Kurallar söz konusu olunca editörler üyelere göre değil kurallara göre hareket eder, falancayı istemiyorum üyeliği iptal edilsin, filancanın konusunu görmek istemiyorum atılsın demenizle olmuyor bu işler.
Sonuç ne oldu ikinizde banlandınız, sebep yok yere girdiğiniz polemik.
Fake üyeliklere gelince çat çat derim diyeceğimi, şimdi de diyeyim sassyassyy sizin de eskiden muzdarip olduğunuz bir konu değil miydi fake üyelik ithamları?
Hafızam beni hiç yanıltmaz, size fake diyenler yüzünden çok rahatsız olduğunuz için özelden yazışmıştık hatta, sizi yapmanız gerekenler hakkında bilgilendirmiştim, konularda fake yazılmaması gerektiğini anlatmıştım, sizin konularınıza da inanmıyorlardı, damdan düşenin halini damdan düşen anlamalı değil mi?
colorful2000 fake mi? Olabilir, emin olmadığım hiçbir üyelik için garanti vermedim bugüne dek, araştıralacak dediysem de mutlaka araştırılır, konuyu yönetime pasladım, kişilerle görüşmeyi, kimlik teyidini yöneticiler yapıyor çünkü, yöneticilerimiz de yoğun, araştırılması istenen bir konuyu saniyesinde araştıramayabilirler.
Şimdi herkesten rica ediyorum, konuya fake yazılmasın, aksi ispat edilmedikçe bu üyeye fake diyemeyiz, inanmıyorsak da yazmayız, yorum yapmayız.