- 26 Nisan 2018
- 292
- 33
- 13
- Konu Sahibi colorful2000
sabah, geldi kahve aldı hiç umursamadı bile yüzüme bile bakmadı tabi bu bana müstahak.
Asıl olanlar ondan sonra oldu. Eski kız arkadaşı geldi ve
bi çay alabilir miyim dedi verdim çayı. İş arkadaşlarımın için de pat diye Emreyle mi görüşüyorsun sen dedi.
Hayır.. dedim, anladım tatlım yine de aklın da olsun burası böyle şeylere pek uygun değil. Buradan böyle sen gibi 4-5 kişi çıkarıldı işten, bu sebepten ötürü dedi. Bence dikkatli ol dedi. Beni tehdit etmiş olmuyor mu?
şok oldum hemen yanımda ki kız oha görüşüyor musunuz dedi. Görüşmüyoruz tabi ki de dedim.
ama inanmadı bence
işten çıkarılır mıyım sizce ? bu durumu aileme de anlatamam söz verdim calıscam diye.
Emreye de msj attım. Kız arkadaşın durumdan haberdar olmuş beni sorguladı .Bilgin olsun yazdım.
o benim kız arkadaşım değil. 9 buçukta arka kapıda ol yazmış.
herşeyi geçtim işim için çok korkuyorum işten çıkarılmak istemiyorum
Asıl olanlar ondan sonra oldu. Eski kız arkadaşı geldi ve
bi çay alabilir miyim dedi verdim çayı. İş arkadaşlarımın için de pat diye Emreyle mi görüşüyorsun sen dedi.
Hayır.. dedim, anladım tatlım yine de aklın da olsun burası böyle şeylere pek uygun değil. Buradan böyle sen gibi 4-5 kişi çıkarıldı işten, bu sebepten ötürü dedi. Bence dikkatli ol dedi. Beni tehdit etmiş olmuyor mu?
şok oldum hemen yanımda ki kız oha görüşüyor musunuz dedi. Görüşmüyoruz tabi ki de dedim.
ama inanmadı bence
Emreye de msj attım. Kız arkadaşın durumdan haberdar olmuş beni sorguladı .Bilgin olsun yazdım.
o benim kız arkadaşım değil. 9 buçukta arka kapıda ol yazmış.
herşeyi geçtim işim için çok korkuyorum işten çıkarılmak istemiyorum