- Konu Sahibi koizumirisa
Bayram tatili dolayısıyla Kayseri'ye gittim. Orada gören herkes ne kadar kilo almışsın dedi. Annemin halası da bu şişman kız kim deyince gözlerimden ateş fışkırmaya başladı. Bayram sonrası İstanbul'a dönüşte durduğumuz tesiste aynaya baktım. ALLAH'ım evin aynası hiç böyle göstermiyordu beni. Enim boyumdan daha genişti :'( 14 yaşındaydım ya ben, bu halim neydi böyle? Ben tombul falan değildim, obezdim.
Ben de eve gelir gelmez diyete başladım.
*Baklava,cips, günde 4 dilimden fazla ekmek, bir kaseden fazla mısır gevreği(hazırlanırken süte en fazla üç kaşık mısır gevreği konulacak), kola, şeker, haftada bir parçadan fazla çikolata(çikolata hastasıyım, tamamen kesmek istemedim ama bunu da yememeye çalışacağım), kızartma YEMEYECEĞİM.
*Her lokmayı en az 16 kez çiğneyecegim. Yaglı gıdaları yerken dikkatli olacagım.
HEDEF KİLOM=65
BAŞLANGIÇ KİLOM=105
BAŞLANGIÇ TARİHİ=22 AGUSTOS 2012
dipnot: boyum 1.74
22.08.12
08.30
Bir bardak soguk su -ılık suyu hiç sevmem-
Kahvaltı tabağında bana "beni ye" diyen gözlemelere aldırmadım
2 dilim ekmekle peynir ve biber öldürmesi
Bir bardak şekersiz çay (neyse ki şekerli çay sevmiyorum)
Şimdi ben geliyorum. İstediğimi almaya, istediğim olmaya..
Ben de eve gelir gelmez diyete başladım.
*Baklava,cips, günde 4 dilimden fazla ekmek, bir kaseden fazla mısır gevreği(hazırlanırken süte en fazla üç kaşık mısır gevreği konulacak), kola, şeker, haftada bir parçadan fazla çikolata(çikolata hastasıyım, tamamen kesmek istemedim ama bunu da yememeye çalışacağım), kızartma YEMEYECEĞİM.
*Her lokmayı en az 16 kez çiğneyecegim. Yaglı gıdaları yerken dikkatli olacagım.
HEDEF KİLOM=65
BAŞLANGIÇ KİLOM=105
BAŞLANGIÇ TARİHİ=22 AGUSTOS 2012
dipnot: boyum 1.74
22.08.12
08.30
Bir bardak soguk su -ılık suyu hiç sevmem-
Kahvaltı tabağında bana "beni ye" diyen gözlemelere aldırmadım

2 dilim ekmekle peynir ve biber öldürmesi
Bir bardak şekersiz çay (neyse ki şekerli çay sevmiyorum)
Şimdi ben geliyorum. İstediğimi almaya, istediğim olmaya..
Son düzenleme: