- 22 Haziran 2017
- 66
- 45
- 88
- 34
Annemin bildigini bilmiyor annem sadece küs oldugumuzu biliyor zaten ve karismiyor. Konusucam zaten onu beklersek yandik. Kavga gürültü olucak ama belirsizlikten iyidirBoğaz sıkma, küfür etme, yolun ortasında bırakıp gitme... Ne olursa olsun hep ordaymışsınız, hep varmışsınız. Haliyle geri adım atma gereği duymamış.
Sizinde en önemli hatanız annenize olayı anlatmak. Daha ilk günden oda tavır yapıp olayın içine girmiş. Aileler olaya “bitti” dediğinizde dahil olmalı.
Şuan sakince oturup konuşamicaksınız, kavgayla başlayacak muhtemelen konuşma. Bir kere daha deneyin, bi sonuca varsın en azından.
Bana da öyle geliyor gitsem bugün sevinir ama ailesine ne soyleyecek o yuzden boyle yapiyor ki kendiliginden gitsin diye valla hic sevdigini deger verdigini düşünmüyorumGaliba eşiniz sizi yıldırip gitmenizi bekliyor. İletişime kapalı insanlarla yaşamak çok büyük bir işkence. Kendinize bu haksızlığa yapmayın daha çok yeni evlisiniz savaşınızi verirsiniz ama asla kendinizden de vazgecmeyin
Bana da öyle geliyor gitsem bugün sevinir ama ailesine ne soyleyecek o yuzden boyle yapiyor ki kendiliginden gitsin diye valla hic sevdigini deger verdigini düşünmüyorum
Evet daha büyük sorun ama malesef bugün ayrilmaya esin yalvarir aileler duzelir der konu kapanir ama boyle birsey varsa en azindan dönüş olmazBilgisayarda ne yaptığından çok daha 1 senesi dolmamış evlilikle yatak ayırması, küsmesi, küfretmesi daha büyük sorun değil mi?
Anneniz telefonu açmamış ya, anlamıştır. Bende en kötü tahrik eder kavga çıkarırım böyle konulurda ama sizde birde fiziksel saldırı var. Tekrarı olursa artık alttan almayın.Annemin bildigini bilmiyor annem sadece küs oldugumuzu biliyor zaten ve karismiyor. Konusucam zaten onu beklersek yandik. Kavga gürültü olucak ama belirsizlikten iyidir
Eşiniz yalvarsa ve aileler düzelir dese siz konuyu kapatacak mısınız?Evet daha büyük sorun ama malesef bugün ayrilmaya esin yalvarir aileler duzelir der konu kapanir ama boyle birsey varsa en azindan dönüş olmaz
KaEşiniz yalvarsa ve aileler düzelir dese siz konuyu kapatacak mısınız?
Valla evlenmeye cok hevesliydi gezdik tozduk yedik ictik. Universiteden beri tek yasiyordu özgürlüğünü kisitladim saniyorEvlenmeden önce nasıldı?
Valla evlenmeye cok hevesliydi gezdik tozduk yedik ictik. Universiteden beri tek yasiyordu özgürlüğünü kisitladim saniyor
Bence anneye anlatması iyi olmuş yarın öbür gün baba evine döndüğünde yuvasını kurtarmak için sabrettigini ve neler yaşadığını bilecekler. Ekstra kendini anlatmak zorunda kalmayacak annesi yanında duracakBoğaz sıkma, küfür etme, yolun ortasında bırakıp gitme... Ne olursa olsun hep ordaymışsınız, hep varmışsınız. Haliyle geri adım atma gereği duymamış.
Sizinde en önemli hatanız annenize olayı anlatmak. Daha ilk günden oda tavır yapıp olayın içine girmiş. Aileler olaya “bitti” dediğinizde dahil olmalı.
Şuan sakince oturup konuşamicaksınız, kavgayla başlayacak muhtemelen konuşma. Bir kere daha deneyin, bi sonuca varsın en azından.
Gercekten konduramiyorumaldatiyor ola bilir mi?
Birgün sizi boğup öldürmeden önce ayrılırsınız inşallah.Herkese merhaba. Konum uzun olabilir. Evliliğimin 9. ayindayim. Her evlilikte ki gibi bizimde sorunlarimiz oluyor ama ben tartismaci ve olaylari çok büyüten uzatan bi insan degilim. Ama eş kişisi sürekli hakli ve kavgaci üzerine küsüyor ve yataklari ayiriyor buna artik alıştım açıkçası konussam da kâr etmiyor. Bundan 20 gün önce annem rahatsizdi ve onun yanina gitmek için biletimi aldim. Pazar günü binecektim cumartesi günü bütün ütü camasir yemek temizlik işini hallettim ve aksam oldugunda cok ufak bi tartisma bile sayilmaz bi söz dalasi oldu ve bana s.git dedi bu kelimeyi ilk evlendigimiz zaman da soylemisti o yuzden o gün konusmadim ve ertesi gün beni bindirmek için gotururken yine söz dalaşına girdi ve bi anda sinirlendi yolun ortasinda birakip beni hayatta basarilar dedi. Neyse ben annemlere geldim beni o gun aramadi annemi aradi ve acmadik ertesi gün aksam aradi bende mesgule verdim. Bana yazdığı cümle "bana bak muhattap olmayacaksan kes bütün bağları" ve daha sonrasinda 15 gün boyunca ne aradi ne de sordu. Buraya döndüm 5 gün oldu ve benimle bildiginiz konuşmuyor yataklari ayirdi benimle yemek yemiyor. Ve ben bu durumda halime bile uzulemiyorum. Ve en onemlisi surekli bilgisayarda ve odasi kapali daha sonra o yokken baktigimda surekli gecmis silinmis gün icerinde bilgisayar acikken markete bile giderken silip oyle gitmis. Simdi ben ne yapmaliyim? Ne yapiyor bu adam bu bilgisayarda da siliyor surekli nasil ortaya cikarabilirim? Annemin de konudan haberi var ve bekle biraz dedi. Bi erkek nasıl konusup esinin gönlünü almaz ben bunu eş kisisinde gayet iyi gördüm. Ailemi biraktim geldim burda kimsemiz yok ne emeklerle heveslerle aldiginiz yerlestirdiginiz esyalar,heyecanlar şimdi yok.. Ben resmen onun gözünde yokum oturup derdin ne senin demeye bile useniyorum kavga bagirti cok fevri bogazimi siktigini itikledigini bilirim ve surekli haklı. Durum bundan ibaret.. okuyan ve yorum yapan herkese teşekkürler..
Yani aldatiyor derken sanal alemde takiliyordur belki chat sayfalarindaGercekten konduramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?