklerni yaz gör eksilerni gör

yazık zaten derler akılsız başın cezasını ayaklar çeker benım butun bedenım çekıyo valla

yazık zaten derler akılsız başın cezasını ayaklar çeker benım butun bedenım çekıyo valla

evet bedenimize eziyetediyoruz benimkg fazlayken belim ağrıyordu vermemle geçti birde kg yaşı olduğunda büyük gösteriyorkendi adıma en acısı evladımın en güzel günlerin onunla resmim yok denecek kadar az şöyle gönlümce yokki çerçeveye koyayım ama başarcam sadece 9 kg kaldı

Back
X