İçimde sürekli bir sıkıntı var

Hobi bulun kendinize gununuzu doldurun mesela
Gunluk 1 saat kuran okuyun
Dikis dikmeyi ogrenin
Amigurumi
Yazma
Lif islemeye baslayin
Kitap okuyorsaniz müzik dinliyorsaniz tarzinizi degistirin
ben kpss calismaya calisiyorum test cözüyorum sürekli. hobi olarak kitap falan da okuyorum aslında, dizi de izlerim ama izlerken aklım kayıyor yine sıkıntılı bir sürü şeye🥺

ben kpss calismaya calisiyorum test cözüyorum sürekli. hobi olarak kitap falan da okuyorum aslında, dizi de izlerim ama izlerken aklım kayıyor yine sıkıntılı bir sürü şeye🥺
Yasam tarzinizi degistirin yoga yapin bilemedim ki artik benim ki bunlari yapinca geciyor seninki bir ust level heral

Geçmişte yada halihazırda yaptığınız şeylerden sizi sıkıntıya sokan, pişman eden davranışlarınız var mıydı? Bunlar hayatınıza yön vermekte kaygı duymanızı, kararsızlığa düşmenizi ve dolayısıyla iç sıkıntısına sebep olabilir. Özellikle sosyal hayatımızı kısıtladığımız günlerde kendimizle daha başbaşa ve kendimizle sorular içerisindeyiz.
Eğer ki bu süreç bir kaç aydır devam ediyorsa, duygu durumunuzu kontrol edemiyorsanız güvendiğiniz bir psikiyatri doktoru ile görüşmenizi önerebilirim.

Merhabalar herkese, şimdi şöyle ki içimde bitmek bilmeyen bir sıkıntı var. Sürekli içime bir daralma geliyor. Her şeyden o kadar çabuk sıkılıyorum ki. Bazen nefesimi kesiyor.
Ne yapmam lazım inanın bilmiyorum. Fikire ihtiyacım var.
Bende oyleyım.Tedavı görün.En ıyı yapılacak seyler.Hekımlere emanet edın kendınızı.

Geçmişte yada halihazırda yaptığınız şeylerden sizi sıkıntıya sokan, pişman eden davranışlarınız var mıydı? Bunlar hayatınıza yön vermekte kaygı duymanızı, kararsızlığa düşmenizi ve dolayısıyla iç sıkıntısına sebep olabilir. Özellikle sosyal hayatımızı kısıtladığımız günlerde kendimizle daha başbaşa ve kendimizle sorular içerisindeyiz.
Eğer ki bu süreç bir kaç aydır devam ediyorsa, duygu durumunuzu kontrol edemiyorsanız güvendiğiniz bir psikiyatri doktoru ile görüşmenizi önerebilirim.
aslında pişman oldugum bir davranisim yok ama gecmiste yasadigim travma etkisi yaratan bir kac olay maalesef surekli tekrar ediyo kendini. ruyalarımda o olayı yasayip aglama krizlerine giriyorum nefes almakta zorlanıyorum gibi gibi. ve ruyalarım genelde şiddet içerikli oluyor. aslında asiri buyuk bi olay değil ama yansıyor hayatıma bu sekilde

Back
X