içime sinmiyor!

Seni anlıyorum ama eşinin ailesine bence tavır almamalısın yani şöyle, normalde olduğun gibi gibi davranma yani biraz soğuk ol ama abartma ve saygıyı sakın yitirme sakın. Mesela kv ararsa aç açmamazlık yapma normal konuş yani sesinden anlar zaten ama dediğim gibi abartma. Bu konu çok hassas bir konu inan bana. Sevgilin şu an senden yana gibi duruyor ama bu değişebilir o yüzden abartma diyorum.

üzüldüm yazıklar olsun diyebiliyorum sadece.hiç mi genç kız olmadılar hiç mi bu işlerin içine girmediler.Ancak iyi tarafı şu ki nişanlın senin yanında ve olayın başında senin gözün açılmış.bak göreceksin çok mutlu olacaksın.aynı şeyleri ben de yaşamıştım.KV eşimin sünnet yorganını çuvala koyup getirmişti bir de leş gibiydi.

evet politik ol nişanlına çok dırdır etme ama onlara buz gibi soğuk ol.

burası türkiye adetler 3 aşağı 5 yukarı aynı.kimse kendini kandırmasın

bence seni istemıyor olabılırler.. cunku normalde kaynana begendıgı gelıne gogsunu gere gere takar kaybetmek ıstemez bence senınkı senı begenmemiş..

bazı yörelerin adetleri farklı oluyor diye düşünüyorumda
hani şeyi duydum nişanda kız tarafının bişey takmadığını ama erkek tarafını duymamıştım ama bilemedim nereliler acaba

evet KV sine özellikle gerek yok sıcak olmaya.öyle olmak lazım öylelerine yoksa tepene çıkarlar.

Kötülük kötülük getirir
kız ailesiyle kötü olsunlar o evlilikler cok sallanmıyor
ama erkek ailesi cok önemli
belk durumları yok belki adetleri böyle belki diğer gelinlerine takmadı belki belkş
sadece kendisid eğil anladıgım adarıyla akrabalarıda takmamış birşey
buda bunlarının adetlerinin bu şekilde oldugunu düşündürüyor
hemende gazı vermişin ablacım elti olsaydı konu ne olurud :)

mesafeli ve soguk olsun.saygısızlık etmesin diyorum ben yoksa kötü olsun demiyorum.içinden gelmediği bir şeyi yapmasın yoksa sonradan duydugu pişmanlık ona çok yük olur.

Sevgilim suclu degil cok mahçup hissediyordu,
annesini silmedim kesinlikle silememki..... annesi sonucta, ama elimde degil cok sogudum,
saygida kusur etmem zaten farkli sehirlerdeyiz ama beni istemedigini hissettim,

Onlarinda adetinde var, kiz kardesi sozlendi sozunde bile bilezik takildi...
Biz nisan yapmistik...
Bide dogru tespit etmissiniz ailesiyle ayri yasadigi icin cok bagli degil ama bu onun sucu degilki, annesi babasiz bi evlat evlendiriyor dusunemezmiydi, bizde gelin aldik cok da alani gordum, hep istenmeyen gelinlere takilmadi.....simdi ayni sey benimde basima geldi, inanamiyorum buna beklemiyordum boyle bi sogukluk....

Ben annesine hediye etmek icin bi dunya sey hazirlatiyordum
Evimde bile ona ozel oda yaptiricaktim gelsin istedigi kadar rahat rahat kalsin diye...

Bi taki takmadi diye sogumak degil bu misafir gibi gelip bi yabanci gibi davranmasi ve koy adeti gelenegi bi kenara yeni gelinime diye kalbinden bi nisan hediyesi bi yazma bi havludami getiremedi. Ki kapalibiri degilim ama düşünsün yeterki ! Elimde degil zoruma gitmesi, aslinda bi nevi hayal kirikligi benimki

Teşekkür ederim.... eger böyle uzak ve soguk durmasaydi sogumazdim yolun başında.... ama belkide bi uyari bu, vardir herseyde bi hayir....

Ben maddiyata kesinlikle bakmadim, kaldiki alacagi bi kucuk hediyede olsa gönlümü almaya yeterdi, ona 4-5 katini yaptiriyordum ben... ama gerek yok muş ki..... bana değer verdigini hissedemedim ben.

Resmi olmayi hic istemezdim ama daha simdiden sevgi alamadim ilgi goremedim, bi sevgi hissedemedim.... nasil annecim diyim?

İnşallah sevgilimi Üzmez annesine evlenince mesafeli oluşum.... zaten farkli şehirde

Cocuk ilkkez evleniyorum ailem elinden geleni yapicaktir diyebildi sadece ve nisan icin istanbula geldiler.... 5 aile gelip 5ide farkli sehirlerden geldiler hicbiri takmadi, onlari umursamiyorum ama kendi ailesi hazirliklari öyle yapiyordu ki biz ihtimal bile vermedik, yani azda olsa takilacagindan süphe duymadik, ben fazla bisey beklemedigim icin onemsemedim ne takicaklarini, sevgilimde annesine bunu sormaz zaten yapisi geregi, ama bi geldiler herkez misafir gibi kimse aile gibi degildi....

Sevgilimi annem babam abilerim akrabalarim arkadaslarim herkez cok begendi
Herkez pirlanta gibi cocuk, cok stemiz efendi, basarili zeki dediler
Ama ailesini kinadilar
Sorumluluklarini yerine getirmeyen bi aileydi
Hatta yerine getirilmesi gereken sorumlulugun farkinda bile degillerdi....

Kaldiki hic bi sorumluluk umrumda degildi, olsa nisanlima elbisemi aldirirdim cok israr etti, nisan alışverişimide yaptirirdim, takiyida onceden konusurdum...

Gerek duymadim, gonullerinden ne geciyorsa onu yapsinlar dedim
Hic bisey gecmemis demekki

Hmmmm, bunu çok dusunuyordum acaba soguk oldugum icin ilerde üzülürmü diye, yok abartmam kesinlikle saygida kusur etmem, ama soguk ve sicak arasindaki bariz farki da kapatamam ki...

Saygili ama mesafeli ve ilgisiz bi gelin... onun oldugu gibi

Duygularimi ifade ettiniz...
Saat 4 buçuk oldu uyuyamiyorum,
Bi kere evlenicem ben, annesine annecim diyebilmeliydim
Simdi bana bu dusunc eleri yasatan insana kayinvalide demek düşüyor... duygudan yoksun adetler böyle olsa gerek

ben de evlenenmeden önce anneler günü hediyesini kargoyla gönderirim derdim

Gercektenmi.... cok üzüldüm!

Daha bi kac ay once kiz kardesi sozlendi ve bilezik takti sozlusunun ailesi
Onlarda kiz verdi 2 tanede kiz aldi
Bilmez olurlarmi, biliyorlardir

evet politik ol nişanlına çok dırdır etme ama onlara buz gibi soğuk ol.

Haklısınız

burası türkiye adetler 3 aşağı 5 yukarı aynı.kimse kendini kandırmasın

Aynen bende oyle düşünüyorum, ama adetide gectim bi misafirlige giderken bile eli boş gitmezken insan, kiz almaya gidince ustelik oglu nisanlaniyor, nasil oyle gelebilir anlamiyorum ki

şaka gibi :))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…