Oylee vallahi ne kadar hakli olursan ol yine de cabaliyorum vicdan azabi cekiyorum sanki elimdeymiste ben duzeltemiyomus gibiEski Konunuzdan hatırladım sizi gençliğinize yazık . Eşine değer vermeyen bir kocayla ömür çürütülmez hayat bunun için çok kısa gerçekten .
9 aylik evlilikte chat yapiyorsa ikinci sene de büyük ihtimal telde konusur bulusur.. asla affetmemYani aldatiyor derken sanal alemde takiliyordur belki chat sayfalarinda
Valla yarin konusucam hatta kavga edicem cevap gelmezse öldüm bilinBirgün sizi boğup öldürmeden önce ayrılırsınız inşallah.
Kiz ne ki si hahahha beni güldürdün ya nerde yazmışımAllah korusun ne olmesi hayirlisiyla cozulur insallah problemin. Ki bitisik yalniz.
Içimdeki boşluk olmalıydi ondan bahsediyor arkadaş . De_da bulunma hali ekinden sonra gelen ki ler bitişik yazılır ama senin daha büyük problemlerin var boşver bunlarıKiz ne ki si hahahha beni güldürdün ya nerde yazmışım
Sonradan anlatsada ailesi yanında durur zaten. Anlık haber bülteni geçmeye gerek yok ki. Genel olarak evliliğe saygıdan bahsediyorum ben. Çiftler arasında son noktaya gelinmediyse, yetişkinler gibi kendi arasında halledilmeli. Aile şuan ne yapabiliyor? Hiç. Hem akılları kaldı, hemde eşi suçluyken üste çıkma sebebi buldu, hemde oda ailesine en özelini anlatabilir artık.Bence anneye anlatması iyi olmuş yarın öbür gün baba evine döndüğünde yuvasını kurtarmak için sabrettigini ve neler yaşadığını bilecekler. Ekstra kendini anlatmak zorunda kalmayacak annesi yanında duracak
Teşekkür ederim düşüncelerin için. Insallah oyle olmaz ne diyim. Bosanmak aklımda ama son bi kez konusucam niyetini ogrenicemSeni hatırladım ben konularından
Sen naif,yapıcı, hanımefendiligini bozmayan bi kızsın.
Sana küfretmek, senin boğazını sıkmaķ ya da seni yol ortasında birakip gitmek için eşinin bi miktar psikopatlik ile bir miktar bonzaiye ihtiyacı var.
Evliliğin ilk senesi bitmeden cicim aylarında kızlar şımarır zannediyodum ben... yazık sana.
Bi dahaki sefere boğazını sıkıp bırakmayabilir. Sana ciddi zararlar verebilir.
Bence boşanmayi düşün. Seni 3.sayda haberlerinde görmeyi istemem...
Aslinda kararsiz kalmistim bitisik mi degil mi diye ogrenmis oldum ne diyimIçimdeki boşluk olmalıydi ondan bahsediyor arkadaş . De_da bulunma hali ekinden sonra gelen ki ler bitişik yazılır ama senin daha büyük problemlerin var boşver bunları
Umarım yarın konuştuktan sonra ne olduğuna dair bize bilgi verirsin. Merak ederim benTeşekkür ederim düşüncelerin için. Insallah oyle olmaz ne diyim. Bosanmak aklımda ama son bi kez konusucam niyetini ogrenicem
Aaa soylemem mi. Burda izledigim konularda kizlar son durumu yazmiyor gicik oluyorumUmarım yarın konuştuktan sonra ne olduğuna dair bize bilgi verirsin. Merak ederim ben
Oylee vallahi ne kadar hakli olursan ol yine de cabaliyorum vicdan azabi cekiyorum sanki elimdeymiste ben duzeltemiyomus gibi
Yok yok konusayim baktım ayni bavulumu topladığım gibi gidicem. Ben elimden geleni yapayim da.Bunu kendine yapma bazen öyle birileri çıkar ki karşımıza ne yaparsan yap fayda etmez senin bir suçun yok . Sen yine de kafandaki gibi konuş o zaman sonra keşke demezsin . Ama pek işe yarayacağını düşünmüyorum. Şuan en güzel zamanlarınızı yaşıyor olmanız gerekirdi .
Baktın yine aynı düzelmiyor kendini suçlu hissedip de zamanını yemesine izin verme .
lütfen size s... git diyen birini eşiniz dahi olsa alttan almayınHerkese merhaba. Konum uzun olabilir. Evliliğimin 9. ayindayim. Her evlilikte ki gibi bizimde sorunlarimiz oluyor ama ben tartismaci ve olaylari çok büyüten uzatan bi insan degilim. Ama eş kişisi sürekli hakli ve kavgaci üzerine küsüyor ve yataklari ayiriyor buna artik alıştım açıkçası konussam da kâr etmiyor. Bundan 20 gün önce annem rahatsizdi ve onun yanina gitmek için biletimi aldim. Pazar günü binecektim cumartesi günü bütün ütü camasir yemek temizlik işini hallettim ve aksam oldugunda cok ufak bi tartisma bile sayilmaz bi söz dalasi oldu ve bana s.git dedi bu kelimeyi ilk evlendigimiz zaman da soylemisti o yuzden o gün konusmadim ve ertesi gün beni bindirmek için gotururken yine söz dalaşına girdi ve bi anda sinirlendi yolun ortasinda birakip beni hayatta basarilar dedi. Neyse ben annemlere geldim beni o gun aramadi annemi aradi ve acmadik ertesi gün aksam aradi bende mesgule verdim. Bana yazdığı cümle "bana bak muhattap olmayacaksan kes bütün bağları" ve daha sonrasinda 15 gün boyunca ne aradi ne de sordu. Buraya döndüm 5 gün oldu ve benimle bildiginiz konuşmuyor yataklari ayirdi benimle yemek yemiyor. Ve ben bu durumda halime bile uzulemiyorum. Ve en onemlisi surekli bilgisayarda ve odasi kapali daha sonra o yokken baktigimda surekli gecmis silinmis gün icerinde bilgisayar acikken markete bile giderken silip oyle gitmis. Simdi ben ne yapmaliyim? Ne yapiyor bu adam bu bilgisayarda da siliyor surekli nasil ortaya cikarabilirim? Annemin de konudan haberi var ve bekle biraz dedi. Bi erkek nasıl konusup esinin gönlünü almaz ben bunu eş kisisinde gayet iyi gördüm. Ailemi biraktim geldim burda kimsemiz yok ne emeklerle heveslerle aldiginiz yerlestirdiginiz esyalar,heyecanlar şimdi yok.. Ben resmen onun gözünde yokum oturup derdin ne senin demeye bile useniyorum kavga bagirti cok fevri bogazimi siktigini itikledigini bilirim ve surekli haklı. Durum bundan ibaret.. okuyan ve yorum yapan herkese teşekkürler..
konduramıyor musunuzGercekten konduramiyorum
konduramıyor musunuz
ooofff offf
lütfen kendi hikâyeniz gibi değil de tamamen başka biri yazmis gibi okuyun yazdıklarınızı
gerçekten üzülüyorum sizin adınıza
bu kadar iyi ve hoşgörülü olmayın hak etmeyen birine
Emin olun su yazdiklarimi bi baskasinda okuyo olsaydim kurtul ondan yazardim direk. Ben duzelmeyecegini biliyorum sadece vicdan azabi cekmemek icin konusmak istiyorum. Herseyin hayirlisikonduramıyor musunuz
ooofff offf
lütfen kendi hikâyeniz gibi değil de tamamen başka biri yazmis gibi okuyun yazdıklarınızı
gerçekten üzülüyorum sizin adınıza
bu kadar iyi ve hoşgörülü olmayın hak etmeyen birine
Yorumun için teşekkür ederim. Ben elimden geleni yapayim da o ayni devam ederse seve seve bosanirim. Son bir kez konusucam sonucu da sizlerle paylasirim.Merhaba canım, ne yazık ki eşin benim ilk eşim gibi sorumsuz ve o bilgisayarda geçmiş silinmeye başladıysa geçmiş olsun...
Boşanmaktan korkma, kıymetini görmediğin yerde gereksiz yerde uzun kalmaktan kork,..
Kurtul bu adamdan ve önüne bak, İnan çok daha iyisi çıkacak karşına...
Ben bir an olsun pişman olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?