İddaa oynuyorsa hayatınızda ki yalanlara hazırlıklı olun ozaman...[/QUOTE
nasıl yani?
Merhaba kızlar,
Benim sevgilim ilişkimizin ilk zamanlarında iddaa oynuyordu bende ne gerek var gereksiz şeylerle uğraşıyorsun derdim parana yazık ya dedim tamam bırakacağım dedi.
Geçenlerde işyerine yeni biri alınmış ve iddaa kuponlarını birbirine göndermişler bende sinirlendim niye hala oynuyorsun diye hani bırakacaktın dedim ben sana bıraktım demedim bırakacağım dedim dedi.
Bende sinirlendim haliyle , evlendiğimizde yine devam etmesini istemiyorum .Ne yuvalar yıkılıyor bu iadda yüzünden .
Ne yapabilirim acaba ?
Eski eşim oynardı, küçük oynuyorum aşkım 5 tl geçmiyor derdi...
Meğerse öyle değilmiş işin aslı..
Bana arkadaşlarının oynadığı küçük kuponları gösteriyormuş meğerse..
Kendi bankalardan krediler çekmiş etmiş...
Oooo daha neler nelerr...
Yaniii iddaa bildiğiniz kumar net yanii...
İddiia.. Buna kumar diyoruz aslında.
Şimdi sana ayrıl desek ayrılacak mısın ? Hayır.
Ama bil ki başka çaren de yok.
Bu meret bırakılmıyor malesef çok çok zor yani.
Bırakılsa bile ilerde bir gün aklına düşer dur bi kez oynayım der yine başlar devamlı oynamaya.
Ha değil ki ilerde belki hiç oynamayan benim eşim de başlar benim de başıma gelir garantisi olmaz.
Ama en azından benimki benim iradem dışında olur.
Yani ben yuvamı kurarken böyle bir şeyi bile bile kurmamış olurum.
Sen bile bile adım atacaksın bu insanla yuva kurmaya.
Senin tercihin.
babam hep oynar loto vs 3 5 liralık.
ne borcumuz, ne harcımız ne de sorunumuz var.. bir kere olsun kredi kartımıza 1 liralık dahi faiz işlememiştir...
her oynayan kumar bağımlısı olur yuva yıkara inanmıyorum.
ama harama vs giderse konu o zaman sevgiliniz sizinle aynı pencereden bakmıyor hayata demek oluyor. ya birbirinizi bu şekilde kabul edeceksınz ya da ayrılacaksnz.. başka bir şecenek göremiyorum.
evet kesinlikle kendını bilen biri için cok buyutmemek gerek ama genc erkekler kolay para kazanmak için işi abartıya getirebiliyorlar bunu da saklamaması için kontrol edebilmek için baskılamamak gerek.Kendini bilen insan derim babanız için .
Zvk için oynadığı besbelli bişeymiş.
O aslında birazda kafa işi yani kafasını kullanan zaten fazlasına gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?