- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.814
- 598
- Konu Sahibi colorful2000
Umarim olur ns davranayım npiyim bilmiyorum direk elini tutsam aklımdan kötü seyler geçiyor da tutcam kendimi :)
Sen kesinlikle dalga geçiyorsun bizimle...
Emin oldum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarim olur ns davranayım npiyim bilmiyorum direk elini tutsam aklımdan kötü seyler geçiyor da tutcam kendimi :)
Sırf bana kalsa keşke o cok taraftar değil gibi küçük görüyor beni. Diğer bahanes de iş tbi. Ama benden etkilenir mi asıl onu görmek istiyorum bugunİlk seneler insanın gözü birşey görmüyor ama kuşak farkı olduğu zaman catısma başlıyor , görüş ayrılıkları olabiliyor , sana normal gelen bisey ona anormal gelebiliyor mesela , tanı tart,ölç ona göre karara ver.hiçmi olmaz desen olur neden olmasın ama iyi düşünün
Neden geciyimSen kesinlikle dalga geçiyorsun bizimle...
Emin oldum...
Neden geciyim
Haklısın iner hatta red eder ama gönl buKızım senin ailen yokmu?
Çöpsüz üzüm müsün sen?
Tamam reşitsin de...
Ailen 33 yaşındaki herifle takılmak istediğini duysalar yüreklerine iner...
Konuşmadan anladığım kadarıyla daha cok o beni tersine ikna etmek istiyor gibi
Umarım tersi olurBen de bunu kast etmiştim zaten kuzum.Belki seni ikna eder
Ben olayları yasla değil yaşanmışlıkların değerlendirme taraftarıyımAma siz 30 yaşındasınız tabi ki olur, çok da güzel olur belki bazı açılardan. Ama bu kız 18, o yaşlarımızı bi düşünelim aklımız havalardaydı, kişiliğimiz oturmamıştı, hayatı tanımıyorduk. Çok küçük daha...![]()
Saygı duyuyorum, sizin fikrinizdir.Ben olayları yasla değil yaşanmışlıkların değerlendirme taraftarıyım
Ayrıldılar çıkıyorduAaa eski konuna bakinca hatirladim seni. Su gamzeli yakışıklı beyaz yaka mi bu bahsettigin kisi? Yan bolumden bir kizla cikiyor 2 yildir demistin. Eger oyleyse bir de seninle mi gorusecek?? Vay karaktersiz!
Eee hani 1de buluşacaktınız, yoldan mı yazıyorsun?Ayrıldılar çıkıyordu