- 26 Nisan 2018
- 292
- 33
- 13
- Konu Sahibi colorful2000
Burdaki arkdaslarla sohbet etmem neden rahatsız edior suan normal muahbbet var burdaforuma mı girmeyeyim? sürekli kendi konunu uplıyorsun bir gelişme de yok.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdaki arkdaslarla sohbet etmem neden rahatsız edior suan normal muahbbet var burdaforuma mı girmeyeyim? sürekli kendi konunu uplıyorsun bir gelişme de yok.
Burdaki arkdaslarla sohbet etmem neden rahatsız edior suan normal muahbbet var burdaMune bende rahatsızım bu bayanın sürekli forumu trollemesinden yüz kez fake yazdı acaba kendisi ne zaman banlanıcak???
30 yaşındaki bir insan isteklerini bilir hayalperest değildir.10 yas demişsiniz ben 30 yaşındayım 45 yasında birisiyle ay neden olmasın
Yaptım merak etmeyinsana sürekli fake dediğim mesajlar varsa kiblersin. polemik yaratmaya çalışma tehlikeli sularda yüzüyorsun. yazım dilini geliştir.
Sonradan söylersem affeder belki beni tanır da dediniz yaa...Eşim de biyke büyük bir yerde çalışıyor hatta stajyer de çok geliyor. Acaba aynı yer mi? Resim de var. Yarın ziyarete gidip bütün birimleri gezsem mi... Şaka bir yana umarım aynı yer değildir
Yok değil. Ben otomotiv sektörü kısmını kaçırmışim.sizin eşinizde mi otomobil sektöründe?
Yok değil. Ben otomotiv sektörü kısmını kaçırmışim.
Böyle bir bölümleri var her birimde ama gidip kendileri almıyor tabii. Bir de taşeron calisiyordu tabii ki stajerleri ise almiyorlar hiç alan da görmedim. Hoş bu zamanda stajı biten de görmedim. Zaten stajyer öğrenciler ya lise son sınıf öğrencisi haftada iki gün gelen ya da üniversite öğrencisi. Bu neyin stajyeri anlamadim. Acaba hangi tür lise ve hangi bölümde okudu. Böyle anlattım ama ciddi mi sordunuz onu da bilmiyorum:)tüh eşinizin işyerinde de kasa görevlisi oluyor mu diye soracaktım![]()
Böyle bir bölümleri var her birimde ama gidip kendileri almıyor tabii. Bir de taşeron calisiyordu tabii ki stajerleri ise almiyorlar hiç alan da görmedim. Hoş bu zamanda stajı biten de görmedim. Zaten stajyer öğrenciler ya lise son sınıf öğrencisi haftada iki gün gelen ya da üniversite öğrencisi. Bu neyin stajyeri anlamadim. Acaba hangi tür lise ve hangi bölümde okudu. Böyle anlattım ama ciddi mi sordunuz onu da bilmiyorum:)
Yok benim dediğim daha çok çay ocağı gibi bir yer. Simit tost açma var sadece bir de içecek arıyorsun getiriyorlar. Bunu dışardan birileri yapıyor sanırım ihale ile. Ben konu sahibinin olayını yanlış anladım bence ama kafe olan yer ben de gormedim. Bir de niye her birimde olsun. Ortak bir tane olur. Böyle çalışanını düşünen şirket neresi acaba?iş ortamını anlamaya çalışıyorum diyelim:)
yani kafe mi var işyerinde?
çay kahve ekmek para ile mi satılıyor?
konu sahibesi bi de hele nasıl bir yer orası çözemedim:)
Yok benim dediğim daha çok çay ocağı gibi bir yer. Simit tost açma var sadece bir de içecek arıyorsun getiriyorlar. Bunu dışardan birileri yapıyor sanırım ihale ile. Ben konu sahibinin olayını yanlış anladım bence ama kafe olan yer ben de gormedim. Bir de niye her birimde olsun. Ortak bir tane olur. Böyle çalışanını düşünen şirket neresi acaba?
Burdaki arkdaslarla sohbet etmem neden rahatsız edior suan normal muahbbet var burdaMune bende rahatsızım bu bayanın sürekli forumu trollemesinden yüz kez fake yazdı acaba kendisi ne zaman banlanıcak??? Burda suan huzrsuzluk çıkaran kışkırtan kendisidir
sana sürekli fake dediğim mesajlar varsa kiblersin. polemik yaratmaya çalışma tehlikeli sularda yüzüyorsun. yazım dilini geliştir.
Mümkün mü olağan dışı birşey olmaması? :)Erken bir sezon finali oldu... devamında neler olacağını çok merak ediyordum. Gerçi en son yazmıcam olağandışı bişey olursa yazarım falan demişti ama neyse
Netten bulmadi ki aynı iş yerinde çalışıyorlarmış.Adama bravo valla.. niye bu israr.. birde kendin netten buldun israr ediosun, neden? Cok skli basindaymis valla
Ha ole mi nette sandim ben..Netten bulmadi ki aynı iş yerinde çalışıyorlarmış.