içime sinmiyor!

oo hemde nasıl evini komple bızım evın tarzına cevırmeye basladı ne alırsam aynından alıyor, hatta yatak odamın tulu perdesınden orda bulamamısta, içinde kalmasın yeni gelindir heves etmıs dedımaldım burdan kargo yaptım..

ben esıme kuşum dedıkce o kp ime kelebegım demeye basladı.. kp Allah razı olsun kızım senden kaynanan bu zamana kadar bana kotu sozden basla bı sey dememıstır, baksana kıskanclıgından kelebek bıle olduk bu yastan sonra der

:) sizinki şirin bi hal almış herkesde farkinda
Ciddiye almamakla en güzelini yapmışsınız cokda guzel olmuş

Gülüp geciyorsunuzdur artik:) alem kadınmış

:) sizinki şirin bi hal almış herkesde farkinda
Ciddiye almamakla en güzelini yapmışsınız cokda guzel olmuş

Gülüp geciyorsunuzdur artik:) alem kadınmış

mecbur tatlım ben onun yuzunden azmı ılac kullandım psıkolojık, oyle cok taktımkı herseyı kafama, baktm olmuyor bakmıyorum artıken onemlısı esının yanında olması ki sizinde oyle, eşin yanındaysa asamayacagınız zorluk yok.. bunların bırde ne dersen de annesını tutan versıyonuda oldugundan en azından esımden Allah razı olsun dıyorum....

büyüklerimizin lafı vardırya: El kapısına varmadan diş sıkmanın ne oldugu bılınmez dıye, işte sıka sıka geldık bu zamana

Senın bır avantajın varsa hnuz yuz goz olmadıgın ıcın sanslısın, birde yuz goz olsaydın

yalnız çok merak ettim kayınvalide numaranı neden istedi ve ilk aradığında aranızda nasıl bir konusma olacak, yani acaba ne yüzle arayacak acaba hatasının farkına mı vardı o yüzden mi mahcup?

:) oda şeffafmış ama...
Yok ben nisan elbisemi onceden ayarlamistim zaten, yok kina elbisem zaten vardi, gibi bahaneler üretmek yerine kabul edip devam etmis

Buda bi erdemlikdir, inkar etse daha itici durur

Sirin kıskançlık lar bunlar özeniyor belliki:)

yalnız çok merak ettim kayınvalide numaranı neden istedi ve ilk aradığında aranızda nasıl bir konusma olacak, yani acaba ne yüzle arayacak acaba hatasının farkına mı vardı o yüzden mi mahcup?

Önceden oglunun sevgilisiydim sadece artik nisan oldu gelini oldum sanirim ondan istedi

Hic sanmiyorum farkina vardigini varsa once oglundan Özür dilerdi cunku en cok onu mahçup etti

Mesaji aldim sanirim:) yuzgoz degilim suan ve bundan sonrada olmamaliyim...
Zaten icimdende gelmiyor

yok canım sen kıme dıyosun, sankı esım o lafı dememıs gıbı bızden fazla oynadı bense sınırden somurttum bı sure keyfım kactı..:))

bu arada konunu dagıttım kusura bakma hakkın helal et arkadasım:))

Dagittin da iyi ettin, ne kusuru aksine teşekkür ederim:)
Farklu ama keyifli bi konu sizinki, ilk baslarsa sıkıntı vermiş ama ustesinden gelmissiniz, cok sevindim

Mesaji aldim sanirim:) yuzgoz degilim suan ve bundan sonrada olmamaliyim...
Zaten icimdende gelmiyor

birde su var gerçi sana samımıyetınden hıssederdın sana karsı tavırlarını, belki bilmiyorlardır oyle birsey, belkı adetlerıne yoktur, ne bıleyım hemende yargısız ınfaz etmek ıstemedım, tabı olsa hos olurdu ama bı dınle ıstersen belkı anlatıcakları vardır..hiç açmamazlık yapma bence telefonunu cok buz dagı orme onune derim.. tamam yuz goz olma ama mesafenı koruyarak kendını ıfade edebılırsın diye dsunuyorum..

Kendimi bu konuda hic bizaman ifade edemeyecegim ona, taki konusuna girisem altin isteyen gelin olmus olurum manevi boyutunu aciklayamam bi türlü anlamaz gibi düşünüyorum yada ankamak istedigi gibi algilar. Oyuzden konussamda istemeden bi duvar olucak aramisda elinde olmaz bu... saygida kusur etmem sevgilimin hatri icin... o bisey desede dedirtmem, ama icime oturdu işte cikmaz ordan

Çok teşekkür ederim ilginiz için ve icten duyarlılığınız icin:) şeffaf bi mizaciniz var bayıldım. .. inşallah çok çok çok mutlu olursunuz....

Iyi geceler
Derya

ilk sayfadan sonrasını okuyamadım benzer seyler tekrar etmis,
belki cevaplara acıkladıgın baska durumlar vardır bilmiyorum simdiden kusura bakma.

senin durumunun altın duskunlugu olmadıgı acık fakat sevgi yalnızca takıyla gosterilir diye bir kaide yok,
bence sorun sadece annede degil nisanlının uzak tutmasıyla alakalı,
nisanda elbiseni vs ilgilenemeyebilir ama halini hatrını sormak istese bile cocuk sen karısma demis olabilir gibi geldi bana...

sırf altın takılmadı diye her seyden vazgectigini nerdeyse annesini sildigini soyluyorsun,
o da her seye tamam diyor, cok ilginc!
bunun sucluluk ya da mahcupluk psikolojisinden baska bir nedeni gelmiyor aklıma.
bence nisanlı kendini yetistirmis biri, ist.da hali vakti yerinde, seni de sevip iyi bir ailenin kızını aldım modunda,
fakat ya ailesinden utanıyor eziklik hissediyor ya da kendi ailesiyle sevgi bagı olarak iliskisi zayıf.

direk anneye kızmak yerine anlamayı dene, bir sans ver,
adetten olabilir...
ya da kadın bir hal hatır sorulmak istedi danısılmak istedi onu herkes dıs kapının dıs mandalı yapınca o da kızdı hicbir sey almadı.
belki icine kapanık bir kadın, aldıgı altınları unuttugunu soylemeye cekinmis bile olabilir.
hemen aklına en kotuyu getirip ona gore karar veriyorsun,
enayi ol demiyorum ama kuruntuların gercek degilse cok ayıp etmis olursun, nisanlına da ayıp.

erkek arkadasım ne zaman annesine yanımda biraz sert konussa hemen pesine ben kavga ediyorum, kendi annesine -o kadar onu yetistirmek icin emek veren kadına- saygı duymayan adam kadınlara hic duymaz, eşini hic tanımaz diye...

daha dugun vs olmadan her seyden vazgecip kopruları yıkıyorsunuz.
biraz sakin olun,
mustakbel gelininin telefonunu bile cekinerek ister mi bir anne,
ya da oglu verirken gelinden izin mi alırmıs.
aksine ben tam o an nisanlımla konusur, su tavrın hic normal degil,
bana anlatacakların varsa simdi anlat konuyu acıklıga kavusturalım derdim.

biz kadınları anlamıyorum, oglunu aldım ailesini begenmezsem kapıya koyarım modundayız
(bu senin ozelinde degil genel diyorum, isteyen ustune alır),
kv'den cok ceker dayak veya sozlu siddet gorur de cocukları icin mutlulugu icin iliskiyi keser, bizim jenerasyonun begenmedim gule gule tavrı yeni yetisen cocuklarda nasıl vuku bulacak bilemiyorum

Bosverrr arkadasim ne onlarin sevgilerine nede onlarin altinlarina muhtacsin oyle dilmi? Ne yaparlarsa kendi sanlarina derler buyuklerimiz yaptiklari her destek onlarin kalitesini gosterir ...yapsinoar yapmasinlar sevsinler sevmesinler aman haaa sakin yuz goz olma arkadasim merhaba merhaba bu kadar anne diyebilirsin evlenince ama asla kv annen olmaz olamaz elden anne olmuyor malesef tecrubeyle sabittir mumkun oldugunca mesafeli ol, hem sayginizi da yitirmezsiniz canin cicim olan geljn kv deler sonra kedi kopek oluyor sen bana bunu dedin sende bana bunu yaptin diye cirkin muhabbetler kopan baglar ortaya cikiyor o yuzden en iyisi saygiyi bozmadan az ve oz muhabbet etmek...benim sutten dilim yandi seninde yanmasin....nisaninda hayirli olsun bu arada ....

Çok üzüldüm ve lütfen yanlış anlamayın ama nişanlınız bilmiyormuymuş takı takmayacaklarını , aile arasında hiç mi konuşulmamış,imkanı varsa nişanlınız alsaymış keşke ufakda olsa küpe, bilezik vs.
Kırılmakta haklısınız , rahat insanlarmış belliki, mahçup oluruz diye düşünmemişler ama nişanlınız da da sanki biraz ihmal var , konuşmamış olsalar bile takı konusunu , ailesini tanıyor bu ihtimali göz önünde bulundurmalıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…