iddaa oyunu ..

O zaman bende bu taktiği uygulyim üstüne gitmiyim .

O senin bildiğin 3-5-10
Herşeyi sana söylemez.
Bu iddaa at yarışı vs.. vazgeceni görmedim ben
Yol yakınken ayrıl.
Çok yakın bir örnek var bende...kocasının arkasına adam takmak zorunda kaldı kadın
Enselemesi an meselesi.. evliliği bitiyor bu yüzden

ooo adam baya yüksek rakamlarda oynuyor galiba .oyun oynuyor diye adam takanı da ilk defa duydum demekki sadece aldatma hissinde olunmuyormuş bu durum

Benim sevgilim de oynuyor ama dert etmiyorum. Büyük rakamlar yatırmıyor ve arada oynuyor. Eğer öyleyse sen de sıkma bence bu konuda.

ooo adam baya yüksek rakamlarda oynuyor galiba .oyun oynuyor diye adam takanı da ilk defa duydum demekki sadece aldatma hissinde olunmuyormuş bu durum

Allah aşkına miktarın ne önemi var. hastalık bu kumar bu
Bunu yapanlar masada okeyide kağıdıda parayla oynuyor.
Büyük rakamlar değil ayrıca
Bu hastalık, alışkanlık, kötü bir huy demek..
Bunu her kadın kaldıramaz..

Dediğin şey pek çözüm gibi gelmedi bana. Çünkü sevgilisi saklamayacak oynadığını belki ama konu sahibi bu durumda yine tepki gösterecek. Tepkisiz kalacaksa bilip bilmemesinin önemi de yok ki. .

Dediğin şey pek çözüm gibi gelmedi bana. Çünkü sevgilisi saklamayacak oynadığını belki ama konu sahibi bu durumda yine tepki gösterecek. Tepkisiz kalacaksa bilip bilmemesinin önemi de yok ki. .

Hic kabul etmiyorsa ayrilacak ve kendine kendi gibi birini bulacak zaten.bunu ilk mesajimda yazmstim ama bana ilimli geldiği için bu çözüm yolunu da belirttim.

Ben zaten her iddia oynayan kötü karakterli kumar bagimlisi vs abartilarina da asla ama asla inanmiyorum..Genelleme yapmak kadar kotu bir şey yok bu dünyada.. Bu yuzden abartip abartmadgni ogrenek ne yapacagni secebilir diye yazdm..

Hımmm anladım şimdi. Haklısın.

Sen daha çok oyna.Devam edecek bırakmayacak,emin ol.Hiçbiri bırakmıyor çok sağlam kazık yemedikten sonra ( ev araba satımı ya da boşanma gibi).Evet ciddiyeti bu kadar büyük.Kredi çeken bile var çoluklu çocuklu adamlar.Boşa yorma kendini.

Yazın hava güzelken neredeyse her gün hipodromdayım . İnsan oynayacağı rakamı bildikten sonra kendini aşmadıktan sonra hırsa kapılmadıktan sonra .

Direk ayrıl bırakırım yalanlarına kanma! tecrübeyle sabit!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…