- 11 Mart 2018
- 12.387
- 50.814
- 598
- Konu Sahibi derdime derman
-
Sen cok buldumcuk olmuşsun.havalara girmişsin de cok sevinme benceSabahlara kadar oyun oynamayinca mi kenara para atiliyomus
Konu sahibi kv si ona ev vermesine rağmen ev küçük diye kvsinin evine göz koyup neden kendi bu eve taşınmıyor da büyük evi bana vermiyor diye konu açan biriSize uygun görülen hediyeyi değiştirmeniz bana göre çirkin bir hareket. Evet takılar size alınıyor olabilir ama hediye bu. Zaten merak etselerdi size arayıp danışırlardı değil mi?
Çok nefret ediyorsanız beşi bir yerdeden düğünden sonra bozdurup bilezige çevirebilirdiniz. Düştüğünüz durum çok fena bence. Düşünsenize nişanlınız ailesinie onu istemiyor onun yerine bilezik alın diye söyleyecek.
Hahah o nerden çıktı ?Sen cok buldumcuk olmuşsun.havalara girmişsin de cok sevinme bence
Pardon da sizin derdiniz ne?Konu sahibi kv si ona ev vermesine rağmen ev küçük diye kvsinin evine göz koyup neden kendi bu eve taşınmıyor da büyük evi bana vermiyor diye konu açan biri
Konu sahibi kv si ona ev vermesine rağmen ev küçük diye kvsinin evine göz koyup neden kendi bu eve taşınmıyor da büyük evi bana vermiyor diye konu açan biri
Malesef öyle bi konu var ve aşırı gerçek
Ciddimisin?
Ben o konuya denk gelmemiştim...
Yok bak mesela alıntıladığım üye bilmiyormuş insanlar tek meselenin bu olduğunu sanıyor daha iyi yorum yapabilmeleri açısından yardımcı oluyorum. Muhtar değilim ya herhangi bi üyeyim ücretsiz yazıyorum:)Pardon da sizin derdiniz ne?
Buranin muhtari siz misiniz.
Eski konularimi merak edenler açıp.okuyabilir.
Sizim yönlendirmenize gerek yok diye düsünuyorum.
Ne bu saldirganlik ??
Konu sahibi kv si ona ev vermesine rağmen ev küçük diye kvsinin evine göz koyup neden kendi bu eve taşınmıyor da büyük evi bana vermiyor diye konu açan biri
Katılıyorum. Daha yolun basında böyleyse yolun sonu zor Görünür .Nişanlınızın ailesinden çok şey bekliyorsunuz maddiyatla ilgili. Ev konusu da sizindi yanlış hatırlamıyorsam. Bu kadar beklenti sizi yorar ve mutsuz eder.
Türkçenizde sorun yok estağfirullah ama bence olaylara yaklaşımınızda bir sorun var.Fazla mi takin dedim?
Benim türkçemde bir sorun var sanirim.
5i 1 yerdeyi almayin.
Bilezik olsun onun yerine. Onun fiyati kadar dedim.
Nişanlısı da arkadaşlarıyla sabaha kadar oyun oynadığında konu sahibi bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirince ben buyum işine gelirse demişti oda şey yani o konuda da ayrıl demişlerdi falan. Ay neyse gidiyorum ben yoksa 5i 1yerdesiyle dövcek benişaka gibi eski konularına bakmamıştım. Dehşete düştüm cidden yazık vallahi insanlara. Ev ver bir de beğenilmesin.
Konu sahibi unut mesajımı, yukardaki olaydan sonra bilezik olayı neymiş. Ne takarlar bilmem seb nişanlına sabrından dolayı koca bi nazar boncuğu tak.
Bir de istediklerinizi duymayınca kızıyorsunuz. Hep sizin istediğiniz olsun di mi heeep?
Aynen başta bende hiçbirşey istemedim eşimin ailesinden iyi ki istemedim ve yapmadılar diyorum böylelikle karışma Hakkı da bulamazlar .siz mal değil insansınız. bu zihniyetlere nasıl ve nereden kapılıyorsunuz bilmiyorum ama ne kadar çok takı o kadar çok metalaşmak demektir. hem bu konular dile geldiği için üzülüyorum diyorsunuz hem istiyorum da istiyorum diyorsunuz.
ben çöp dahi istemedim. iki teneke bilezik taktılar kv kp, ev eşyasını da kendimiz aldık ohhh sefam olsun benden özgürü yok... dünya üzerinde bir kulun da hayatım hakkında 1 katre söz hakkı yok bu sayede. ne kadar çok takı o kadar çok söz hakkı bunu yaz bir kenara.
Evet demek isteğim bu.merhaba ben sizi çok iyi anlıyorum aslında.
bizim buralar da genelde 2 bilezik nişanda 3 bilezik düğünde takılır
onun harici set , saat takılır geline. tabi durumu iyi olan kişiler daha iyilerini takabiliyorlar.
benm eşimin ailesinin durumu çok iyi değil di.
sade uygun fiyatlı bir set takıldı düğünle birlikte toplan 5 bilezik takıldı.
ama bileziklerin 2 tanesi de teneke gibiydi. yinede ağzımı açıp birşey demedim.
bizim burda da geline 2 bilezik takılmasını abes görürler
aslında nişanlınızdan bence kırıcı birşey talep etmemişsiniz.
Benimde 5 i 1 yerdem var takmıyorum ama seninde olsun bileziği boşverEvet demek isteğim bu.
5i 1 yerde ekstra bir şey. Ondan vazgeçip bilezik olsun demem olay oldu
Beşi bir yerde 2 bilezik alır canım en az 10 gramlardan 20 gramiyi de bir beşibiryerde 2 bilezik etmiyor olması lazım.
yani beşibiryerde yerine bilezik takın deyince aynı miktarı istemiş olmuyorsunuz, artırmış oluyorsunuz tutarı.
ayrıca belki alındı hediyeniz çoktan veya zaten elde vardı, o yüzden değişiklik talebiniz de hoş olmayabilir.
yani çok büyük bir olay değil ama hoş da değil böyle şeylerin mesele edilmesi.
yani şu aşamada sizce huzur bozmaya değer mi bir bilezik fazla olmuş az olmuş???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?