İçimde ki boşluk..

Galiba eşiniz sizi yıldırip gitmenizi bekliyor. İletişime kapalı insanlarla yaşamak çok büyük bir işkence. Kendinize bu haksızlığa yapmayın daha çok yeni evlisiniz savaşınızi verirsiniz ama asla kendinizden de vazgecmeyin

Annemin bildigini bilmiyor annem sadece küs oldugumuzu biliyor zaten ve karismiyor. Konusucam zaten onu beklersek yandik. Kavga gürültü olucak ama belirsizlikten iyidir

Bana da öyle geliyor gitsem bugün sevinir ama ailesine ne soyleyecek o yuzden boyle yapiyor ki kendiliginden gitsin diye valla hic sevdigini deger verdigini düşünmüyorum

Bilgisayarda ne yaptığından çok daha 1 senesi dolmamış evlilikle yatak ayırması, küsmesi, küfretmesi daha büyük sorun değil mi?
Evet daha büyük sorun ama malesef bugün ayrilmaya esin yalvarir aileler duzelir der konu kapanir ama boyle birsey varsa en azindan dönüş olmaz

Annemin bildigini bilmiyor annem sadece küs oldugumuzu biliyor zaten ve karismiyor. Konusucam zaten onu beklersek yandik. Kavga gürültü olucak ama belirsizlikten iyidir
Anneniz telefonu açmamış ya, anlamıştır. Bende en kötü tahrik eder kavga çıkarırım böyle konulurda ama sizde birde fiziksel saldırı var. Tekrarı olursa artık alttan almayın.

Valla evlenmeye cok hevesliydi gezdik tozduk yedik ictik. Universiteden beri tek yasiyordu özgürlüğünü kisitladim saniyor

Totosuna güvenmiyorsa evlenmeseymiş.
Son bir konuşma yap sonrasında da hayatına yön ver derim, bir ömür zor ergenden hallice biriyle evli kalmak.
Allah yardımcın olsun.

Icimdeki boşluk diye bir başlığa sigdirdiginiz bu başlığın sorusu eşimi nasıl evliliğe adapte edebilirim olmalı diye düşünüp öyle yazacağım yorumu mu..
O adamı seviyorsunuz belli ki o boşluk o duygu açlığı uzmus sizi evliliğiniz henüz çok yeni olduğu için ve erkekler evliliğe daha geç adapte olduğu için sizin beklentilerinizin zittini yapmak istiyor sizinkinden biraz farklı bir eşim vardı ama hiç aldatma ihtimali olmadigindan ve hamile olduğumdan ben gayret etmiştim onu evliliğe alıştırmak benden başkasının işi değildi ve bu süreçte hamile halimle biraz fazla yıpranmışım yeni anlıyorum o zamanki sevgi ve cahillik diyelim durumu toparlamami sağladı biraz egoist belli ki çok aşırı ilgi istiyor bi de evin en küçük çocuğu diye bi tahminim var niyeyse :)
Niyetiniz düzeltmek se başarmak içi. Her yolu deneyin derim

O küfür kesinlikle tahammül edilinemez.. iğrenç tek kelimeyle. Bu lafın altında nasıl kaldınız? Yargılamak gibi değil fakat cidden merak ediyorum. Ona her baktığınızda sarfettiği bu berbat laftan nasıl kaçtınız? Ve ayrıca bir bahane arar gibi bir sebepten devamlı küsen, bu canına cinconmuş gibi takılan, bilgisayarın geçmişini devamlı temizleyip; ben gizli işler çeviriyorum diye alenen bağıran bir adama nasıl katlanıyorsunuz..

iletisimi gecin onu karsiniza alin bir karar vermelisiniz ya bu evlilgi normal ciftler gibi surdureceksiniz yada ayrilacaksiniz baska yolu yok surumcede kalmak iyi degil bu sizi yipratir.o kafasinda sizi bitirmisse sizde adim bekliyor o zaman ailenize suyleyip bosanma davasi acarsiniz

Bence anneye anlatması iyi olmuş yarın öbür gün baba evine döndüğünde yuvasını kurtarmak için sabrettigini ve neler yaşadığını bilecekler. Ekstra kendini anlatmak zorunda kalmayacak annesi yanında duracak

Birgün sizi boğup öldürmeden önce ayrılırsınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…