- 29 Ocak 2013
- 5.823
- 22.624
- 348
Belki metabolizman iyi çalışmıyordur canım. Su içiyor musun. Birde düzenli yemek yemek de bana çok etki ediyor. Diyetin kaç kalori. Geçenlerde bir haber gördüm . insanların hareketsizliği nedeni ile günlük alması gereken kalori miktarı 1600 ve 1800 arasında olmalı diye. Yanlış hatırlamıyorsam tabi. bu nedenle zayıflamak için 1500 1300 kalori alırsak olur. Hayatın daki küçük değişiklikler kilo vermeni sağlayacaktir diye düşünüyorum. Bir de bende diye psikolojisini kaldıramıyorun. şimdi haftada 1 gün kendime istediğim sadece birşeyi yeme hakkı verdim. Yoksa gerçekten diyet devam etmiyor. o yasak bu yasak derken. . .diyet yapınca veriyorum hatta dıyet yaparken bıle cok yemiş gibi oluyorum aç kalmıyorum ama nedense bisüre sonra devamı gelmiyorsabah esımle kahvaltı edıyoruz gun ıcınde acıkırsam meyve yıyorum sadece aksam esım gelıncede yemek yıyoruz abartmadan ama gitmiyor kilolar :)
evet canm duzenlı yersem bende kilo veriyorum ama diyorum ki diyet yaparken bile bu kadar yemıyorum belirli saatlerde ara öğünler varya onlara uymak sıkıcı gelıyor. suyu cok içerim en az 3 litre. fazlasını bılmıyorm :)) çok sevıyorm suyu. gazlı sekerlı ıcecek ıcmıyorum cok uzun zamandır. cayı kahveyı sekersız ıcıyorum baya oldu. bunlarında etkısı olmuştur tabıkıı. tup bebege baslıcaz bıde bu ay sonunda nasıp olursa. bazende dıyorm kı hamıle kalırsam dogumdan snra verırım. karmasık anlıyacagnBelki metabolizman iyi çalışmıyordur canım. Su içiyor musun. Birde düzenli yemek yemek de bana çok etki ediyor. Diyetin kaç kalori. Geçenlerde bir haber gördüm . insanların hareketsizliği nedeni ile günlük alması gereken kalori miktarı 1600 ve 1800 arasında olmalı diye. Yanlış hatırlamıyorsam tabi. bu nedenle zayıflamak için 1500 1300 kalori alırsak olur. Hayatın daki küçük değişiklikler kilo vermeni sağlayacaktir diye düşünüyorum. Bir de bende diye psikolojisini kaldıramıyorun. şimdi haftada 1 gün kendime istediğim sadece birşeyi yeme hakkı verdim. Yoksa gerçekten diyet devam etmiyor. o yasak bu yasak derken. . .
Allah inşallah küçük küçük bebişler nasip eder canım. Aslında hamilelikden sonra biraz zor oluyor vermek. 1 ay kendini sıksan yeter o zaman. kaç kilosun ki.evet canm duzenlı yersem bende kilo veriyorum ama diyorum ki diyet yaparken bile bu kadar yemıyorum belirli saatlerde ara öğünler varya onlara uymak sıkıcı gelıyor. suyu cok içerim en az 3 litre. fazlasını bılmıyorm :)) çok sevıyorm suyu. gazlı sekerlı ıcecek ıcmıyorum cok uzun zamandır. cayı kahveyı sekersız ıcıyorum baya oldu. bunlarında etkısı olmuştur tabıkıı. tup bebege baslıcaz bıde bu ay sonunda nasıp olursa. bazende dıyorm kı hamıle kalırsam dogumdan snra verırım. karmasık anlıyacagn
InsaAllah canm Allah razı olsun. Cocugun pesinde kosmaktan emzitmekten vs kilolar gidiyo diyolar ya :)))) boyum 1.80 civari kiloo daaaaa :)))))) kalipliyim kemiklerim gercekten iri aslinda bakinca sisman durmuyorum balik etli duruyorm ama tartida yaziyor iste :)))Allah inşallah küçük küçük bebişler nasip eder canım. Aslında hamilelikden sonra biraz zor oluyor vermek. 1 ay kendini sıksan yeter o zaman. kaç kilosun ki.
İnşallah sen verirsin şeker. maşallah boyun çok iyi. Bende ona güvendim ve doğumdan sonra 76 iken 82 ye çıktım. Üstelik diyet yapıyorum diyerek. Tabi herkesde aynı olmuyo. Bazı arkadaşlarım da çok zayıfladı.InsaAllah canm Allah razı olsun. Cocugun pesinde kosmaktan emzitmekten vs kilolar gidiyo diyolar ya :)))) boyum 1.80 civari kiloo daaaaa :)))))) kalipliyim kemiklerim gercekten iri aslinda bakinca sisman durmuyorum balik etli duruyorm ama tartida yaziyor iste :)))
maşaAllah canm yinede çok kilo almamışsın. sanırım hamılelıkten önce kilosu olanlar hamileyken çok almıyor. 30-40 kilo alan varİnşallah sen verirsin şeker. maşallah boyun çok iyi. Bende ona güvendim ve doğumdan sonra 76 iken 82 ye çıktım. Üstelik diyet yapıyorum diyerek. Tabi herkesde aynı olmuyo. Bazı arkadaşlarım da çok zayıfladı.
Galiba öyle ya. İyi birşey ama ben birşey yiyemiyordüm yesem alırdım herald o kadar.maşaAllah canm yinede çok kilo almamışsın. sanırım hamılelıkten önce kilosu olanlar hamileyken çok almıyor. 30-40 kilo alan var
kilo engel olur sanıyordum hamileliğe ama bayada var kilolu hamile kalanlar. 120 117 105 102 diye gidiyor gördüğüm kilolu hamile kalanlar sitede. Rabbim Ol dedikten sonra işte bahane bazı seylerGaliba öyle ya. İyi birşey ama ben birşey yiyemiyordüm yesem alırdım herald o kadar.
Aynen canım.kilo engel olur sanıyordum hamileliğe ama bayada var kilolu hamile kalanlar. 120 117 105 102 diye gidiyor gördüğüm kilolu hamile kalanlar sitede. Rabbim Ol dedikten sonra işte bahane bazı seyler
Yanlış anlaşıldı şeker ben hamilelik den önce 83 ve 67 ye düştüm 73 e geri çıkıp hamile kaldım. 84 e çıktım. doğumdan sonra 76 a düştüm sonra yeniden kilo aldım 82 oldum. Ama zayıflama çok etkiliyor bence biz de 2 yıl bebek bekledik ama olmadı. Sonra kendi haline bıraktık bu arada ben 67 kiloya düştüm ve kendiligınden vücudum kendini toparladı heraldmaşaAllah canm yinede çok kilo almamışsın. sanırım hamılelıkten önce kilosu olanlar hamileyken çok almıyor. 30-40 kilo alan var
biraz daha azimli olsam gidecek kilolardaa ahh ahh :/ şu tüp bebek konusundan dolayı cok toparlayamıyorumYanlış anlaşıldı şeker ben hamilelik den önce 83 ve 67 ye düştüm 73 e geri çıkıp hamile kaldım. 84 e çıktım. doğumdan sonra 76 a düştüm sonra yeniden kilo aldım 82 oldum. Ama zayıflama çok etkiliyor bence biz de 2 yıl bebek bekledik ama olmadı. Sonra kendi haline bıraktık bu arada ben 67 kiloya düştüm ve kendiligınden vücudum kendini toparladı herald
Allah dan ümit kesilmez canım. Ona güvenini kaybetme. Bence zayıfla belki çözüm ondadir. Saraçoğlu da diyor ya zayıflayin diye.biraz daha azimli olsam gidecek kilolardaa ahh ahh :/ şu tüp bebek konusundan dolayı cok toparlayamıyorum
sıkıntı benle ilgili değil canm kilonun yaratmış oldugu seker tansıyon hormon bozuklugu vs. hiçbişey yok çok şükür. versem iyi olur tabiki bakalım inşaAllah canımAllah dan ümit kesilmez canım. Ona güvenini kaybetme. Bence zayıfla belki çözüm ondadir. Saraçoğlu da diyor ya zayıflayin diye.
Galiba Evet canım. Ben yazıyordum Ama ünlü yazalım deyince yazmadım. Çünkü unutuyorum. Başka bir yere kayıt yapıp buraya kopyala yapıştır ile geçireceğim. Bugün akşam yazayımgünaydın kızlar
sadece ben mi yediklerimi yazıyorum?
dünkü menüm
sabah: 1 yumurta 5 zeytin 1 salatalık
ara 2 elma 2 gün kurusu
öğle. 6 kasık bulgur pilavı 1 dilim peynir acı biber turşusu ( eve uğradım var olanlarla idare ettim)
ara 1 avuç leblebi 2 gün kurusu
akşam 2 kaşık bulgur pilavı 5 kaşık kıymalı mantar sote salata 1 bardak ayran
ara yarım nar
1,5 lt su içtim
malesef spor yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?