İçimin yağları eriyecek

diyet yapınca veriyorum hatta dıyet yaparken bıle cok yemiş gibi oluyorum aç kalmıyorum ama nedense bisüre sonra devamı gelmiyor sabah esımle kahvaltı edıyoruz gun ıcınde acıkırsam meyve yıyorum sadece aksam esım gelıncede yemek yıyoruz abartmadan ama gitmiyor kilolar :)

Belki metabolizman iyi çalışmıyordur canım. Su içiyor musun. Birde düzenli yemek yemek de bana çok etki ediyor. Diyetin kaç kalori. Geçenlerde bir haber gördüm . insanların hareketsizliği nedeni ile günlük alması gereken kalori miktarı 1600 ve 1800 arasında olmalı diye. Yanlış hatırlamıyorsam tabi. bu nedenle zayıflamak için 1500 1300 kalori alırsak olur. Hayatın daki küçük değişiklikler kilo vermeni sağlayacaktir diye düşünüyorum. Bir de bende diye psikolojisini kaldıramıyorun. şimdi haftada 1 gün kendime istediğim sadece birşeyi yeme hakkı verdim. Yoksa gerçekten diyet devam etmiyor. o yasak bu yasak derken. . .

evet canm duzenlı yersem bende kilo veriyorum ama diyorum ki diyet yaparken bile bu kadar yemıyorum belirli saatlerde ara öğünler varya onlara uymak sıkıcı gelıyor. suyu cok içerim en az 3 litre. fazlasını bılmıyorm :)) çok sevıyorm suyu. gazlı sekerlı ıcecek ıcmıyorum cok uzun zamandır. cayı kahveyı sekersız ıcıyorum baya oldu. bunlarında etkısı olmuştur tabıkıı. tup bebege baslıcaz bıde bu ay sonunda nasıp olursa. bazende dıyorm kı hamıle kalırsam dogumdan snra verırım. karmasık anlıyacagn

Allah inşallah küçük küçük bebişler nasip eder canım. Aslında hamilelikden sonra biraz zor oluyor vermek. 1 ay kendini sıksan yeter o zaman. kaç kilosun ki.

Allah inşallah küçük küçük bebişler nasip eder canım. Aslında hamilelikden sonra biraz zor oluyor vermek. 1 ay kendini sıksan yeter o zaman. kaç kilosun ki.
InsaAllah canm Allah razı olsun. Cocugun pesinde kosmaktan emzitmekten vs kilolar gidiyo diyolar ya :)))) boyum 1.80 civari kiloo daaaaa :)))))) kalipliyim kemiklerim gercekten iri aslinda bakinca sisman durmuyorum balik etli duruyorm ama tartida yaziyor iste :)))

Günaydın. tartı da 77.5 geldim yine. Tartlma işini haftada 2 ye düşürsem iyi olacak. Moralim bozulmaz hiç olmazsa. Bu arada dün spora gittim. Bugün de gideceğim. Spor yapınca öncesinde ne yersem yiyeyim açıkiyorum. Bir çözüm bulmam lazım ya.

İnşallah sen verirsin şeker. maşallah boyun çok iyi. Bende ona güvendim ve doğumdan sonra 76 iken 82 ye çıktım. Üstelik diyet yapıyorum diyerek. Tabi herkesde aynı olmuyo. Bazı arkadaşlarım da çok zayıfladı.

maşaAllah canm yinede çok kilo almamışsın. sanırım hamılelıkten önce kilosu olanlar hamileyken çok almıyor. 30-40 kilo alan var

maşaAllah canm yinede çok kilo almamışsın. sanırım hamılelıkten önce kilosu olanlar hamileyken çok almıyor. 30-40 kilo alan var
Galiba öyle ya. İyi birşey ama ben birşey yiyemiyordüm yesem alırdım herald o kadar.

Galiba öyle ya. İyi birşey ama ben birşey yiyemiyordüm yesem alırdım herald o kadar.
kilo engel olur sanıyordum hamileliğe ama bayada var kilolu hamile kalanlar. 120 117 105 102 diye gidiyor gördüğüm kilolu hamile kalanlar sitede. Rabbim Ol dedikten sonra işte bahane bazı seyler

4. Günün sözü: ÖNEMLİ OLAN UZAKLIK DEĞİL İLK ADIMI ATABİLMEKTİR.

kilo engel olur sanıyordum hamileliğe ama bayada var kilolu hamile kalanlar. 120 117 105 102 diye gidiyor gördüğüm kilolu hamile kalanlar sitede. Rabbim Ol dedikten sonra işte bahane bazı seyler
Aynen canım.

Yanlış anlaşıldı şeker ben hamilelik den önce 83 ve 67 ye düştüm 73 e geri çıkıp hamile kaldım. 84 e çıktım. doğumdan sonra 76 a düştüm sonra yeniden kilo aldım 82 oldum. Ama zayıflama çok etkiliyor bence biz de 2 yıl bebek bekledik ama olmadı. Sonra kendi haline bıraktık bu arada ben 67 kiloya düştüm ve kendiligınden vücudum kendini toparladı herald

biraz daha azimli olsam gidecek kilolardaa ahh ahh :/ şu tüp bebek konusundan dolayı cok toparlayamıyorum

biraz daha azimli olsam gidecek kilolardaa ahh ahh :/ şu tüp bebek konusundan dolayı cok toparlayamıyorum
Allah dan ümit kesilmez canım. Ona güvenini kaybetme. Bence zayıfla belki çözüm ondadir. Saraçoğlu da diyor ya zayıflayin diye.

Allah dan ümit kesilmez canım. Ona güvenini kaybetme. Bence zayıfla belki çözüm ondadir. Saraçoğlu da diyor ya zayıflayin diye.
sıkıntı benle ilgili değil canm kilonun yaratmış oldugu seker tansıyon hormon bozuklugu vs. hiçbişey yok çok şükür. versem iyi olur tabiki bakalım inşaAllah canım

günaydın kızlar
sadece ben mi yediklerimi yazıyorum?
dünkü menüm
sabah: 1 yumurta 5 zeytin 1 salatalık
ara 2 elma 2 gün kurusu
öğle. 6 kasık bulgur pilavı 1 dilim peynir acı biber turşusu ( eve uğradım var olanlarla idare ettim)
ara 1 avuç leblebi 2 gün kurusu
akşam 2 kaşık bulgur pilavı 5 kaşık kıymalı mantar sote salata 1 bardak ayran
ara yarım nar
1,5 lt su içtim
malesef spor yapamadım

Galiba Evet canım. Ben yazıyordum Ama ünlü yazalım deyince yazmadım. Çünkü unutuyorum. Başka bir yere kayıt yapıp buraya kopyala yapıştır ile geçireceğim. Bugün akşam yazayım

Spora gidince iyice dağıttığımi fark ettim. Berbat bir durum.

Günaydın millet
Dünkü menüm
Sabah 1 yumurta geç kaldığım için
Ara 3 gün kurusu çay
Öğlen yeşil mercimekli salata
Ara 2 gün kurusu çay
Ara yoğurt chia tohumu üzüm karışımı
Akşam 2 kase mercimek çorbası 2 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık mantar sote
Ara 1 elma yarım nar
2 litre su içtim
Maalesef spora baslayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…