- Konu Sahibi dderya3484
-
[/U][/I][/B]
Kız güldürdün beni:) ama haklısın
Aynen yazdığın gibi sormayı çok isterdim
Valla arkadaslar maddi durumlarida olmasa bile bir nisan yapmaya geliyorlar,
en incesinden de olsa bir bilezik bir taki sart bence..
Bukadar içerlememem icin okadarina bile gerek yoktu inan...
Çam sakızı coban armagagi bisey getirse al gelinim bunu sana getirdim diye....öperdim pamuk ellerinden yeterdi bana...
canım sizin aranızda bir soğukluk olduğu kv'nin numaranı daha yeni almasından belli, sevgilin de sormuş bu bana cidden garip geldi. benim 3 senelik ilişkimde sevgilimin annesi sürekli arardı beni, sırf beni görmek için istanbuldan balıkesire geldi, balıkesirde öğrenciydik ikimiz de, oğlu 4 sene orda okurken bir kere gelmeyen kadın benim için gelmişti, sürekli bana ufak tefek de olsa hediyeler yollardı kıyamam ona. atkılar filan örerdi. kandilde bir sms atardım nasıl mutlu olurmuş herkese söylermiş kızım mesaj atmış bana diye. senin kayınvalide biraz dominant bi karakter sanırım resmiyeti bozmak istemiyo. sen yine aferin hiç sormamışsın nişan öncesi, bizim abimin eşi aman allahım o kadar çok lafını etti ki kelepçeyi bile o seçti. bohçaya koyduklarımızı da öyle. düğün gerginliklerimize hiç girmeyeyim geriliyorum zira
yani sen sadece kendi içinde kırgınlık yaşamışsın burda bize anlatıyorsun ne güzel böyle gelini öpsün başına koysun. bizimki 7 sülalesine reklam ederdi, elalem ne der rezil olurdu biz bi sey takmasak. asilzade soylu kızı ya kendisi
Estağfurullah meşgul etmek ne kelime...
Paylaştığınız için teşekkür ederim aksine!
Bu saatten sonra düğünde de takılmazsa şaşırmam en azindan artik biliyorum neyin ne olduğunu. ..
Ama nişanda çok şaşırdım, sevgilimde beklemiyordu afalladi, Özür diledi, üzüldü.. düğünde ben alicam herşeyi diyor ama mesele bieseylerin eksik olmasi değil di, tamamen manevi yoksunluktu...
Ben nişanda takı değil gelecekteki eşimin ailesini kaybettim...
Yani en azindan öyle hissettim...
Dügünde takmazlarsa sasirmam demissin ya bi ceyrek takarlar artik
Haksiz olsan direk kaynani savunmaya gecerdim surda ama hakli olsan yuzde yuz sensin,
nisan merasimi takisiz bile olsa en azindan aileler ozellikle erkek tarafi yuzuk harici birsey takmaliydi,
yani nisanlin yada ailesi artik bi kolye olur bilezik olur gonullerinden ne koparsa,
nisanlina sordun mu peki ? böylemiymis adetleri :26:
Kiyamam ya o çok üzüldü cok sasirdi, annesi sehirdisindan nisan icin geldi hazirliklar yapiyorum diyede gec geldi, biz nisana hazirlaniyor sandik meger kendi hazirlaniyormus! Cok üzüldü dusunde herseyini ben alicam soz diyor ama mesele altin degilki.... sevgilimin durumu iyi, alirda ama ailesinden bekledi sanirim....
Bu arada bizde konusulmaz oyle altin taki konusu ailelerle....
Maddi konulari ortaya sermeyi sevmez annemde babamda, ayip buluyorlar... şu kadar altin şu kadar şundan diye pazarlik yapmayi
Kiyamam ya o çok üzüldü cok sasirdi, annesi sehirdisindan nisan icin geldi hazirliklar yapiyorum diyede gec geldi, biz nisana hazirlaniyor sandik meger kendi hazirlaniyormus! Cok üzüldü dusunde herseyini ben alicam soz diyor ama mesele altin degilki.... sevgilimin durumu iyi, alirda ama ailesinden bekledi sanirim....
Bu arada bizde konusulmaz oyle altin taki konusu ailelerle....
Maddi konulari ortaya sermeyi sevmez annemde babamda, ayip buluyorlar... şu kadar altin şu kadar şundan diye pazarlik yapmayi
konusulması hos olmazdı belkı ama nişanlınla bu konuları konusabılseydın sasırmamıs olurdun, ben de olsam yadırgardım hıc bısey olmamasını, ailesinin bana alıp almaması değil, bizde de takmayacaklardı ama ben bılmıyorum tabı, eşim bana nısandan once bılezık ve set almıstı ailesine verdi takmaları ıcın( eşimin ailesininde durumu cok cok ıyıdır.) onemlı olan onlardan bana gelen bısey degıldı, benım etrafıma karsı mahcup olmamamdı acıkcası ve bızımde salonda oldu nısan, sadece onun aılesı ve benım anne babam taktı o kadar.ayrıca takı törenı yapmadık..takmasalardı cevrem bana deger verılmedıgını dusunur ve konusurlardı bılıyorum, yoksa takmamaları hıc onemlı degıl, malesef bunlarda değerlendiriyor ınsanlar.. iyiki eşim o an dusunup boyle bır karar vermıstı dedım, o yüzden ne desen haklısın.... bu arada dugunum ıcınde hıc bırsey almadılar, eşim yine elaleme karsı aldı verdı onlara, bu sefer haberım vardı ama....aman banane herkes yapmacık davrnaıslarını görmesede ben gercegı bılıyor ve ona gore davranıyorum artık..
bosverrr keyfıne bak.. mutluluklar..
bu arada telefon numarasınıda merak etme ben de dugunden sonra aldım verdım numaramı, hatta kaydetmemısım de aradıgında tanıyamadım pardon demıstım,
gerek yok gereksız samımıyetlere, bu kadarcık seyle herseye hak gormeye calısılıyorsa, az bıraz samımı olsak ne olacak dusunemıyorum:)
(konuyu normal kv dısında tutuyorum:))
Bende mesafeli olmak istiyorum
Hic icimden gelmiyor hal hatir sormak
Elimde olmadan çok soğudum....
Sanirim bu soguklugumu 3 gündür sevgilimede yansitiyorum ama allahtan hak veriyor...
Oysa unutup nişanli olusumun tadini cikarmak istiyorum. Ama olmuyor cok üzüldüm çünkü
yok cnaım yanlıs anladın benı tabı konusulmaz ayıptır bende onu demeye calıstım, evet nısanlın senın yanında oldugundan bılmıyormus olanları, neyse bosver uzulme en azından dugunde telafı yapmalarını saglar nısanlın, düğün olsa daha acı olurdu, çünkü halamın dugununde kv sadece kucuk altın takmıstı durumlaı ıyıyken sırf ıstemedıklerınden oda cok uzulmustu, suan en azından bır tecrube oldu nişanlın halleder uzulme, baksana cocukta cok mahcup olmus, kıyamam sıze ya uzulme tatlım hıc bosver....
dur konunu degıstıreyım hangısı daha uzucu bılemedım altın ıncı de uzucu tabı ama benımkı kadar kotu olmamıstır sanırım,
nişanlıgımla aynı renk tuvaletı kv gıydı nısanımda ve tuh goruyormusun sen bılmıyordum rengını pıstı olduk vs gıbı mazeretuydurdu sozde yanlıslık gıbı, olsun dedım, bilerek yapmadınya,
kınamda kırmızı elbıse eşim şokta tabı aynıyız kv ıle( bilmiyorum ben boyle seylere nısandan sonra dıkkat eder oldum herkez ıkız gıbısınız deyınce..) düğün için beyaz degıldır herhalde dedım, hibirsey demedı...
ve düğünumde dantel beyaz elbıse gıydı esım daha salona gırmeden gordu annesını bende tabı biz şoka girdik, eşim: anne gelınlemı asık atıyorsun bu ne rezalet boyle dedı, inanırmısın hala dugun cdmı ızleyemıyorum sınırden....
konunu dagıtmadım umarım, bende hala bunları unutamam mesela....
dur konunu degıstıreyım hangısı daha uzucu bılemedım altın ıncı de uzucu tabı ama benımkı kadar kotu olmamıstır sanırım,
nişanlıgımla aynı renk tuvaletı kv gıydı nısanımda ve tuh goruyormusun sen bılmıyordum rengını pıstı olduk vs gıbı mazeretuydurdu sozde yanlıslık gıbı, olsun dedım, bilerek yapmadınya,
kınamda kırmızı elbıse eşim şokta tabı aynıyız kv ıle( bilmiyorum ben boyle seylere nısandan sonra dıkkat eder oldum herkez ıkız gıbısınız deyınce..) düğün için beyaz degıldır herhalde dedım, hibirsey demedı...
ve düğünumde dantel beyaz elbıse gıydı esım daha salona gırmeden gordu annesını bende tabı biz şoka girdik, eşim: anne gelınlemı asık atıyorsun bu ne rezalet boyle dedı, inanırmısın hala dugun cdmı ızleyemıyorum sınırden....
konunu dagıtmadım umarım, bende hala bunları unutamam mesela....
Beterin beteri var demekki seninle beraber hamilede kalir o
Beterin beteri var demekki seninle beraber hamilede kalir o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?