- 1 Temmuz 2013
- 586
- 811
- 303
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
herkes farklı durumlarda zorlanır farklı durumları rahat atlatırBebeğimi elbette dusunuyorun zaten o kadar çok düşünmem beni bu durumda hissediyor ona zarar verdigimi düşündükçe çıldırıyorum.Aglaya ağlaya ağzıma birşey tikiyorum ve sonra da gidip kusuyorumm.
Biliyorum gececektir ama daha az zararla geçsin istiyorum.
Tek hamile benmisim gibi abarttigimi düşünenler oluyor..
Yemin ediyorum abartmiyorum..Eşimin desteği inanılmaz çok ama yeterli olmuyor
Annenizi çağırın, o size moral verirKayınvalide konusuna gelince kızlar eltim de şu an kayinvalidemle kalıyor iki de çocuğu var ev 2+1 ve kendisi inanılmaz uyumsuz birisi.
Zorlu bir gebelik geçirdiğimi bildiği halde kendisi ile kiyasliyor.
Onda hic böyle şeyler olmamış o çok güzel geçirmiş şimdi ki kızlar çok nazliymis vs vs.
ne alakası var yaKayınvalide konusuna gelince kızlar eltim de şu an kayinvalidemle kalıyor iki de çocuğu var ev 2+1 ve kendisi inanılmaz uyumsuz birisi.
Zorlu bir gebelik geçirdiğimi bildiği halde kendisi ile kiyasliyor.
Onda hic böyle şeyler olmamış o çok güzel geçirmiş şimdi ki kızlar çok nazliymis vs vs.
Bence çoğu yalan söylüyor ya da hatırlamıyor.ne alakası var ya
sen kendini ikna et inan ki herkesin yaşayışı farklı
annemin de birer dişi düşmüş her hamilelikte 2 dişi yok şu anBence çoğu yalan söylüyor ya da hatırlamıyor.
Annem 60 yaşında. 9 ay bulanırmış midesi, sadece yoğurt çorbası içebilirmiş. Bir de tek ayağı sürekli ağrırmış.
Gebelik bitince hepsi geçermiş.
Komşumuz her gebe kaldığında kadıncağızın böbrekler iflas ediyordu. Doğurunca geçiyordu. Buna rağmen 3 çocuk yaptı :)
Cnm bulantı çok kötü birşey. Benim 3 hafta kadar sürmüştü bulantı senin anlattığın kadar ağır olmamakla birlikte beni de hayattan soğutmuştu. Is yerinde öğle araları gelsin istemezdim yemek yiyeceğiz diye. Resmen mutsuzluk sebebiydi. 3 hafta sonra bir gün birden kesiliverdi o bulantı. Soluğu doktorda aldım benim bebeğime birşey mı oldu diye :) yani doktorlar 3 ay genel bir süre veriyorlar ama daha kısa da sürebiliyor. Yemekten çok bebeğine ufak tefek seni mutlu edecek şeyler bakıver. Bulantı elbet geçecek. Kendini üzme lutfenBu gidişle öleceğim başka bir ihtimal düşünemiyorum.
6+4 haftalık hamileyim ve yaklaşık 1 haftadır ağzıma tek bir lokma yemek sokamadim ne de yeteri kadar su..
Halsizlikten geberiyorum.
Mutsuzluktan biteceğim.
Dünya'nın en kötü anne adayı hissediyorum kendimi...
Mide bulantisindan tiksinmekten hiç bir gıdaya yaklasamiyorum.
Bu nasıl gider ne yaparım hiç fikrim yok..
Dün çok daha kötüydüm doktoruma gittim keton testi istedi ve pozitif çıktı.
3 litreye yakın serum taktılar.
Doktorum yakın takibe aldı haftaya bir daha gideceğim.3 ay çok normal oldugunu da belirtti..
Ama şu var ki benim zerre gücüm kalmadı.
Psikolojik olarak berbat hissediyorum hamileliğin o mutluluk verici anlarını dahi doya doya yasayamadim.
Kendimi öldürmek dahi istiyorum bu seçenek o kadar çok geliyor ki aklima kendime engel olamıyorum..
Her gün saatlerce ağlamak rutin aktivitem oldu.
Ne olur bana bir akıl verin yardım edin ben basaramamaktan korkuyorum
Bir zaman sonra gececek insallah. Hamileligin keyifli yanlarini da goreceksin. Boyle hissetmen cok normal. Akışına bırak.Bu gidişle öleceğim başka bir ihtimal düşünemiyorum.
6+4 haftalık hamileyim ve yaklaşık 1 haftadır ağzıma tek bir lokma yemek sokamadim ne de yeteri kadar su..
Halsizlikten geberiyorum.
Mutsuzluktan biteceğim.
Dünya'nın en kötü anne adayı hissediyorum kendimi...
Mide bulantisindan tiksinmekten hiç bir gıdaya yaklasamiyorum.
Bu nasıl gider ne yaparım hiç fikrim yok..
Dün çok daha kötüydüm doktoruma gittim keton testi istedi ve pozitif çıktı.
3 litreye yakın serum taktılar.
Doktorum yakın takibe aldı haftaya bir daha gideceğim.3 ay çok normal oldugunu da belirtti..
Ama şu var ki benim zerre gücüm kalmadı.
Psikolojik olarak berbat hissediyorum hamileliğin o mutluluk verici anlarını dahi doya doya yasayamadim.
Kendimi öldürmek dahi istiyorum bu seçenek o kadar çok geliyor ki aklima kendime engel olamıyorum..
Her gün saatlerce ağlamak rutin aktivitem oldu.
Ne olur bana bir akıl verin yardım edin ben basaramamaktan korkuyorum
Sen millete bakma. Boşboğaz dolu etrafta. Bebegin senden besleniyor. Beslenemeyen sensin. Biraz sabır bu zor günler bitecek.Mideme bir şey girmediği için enerjimde düşüyor..
Bir yerde düşer bayılırım diye acayip korkuyorum..
Çevremde bir kaç boş boğaz var daha da sinir oluyorum.
* Böyle yapıp çok soylenirsem Allah'ın zoruna gider bebeğine bir şey olur diyorlar.
* Zorla da olsa ye bebeğin düşer diyorlar
* Nazli kızsın naz yapma diyorlar.
Allah aşkına bir anneden daha çok kim düşünür bebeğini ki daha ben hissetmiyorum bile onu hissetmedigim halde ona zarar gelecek diye çok korkuyorum..
Kus diyorlar kustukca midem aciyor dayanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?