- 13 Nisan 2010
- 449
- 36
- 318
- Konu Sahibi dderya3484
-
çok yasa emı aklımdan gecenı soyledın:))dedim zaten nişanı yaptın ,kınayı dugunude yaptın, eee çocuk ne zaman dıye o bana sormadan ben ona sordum:))
Ya şaka gibi:) inanamiyorum
Nasil bi düşünce tarzıdır bu.... nasil kayinvalideler var öyle!
Sizinle aşık atmış resmen genc kiz gibi....
Gercekten komitrajedi olmus bu, hala öyle kiskaniyormu peki sizi?
Nereye kadar bide... cok ilginç, güler misin Ağlar mısın:)
çok yasa emı aklımdan gecenı soyledın:))dedim zaten nişanı yaptın ,kınayı dugunude yaptın, eee çocuk ne zaman dıye o bana sormadan ben ona sordum:))
oo hemde nasıl evini komple bızım evın tarzına cevırmeye basladı ne alırsam aynından alıyor, hatta yatak odamın tulu perdesınden orda bulamamısta, içinde kalmasın yeni gelindir heves etmıs dedımaldım burdan kargo yaptım..
ben esıme kuşum dedıkce o kp ime kelebegım demeye basladı.. kp Allah razı olsun kızım senden kaynanan bu zamana kadar bana kotu sozden basla bı sey dememıstır, baksana kıskanclıgından kelebek bıle olduk bu yastan sonra der
Ne dedi çok merak ettim)
:) sizinki şirin bi hal almış herkesde farkinda
Ciddiye almamakla en güzelini yapmışsınız cokda guzel olmuş
Gülüp geciyorsunuzdur artik:) alem kadınmış
lafini esirgemiyorsun demekkio ne cevap verdi peki
menepoza gırmese yaparmısta, sırasını genclere vermıs.... içimden dıyorum keşke benımle aynı gıyınme sıranıda verseydın diyee..aman cok pıskın bızımkı, onuda ancak benım gıbı bı çatlak paklardı zaten, kör topal ılerlıyoruz ıste:))
yalnız çok merak ettim kayınvalide numaranı neden istedi ve ilk aradığında aranızda nasıl bir konusma olacak, yani acaba ne yüzle arayacakacaba hatasının farkına mı vardı o yüzden mi mahcup?
mecbur tatlım ben onun yuzunden azmı ılac kullandım psıkolojık, oyle cok taktımkı herseyı kafama, baktm olmuyor bakmıyorum artıken onemlısı esının yanında olması ki sizinde oyle, eşin yanındaysa asamayacagınız zorluk yok.. bunların bırde ne dersen de annesını tutan versıyonuda oldugundan en azından esımden Allah razı olsun dıyorum....
büyüklerimizin lafı vardırya: El kapısına varmadan diş sıkmanın ne oldugu bılınmez dıye, işte sıka sıka geldık bu zamana
Senın bır avantajın varsa hnuz yuz goz olmadıgın ıcın sanslısın, birde yuz goz olsaydın
:) oda şeffafmış ama...
Yok ben nisan elbisemi onceden ayarlamistim zaten, yok kina elbisem zaten vardi, gibi bahaneler üretmek yerine kabul edip devam etmis
Buda bi erdemlikdir, inkar etse daha itici durur
Sirin kıskançlık lar bunlar özeniyor belliki:)
yok canım sen kıme dıyosun, sankı esım o lafı dememıs gıbı bızden fazla oynadı bense sınırden somurttum bı sure keyfım kactı..:))
bu arada konunu dagıttım kusura bakma hakkın helal et arkadasım:))
Mesaji aldim sanirim:) yuzgoz degilim suan ve bundan sonrada olmamaliyim...
Zaten icimdende gelmiyor
birde su var gerçi sana samımıyetınden hıssederdın sana karsı tavırlarını, belki bilmiyorlardır oyle birsey, belkı adetlerıne yoktur, ne bıleyım hemende yargısız ınfaz etmek ıstemedım, tabı olsa hos olurdu ama bı dınle ıstersen belkı anlatıcakları vardır..hiç açmamazlık yapma bence telefonunu cok buz dagı orme onune derim.. tamam yuz goz olma ama mesafenı koruyarak kendını ıfade edebılırsın diye dsunuyorum..
birde su var gerçi sana samımıyetınden hıssederdın sana karsı tavırlarını, belki bilmiyorlardır oyle birsey, belkı adetlerıne yoktur, ne bıleyım hemende yargısız ınfaz etmek ıstemedım, tabı olsa hos olurdu ama bı dınle ıstersen belkı anlatıcakları vardır..hiç açmamazlık yapma bence telefonunu cok buz dagı orme onune derim.. tamam yuz goz olma ama mesafenı koruyarak kendını ıfade edebılırsın diye dsunuyorum..
Çok teşekkür ederim ilginiz için ve icten duyarlılığınız icin:) şeffaf bi mizaciniz var bayıldım. .. inşallah çok çok çok mutlu olursunuz....
Iyi geceler
Derya
Çok üzüldüm ve lütfen yanlış anlamayın ama nişanlınız bilmiyormuymuş takı takmayacaklarını , aile arasında hiç mi konuşulmamış,imkanı varsa nişanlınız alsaymış keşke ufakda olsa küpe, bilezik vs.Estağfurullah meşgul etmek ne kelime...
Paylaştığınız için teşekkür ederim aksine!
Bu saatten sonra düğünde de takılmazsa şaşırmam en azindan artik biliyorum neyin ne olduğunu. ..
Ama nişanda çok şaşırdım, sevgilimde beklemiyordu afalladi, Özür diledi, üzüldü.. düğünde ben alicam herşeyi diyor ama mesele bieseylerin eksik olmasi değil di, tamamen manevi yoksunluktu...
Ben nişanda takı değil gelecekteki eşimin ailesini kaybettim...
Yani en azindan öyle hissettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?