• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçimi döktüm

foruma mı girmeyeyim? sürekli kendi konunu uplıyorsun bir gelişme de yok.
Burdaki arkdaslarla sohbet etmem neden rahatsız edior suan normal muahbbet var burda Mune Mune bende rahatsızım bu bayanın sürekli forumu trollemesinden yüz kez fake yazdı acaba kendisi ne zaman banlanıcak??? Burda suan huzrsuzluk çıkaran kışkırtan kendisidir

Burdaki arkdaslarla sohbet etmem neden rahatsız edior suan normal muahbbet var burda Mune Mune bende rahatsızım bu bayanın sürekli forumu trollemesinden yüz kez fake yazdı acaba kendisi ne zaman banlanıcak???

sana sürekli fake dediğim mesajlar varsa kiblersin. polemik yaratmaya çalışma tehlikeli sularda yüzüyorsun. yazım dilini geliştir.

10 yas demişsiniz ben 30 yaşındayım 45 yasında birisiyle ay neden olmasın
30 yaşındaki bir insan isteklerini bilir hayalperest değildir.
18 yaş olgunluğa bile erişilmemis yaştır.
Fikirleri tutarsizlik taşır.
33 yaşındaki koca ADAM herşeyi yaşamış doymuştur.
18 yaşındaki kişiye 10 yıl sonra yetmeyecektir.
Onun istekleri ADAMA gereksiz gelecektir.
Sebep bu olabilir mi?

Sonradan söylersem affeder belki beni tanır da dediniz yaa...Eşim de biyke büyük bir yerde çalışıyor hatta stajyer de çok geliyor. Acaba aynı yer mi? Resim de var. Yarın ziyarete gidip bütün birimleri gezsem mi... Şaka bir yana umarım aynı yer değildir

sizin eşinizde mi otomobil sektöründe?

tüh eşinizin işyerinde de kasa görevlisi oluyor mu diye soracaktım:işsiz:
Böyle bir bölümleri var her birimde ama gidip kendileri almıyor tabii. Bir de taşeron calisiyordu tabii ki stajerleri ise almiyorlar hiç alan da görmedim. Hoş bu zamanda stajı biten de görmedim. Zaten stajyer öğrenciler ya lise son sınıf öğrencisi haftada iki gün gelen ya da üniversite öğrencisi. Bu neyin stajyeri anlamadim. Acaba hangi tür lise ve hangi bölümde okudu. Böyle anlattım ama ciddi mi sordunuz onu da bilmiyorum:)

Böyle bir bölümleri var her birimde ama gidip kendileri almıyor tabii. Bir de taşeron calisiyordu tabii ki stajerleri ise almiyorlar hiç alan da görmedim. Hoş bu zamanda stajı biten de görmedim. Zaten stajyer öğrenciler ya lise son sınıf öğrencisi haftada iki gün gelen ya da üniversite öğrencisi. Bu neyin stajyeri anlamadim. Acaba hangi tür lise ve hangi bölümde okudu. Böyle anlattım ama ciddi mi sordunuz onu da bilmiyorum:)

iş ortamını anlamaya çalışıyorum diyelim:)
yani kafe mi var işyerinde?
çay kahve ekmek para ile mi satılıyor?
konu sahibesi bi de hele nasıl bir yer orası çözemedim:)

iş ortamını anlamaya çalışıyorum diyelim:)
yani kafe mi var işyerinde?
çay kahve ekmek para ile mi satılıyor?
konu sahibesi bi de hele nasıl bir yer orası çözemedim:)
Yok benim dediğim daha çok çay ocağı gibi bir yer. Simit tost açma var sadece bir de içecek arıyorsun getiriyorlar. Bunu dışardan birileri yapıyor sanırım ihale ile. Ben konu sahibinin olayını yanlış anladım bence ama kafe olan yer ben de gormedim. Bir de niye her birimde olsun. Ortak bir tane olur. Böyle çalışanını düşünen şirket neresi acaba?

Yok benim dediğim daha çok çay ocağı gibi bir yer. Simit tost açma var sadece bir de içecek arıyorsun getiriyorlar. Bunu dışardan birileri yapıyor sanırım ihale ile. Ben konu sahibinin olayını yanlış anladım bence ama kafe olan yer ben de gormedim. Bir de niye her birimde olsun. Ortak bir tane olur. Böyle çalışanını düşünen şirket neresi acaba?

valla yaza merhaba partisi bile vardı:)
konu sahibesi söylesede cv göndersek bizde..

Burdaki arkdaslarla sohbet etmem neden rahatsız edior suan normal muahbbet var burda Mune Mune bende rahatsızım bu bayanın sürekli forumu trollemesinden yüz kez fake yazdı acaba kendisi ne zaman banlanıcak??? Burda suan huzrsuzluk çıkaran kışkırtan kendisidir

sana sürekli fake dediğim mesajlar varsa kiblersin. polemik yaratmaya çalışma tehlikeli sularda yüzüyorsun. yazım dilini geliştir.

Kurallar söz konusu olunca editörler üyelere göre değil kurallara göre hareket eder, falancayı istemiyorum üyeliği iptal edilsin, filancanın konusunu görmek istemiyorum atılsın demenizle olmuyor bu işler.

Sonuç ne oldu ikinizde banlandınız, sebep yok yere girdiğiniz polemik.

Fake üyeliklere gelince çat çat derim diyeceğimi, şimdi de diyeyim sassyassyy sizin de eskiden muzdarip olduğunuz bir konu değil miydi fake üyelik ithamları?
Hafızam beni hiç yanıltmaz, size fake diyenler yüzünden çok rahatsız olduğunuz için özelden yazışmıştık hatta, sizi yapmanız gerekenler hakkında bilgilendirmiştim, konularda fake yazılmaması gerektiğini anlatmıştım, sizin konularınıza da inanmıyorlardı, damdan düşenin halini damdan düşen anlamalı değil mi?

colorful2000 fake mi? Olabilir, emin olmadığım hiçbir üyelik için garanti vermedim bugüne dek, araştıralacak dediysem de mutlaka araştırılır, konuyu yönetime pasladım, kişilerle görüşmeyi, kimlik teyidini yöneticiler yapıyor çünkü, yöneticilerimiz de yoğun, araştırılması istenen bir konuyu saniyesinde araştıramayabilirler.

Şimdi herkesten rica ediyorum, konuya fake yazılmasın, aksi ispat edilmedikçe bu üyeye fake diyemeyiz, inanmıyorsak da yazmayız, yorum yapmayız.

Erken bir sezon finali oldu... devamında neler olacağını çok merak ediyordum. Gerçi en son yazmıcam olağandışı bişey olursa yazarım falan demişti ama neyse
Mümkün mü olağan dışı birşey olmaması? :)
Neyse yeni üye, yarın cezası biter nasılsa. Ben de bekliyorum gelişmeleri :halay:

Ya ben inanyordum bu kızcağıza. Öyle cok olamayacak gibi utopik bi olay yoktu bence. Hem de sonunu merak ediyordum bakalım emre ne diyecekti yaşını öğrenince.
Bi hevesti bence zaten. 3 5 ay gorusurdunuz sonra ayrılırdınız. Hepimiz geçtik o yollardan. Herkes o zamank sevgilisyle evlenmedi ya..

Back
X