İçten Bir Yardım Diliyorum

Sakız çiğne bende çok işe yaramıştı .Bu arada bulantının olması bebeğinin sağlıklı olduğunun göstergesidir derler . Geçecek merak etme

herkes farklı durumlarda zorlanır farklı durumları rahat atlatır
laf edenlere aldırmayın
bence psikolojik olarak kendinize fazla sorumluluk yüklüyorsunuz ama bu yüzden yoruluyorsunuz gibi geldi
aman şu olmasın bu olmasın derken

Kayınvalide konusuna gelince kızlar eltim de şu an kayinvalidemle kalıyor iki de çocuğu var ev 2+1 ve kendisi inanılmaz uyumsuz birisi.
Zorlu bir gebelik geçirdiğimi bildiği halde kendisi ile kiyasliyor.
Onda hic böyle şeyler olmamış o çok güzel geçirmiş şimdi ki kızlar çok nazliymis vs vs.

Bebeğin şuan için senin yediklerinden beslenmiyor öncelikle sakin ol sista=)
Sende var olanlarla büyüyor. Ben yaşamadım ama çok aşırı zor olduğunu duymuştum bulantının. Ama geçecek elbet.
Tuzlu kraker falan dene en azından mideni tutar ve bulantıyi azaltir(tabi bunu denemişsindir ama)
Sağlıcakla kucağına al inşallah

Annenizi çağırın, o size moral verir
Arkadaşların dediği gibi yemek için zorlamayın kendinizi. Sadece suyu ihmal etmeyin yeter. Su da dokunuyorsa soda için, çay, meyve suyu için.
Bazılarına kraker iyi gelmiş. Bana ekşi elma iyi gelirdi mesela.

Üç ay normal. Ben bir renge gıcık olmuştum gebeliğimde. Tv de, dışarda herhangi bir yerde o rengi görünce tiksiniyordum.

Gebelik böyle tuhaf, uçuk kaçık bir şey işte.

Kafanızı dağıtmaya çalışın, zor da olsa keyif aldığınız şeyler yapın.

Allah yardımcınız olsun. Hepsi geçecek, merak etmeyin.

ne alakası var ya
sen kendini ikna et inan ki herkesin yaşayışı farklı

ne alakası var ya
sen kendini ikna et inan ki herkesin yaşayışı farklı
Bence çoğu yalan söylüyor ya da hatırlamıyor.
Annem 60 yaşında. 9 ay bulanırmış midesi, sadece yoğurt çorbası içebilirmiş. Bir de tek ayağı sürekli ağrırmış.
Gebelik bitince hepsi geçermiş.

Komşumuz her gebe kaldığında kadıncağızın böbrekler iflas ediyordu. Doğurunca geçiyordu. Buna rağmen 3 çocuk yaptı :)

annemin de birer dişi düşmüş her hamilelikte 2 dişi yok şu an
ah ah neler atlatıyor o bebişler için

İlk aylarda böyle sıkıntı yaşayan insanlar var yalnız değilsin kilo almayı bırak kilo verebilirsin çok normal bu yaşadıkların sadece biraz fazla karamsarlığa kaptirmissi. Kendini

İçindeki mucize mutlu olmak için mutlu olmanı bekliyor unutma

Ben o ayları susamlı kraker ile atlatmistim

Tuzlu krakerler biraz bastırıyor

Allah bebeğini kucağına da almayı nasip etsin biraz sakin ol sadece

Cnm bulantı çok kötü birşey. Benim 3 hafta kadar sürmüştü bulantı senin anlattığın kadar ağır olmamakla birlikte beni de hayattan soğutmuştu. Is yerinde öğle araları gelsin istemezdim yemek yiyeceğiz diye. Resmen mutsuzluk sebebiydi. 3 hafta sonra bir gün birden kesiliverdi o bulantı. Soluğu doktorda aldım benim bebeğime birşey mı oldu diye :) yani doktorlar 3 ay genel bir süre veriyorlar ama daha kısa da sürebiliyor. Yemekten çok bebeğine ufak tefek seni mutlu edecek şeyler bakıver. Bulantı elbet geçecek. Kendini üzme lutfen

Dejavu oldum bir an..
1 bardak suya bakip aglardim,bulantidan icemezdim.

Keton degerin cok onemli direk seker, eli ayagi titriyor insanin.serum tedavisi ile gozumu acmistim.

Diyecegim su ki biraz daha sabir, gececek. Bebegini kucagina alinca herseyi unutacaksin.
Galeteler krem penire batirip deneyebilirsin.bana iyi gelmisti.
Aklindan kotu seyleri sil lutfen, icinde bir mucize tasiyorsun..

İçinde bir canlı büyüyor, hormonların tavan durumda evet yaşadıkların zor ama normal. Bu kötü günler 1 aya kadar bitecek ve sende hamileliğin tadını çıkaracaksın. Geçecek ve çok güzel günler gelecek diye kendine telkin ver sürekli. Kendinden daha iyi bir doktor yok

Mideme bir şey girmediği için enerjimde düşüyor..
Bir yerde düşer bayılırım diye acayip korkuyorum..
Çevremde bir kaç boş boğaz var daha da sinir oluyorum.

* Böyle yapıp çok soylenirsem Allah'ın zoruna gider bebeğine bir şey olur diyorlar.
* Zorla da olsa ye bebeğin düşer diyorlar
* Nazli kızsın naz yapma diyorlar.

Allah aşkına bir anneden daha çok kim düşünür bebeğini ki daha ben hissetmiyorum bile onu hissetmedigim halde ona zarar gelecek diye çok korkuyorum..
Kus diyorlar kustukca midem aciyor dayanamıyorum.

Bir zaman sonra gececek insallah. Hamileligin keyifli yanlarini da goreceksin. Boyle hissetmen cok normal. Akışına bırak.

Sen millete bakma. Boşboğaz dolu etrafta. Bebegin senden besleniyor. Beslenemeyen sensin. Biraz sabır bu zor günler bitecek.

Antidepresan ,nickinin hakkını veriyorsun :)
Ölüm kelimesi ağzına hiç yakışmıyor. Terapi almayı dene ,bu mutsuzluklar geçici .. Bir de keskin yağlar var okaliptüslü falan ,onlardan kokla mide bulantın çok yoğun olduğunda.

Geçecek canım geçecek ...

Nerdeyse dk başı arardı kaynana hamileyken ... naptin bebek nasıl ...bulantı ve kusma coktu... kusma bebek gelişmez hasta doğar vs sacmalardi Allah bildiği gibi yapsın ....

Sonuç 36+4 haftalik doğan bebeğim(doğuma giderken bile kustum), 3400 gr doğdu zamanında dogsaydi kaç kilo olurdu bilmem .

Umarım bulantı en kisa zamanda geçer, diyelim geçmedi anlattım durumu. Bebeğin için sen elinden geleni yapıyorsun isteyerek bu durumda değilsin unutma. Konuşanları da duyma bile .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…