• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İddia bağımlılığı ve boşanma

Boşancam orası kesin ama şartların ve ben hazır değilim acele bir karar vermek istemiyorm. 2 yıldr oynamadığını düşünüyordum yeni farkettim durumu. Ev alıcaktım biraz borç bulmam gerekti kimi aradıysam eşinin bize borcu var dediler bu şekilde öğrendim. Olay çok yeni ama yukarıda ki yorumları okuyun kumar oynayan babanın ölmesini evladı bile ister çünkü bu iş mezarda bitiyor. Kendisi için bile ölüm kurtuluş olur.
Bide öldürmek gibi bir niyetim yok. Ama çok hasta biri için çok çekmeden ölsün istersiniz ya durum buna benzer

Üzerinizdeki borcu eşiniz mi yaptı neden üzerinize borç var ki
Ev almaya karar verdik araba sattık istediğimiz kredi çıkmadı ama geride dönemedik sıkıntılar oldu başka borçları çıktı bu süreçte beni yanlız bıraktı ev alacağımız adamın telefonlarını açmadı tek başıma aldım evi 3 tane kredi artı elden borçlar var şimdi üzerime

aylık geliriniz 15 bin civarı ise siz de iyi kazanıyorsunuzdur. korkmayın bence. çocuğunuzun rızkını adam saçma sapan oyunlarda yiyip bi de ilgisizken daha büyük üzüntüler kapıda demektir.
boşanır 1 kez üzülürsünüz.
Ben öğretmenim 5 bin civarı bir gelirim var ama çok borç var üzerimde Yine de 1 yola toplar sonra boşanırım diyorum

Ev almaya karar verdik araba sattık istediğimiz kredi çıkmadı ama geride dönemedik sıkıntılar oldu başka borçları çıktı bu süreçte beni yanlız bıraktı ev alacağımız adamın telefonlarını açmadı tek başıma aldım evi 3 tane kredi artı elden borçlar var şimdi üzerime
Evi satıp borçları yapılandırın çekin gidin çocuk büyüyünce ondan ayrılması daha zor olacak çocuklar buyuyunce daha çok etkileniyorlar inanın boşa borç ödemek çok ben bir sene ödedim ve dahaa yanlış yapmasaydi üç sene de ödeyecektim

Evi satıp borçları yapılandırın çekin gidin çocuk büyüyünce ondan ayrılması daha zor olacak çocuklar buyuyunce daha çok etkileniyorlar inanın boşa borç ödemek çok ben bir sene ödedim ve dahaa yanlış yapmasaydi üç sene de ödeyecektim
Niyetim oydu ama Doğu görevim var 1 yıl daha

Bide depresyonda gibiyim kolum kalkmıyor mutsuzluktan bu 1 yılda aile terapistine gidip kendimi hazırlamak istiyorum. Baktım böylede olmuyor 15 tatilde gidebilirim kaç gündür plan yapmaya çalışıyorm düzenli olsun sağlam Adımlar atayım diye

boşanamıyorsanız en önemlisi kumarbaz eşinize para vermeyin , bunu yapın , sanırım zamanla evin içindekinleri satmaya başlayacak , evlenmeden önce boşanmış adamın geçmişini niye araştırmadınız?
Yazık olmuş size ve çocuğunuza , defolu bir eşe sahipsiniz , çok uyanık olmanız gerekir, kumarbazlar çok iyi yalan söyler , o konuda ustalar

Bide depresyonda gibiyim kolum kalkmıyor mutsuzluktan bu 1 yılda aile terapistine gidip kendimi hazırlamak istiyorum. Baktım böylede olmuyor 15 tatilde gidebilirim kaç gündür plan yapmaya çalışıyorm düzenli olsun sağlam Adımlar atayım diye
Sağlam plan yapın hatta herşeyinizi hazırlayın ondan sonra direk çıkarsınız evden benim öyle bir imkanım olmadı ilkknde affettim sonra bir sene sonra dan diye yeni birşey olduğunu öğrendim hayatım allak pullak oldu herşey iyi giderken en azından bakın sizin böyle bir imkaniniz var. Bende pskiloga gitmeyi düşünüyorum

Başka doğu görevi olan çok yer var bence bakın doğu görevi yeri gibi değil ama doğu görevi diye geçiyor öyle yerlere bakabilirsiniz
Canm hiç bilmediğim bir şehre gitmek istiyorum o yüzden zorunlu hizmet istemiyorm arkadaşımın öyle bi durumu var İzmir’de dağın başında bir okula attılar perişan oluyor

Sağlam plan yapın hatta herşeyinizi hazırlayın ondan sonra direk çıkarsınız evden benim öyle bir imkanım olmadı ilkknde affettim sonra bir sene sonra dan diye yeni birşey olduğunu öğrendim hayatım allak pullak oldu herşey iyi giderken en azından bakın sizin böyle bir imkaniniz var. Bende pskiloga gitmeyi düşünüyorum
Planıma sağdık kalmak ve güçlü çıkmak için istiyorum bende psikoloğu çocukluktaysa çok şiddet gördüm. Herşeyi idare etmeye alışmışım. Eşimi idare ettiğimi farkettim içimde çözmem gereken düğümler var

İyi araştırmak lazım benim doğu görevini bitirdiğim halde doğu görevi olan yere geldim ama şehre beş dk büyükşehir olunca doğu görevi oldu orası öyle bir yer bakabilirsin

Planıma sağdık kalmak ve güçlü çıkmak için istiyorum bende psikoloğu çocukluktaysa çok şiddet gördüm. Herşeyi idare etmeye alışmışım. Eşimi idare ettiğimi farkettim içimde çözmem gereken düğümler var
Bence siz güçlü birisiniz hem psikolojik şiddet gormussunuz annemizin durumu ortada ona rağmen okuyup atanmissiniz bu bile çok güçlü olduğunuzu gösterir bunun ustesinden gelebilecek güce sahipsiniz korkmayin

Bence siz güçlü birisiniz hem psikolojik şiddet gormussunuz annemizin durumu ortada ona rağmen okuyup atanmissiniz bu bile çok güçlü olduğunuzu gösterir bunun ustesinden gelebilecek güce sahipsiniz korkmayin
Güçlü oluyorsun ama güçlü kalmak zor bu içimde taşıdığım görmezden geldiğim yaralar öyle bir kanıyor ki bazen yapmayacağım şeyler yapıyorum. Yönetilmek kabul etmek istiyorum pes etmek istiyorum mesela şu blokakijları yıkmadan boşanırsam kendimi kaybetmekten korkuyorm

Güçlü oluyorsun ama güçlü kalmak zor bu içimde taşıdığım görmezden geldiğim yaralar öyle bir kanıyor ki bazen yapmayacağım şeyler yapıyorum. Yönetilmek kabul etmek istiyorum pes etmek istiyorum mesela şu blokakijları yıkmadan boşanırsam kendimi kaybetmekten korkuyorm
Emin ol en büyük dayanagin evladin olacak benim öyle oldu ona baktıkça huzur mutluluk doluyorum herşey senin için diyorum ben ağlayınca gelip beni güldürmeye çalışıyor bende çok pes ettim hatta iliklerime kadar yoruldugumu hissettim güçlü durmaktan ama yeri geldi kızım uyuduğunda gizlice ağladım döktüm içimi. Evladın senin en büyük gücün olacak bunu unutma ona baktıkça güç alacaksın hikayelerimiz benzer ondan sana bu kadar emin konuşuyorum. Sadece benim ailem yanımda yönden şanslıyım bir tek. Ama bak bende çalışıyorum altı yıldır elimde birşey yok ilk defa bu ay elime tam maaş aldım ve keyfini sürmek inanılmaz birşey bunu sakın unutma eğer ki bir sene durunca daha güçlü olucam diyorsan bir sene daha sabret

Back
X