• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İddia bağımlılığı ve boşanma

Elinizde her türlü imkan varken boşanmamanızı anlamıyorum. Şu an o adamın, size ve çocuğa karşı hatta o eve karşı maddi yada manevi yada ruhsal olarak ne gibi bir katkısı yada desteği var da siz onu bırakamıyorsunuz? Bırakamadığınız şey tam olarak ne?
Bırakmadığım bir şey yok aslında sadece doğru zaman değil galiba onun stresi büyük. Doğu görevim bitmedi 1 1.5 yıl var bu halde batıya tayin olursam perişan olurum bebekte küçük üzerime borçta var. Kenarda param yok biraz birikim yapıp kendimi maddi ve ruhani olarak hazırlamam lazım ama bu süreçte hazırlanmaktan çok batmaktan korkuyorum. Çünkü depresyondayım galiba mutsuzluktan kolumu kaldıramıyorum

O yirmi beş bin ileride 50 bin olur 100 bin olur benimki iddia oynamiyordu ama gene de oldu bence yol yakınken dön yoksa hep borç ödersin hayatin boyunca da borç odedigin için eşinden nefret ederek yaşarsın hayatını çocuğuna da bunu yasartirsin benim kızım da 1 yaşında bizde boşandık

Bırakmadığım bir şey yok aslında sadece doğru zaman değil galiba onun stresi büyük. Doğu görevim bitmedi 1 1.5 yıl var bu halde batıya tayin olursam perişan olurum bebekte küçük üzerime borçta var. Kenarda param yok biraz birikim yapıp kendimi maddi ve ruhani olarak hazırlamam lazım ama bu süreçte hazırlanmaktan çok batmaktan korkuyorum. Çünkü depresyondayım galiba mutsuzluktan kolumu kaldıramıyorum
Üzerinizdeki borcu eşiniz mi yaptı neden üzerinize borç var ki

Ölmesini isteyebiliyorsan zaten kesinlikle hemen bitir evliliğini. Borca gelince, sen evli oldukça zaten iyice borca batacaksın. Daha kötü olacak her şey!

Ah ah aynı tümör bende de var. 9 aylık evliyim evlenip balayından geldiğimiz gibi eve zarf geldi kredi çekmiş ta nişan için. Haberim bile yok. İcralık bile olmuşuz. Afalladım büyük meblağlar değil ama haberim olsa kapatırdık en azından faiz yemeden. 3 yerden icralık olduk ilk 3 ay içerisinde. Dedim ben naptım niye evlendim ?? E iddaa da oynuyor ki üzerime yemin etmişti oynamıcağına dair peh.Kredilerini kredi çekip kapattım. Ve geçenlerde hesap hareketlerine baktığımda o icralık olduğumuz süreçte ona biyerden 3.500tl para geldiğini gördüm sordum hatırlamıyorum bilmiyorum dedi inanabiliyo musunuz ? O parayı çekip çekip yemiş bide. Çocuk falan düşünmüyorum çünkü hiç güvenmiyorum kimseye de anlatamıyorum bunları iyice düşünüp karar vermem lazım ama çok zorlanıyorum.

Yahu yuh artık. Bir insanın ölmesini dileyeceğinize boşanmayı istemeniz daha ahlaklıca değil mi? Adam yürüyen zarar ziyan makinası tamam ama neden ölsün? Boşayın adamı kendi kendine sürünsün işte. Ya da arsız olan ailesi ile sürünsün. Sizin en önemli vasfınız anne olmanız. O adamı beslemeniz değil. Anneyseniz madem evladınızın rızkını kumara vermektense boşayın gitsin. Kocanızın borcunu anneniz mi ödüyor da dert ediyorsunuz onun lafını. Anneniz koca olsun nefes alsın yeter mantığında demek ki.
Bu süreçte benim psikolojim, çocuğumun psikolojisi ne kadar yıprandı tahmin edebilir misin. Ölsün istiyorum çünkü ailesi kumar bağımlısı olduğunu bile bile Allah’ın adını anıp isteyip başımı yaktılar. Ölsün çocuğumun acıdığı kumarbaz bir babası olacağına rahmetle andığı bir babası olsun. Ölsün çünkü herkes için en hayırlısı bu.

Ah ah aynı tümör bende de var. 9 aylık evliyim evlenip balayından geldiğimiz gibi eve zarf geldi kredi çekmiş ta nişan için. Haberim bile yok. İcralık bile olmuşuz. Afalladım büyük meblağlar değil ama haberim olsa kapatırdık en azından faiz yemeden. 3 yerden icralık olduk ilk 3 ay içerisinde. Dedim ben naptım niye evlendim ?? E iddaa da oynuyor ki üzerime yemin etmişti oynamıcağına dair peh.Kredilerini kredi çekip kapattım. Ve geçenlerde hesap hareketlerine baktığımda o icralık olduğumuz süreçte ona biyerden 3.500tl para geldiğini gördüm sordum hatırlamıyorum bilmiyorum dedi inanabiliyo musunuz ? O parayı çekip çekip yemiş bide. Çocuk falan düşünmüyorum çünkü hiç güvenmiyorum kimseye de anlatamıyorum bunları iyice düşünüp karar vermem lazım ama çok zorlanıyorum.
Bende balayında öğrendim ilk borcunu çekip gidecektim ama birgünlük evliyim rezil olurum diye çekip gelemedim keşke çocuğum olmadan boşansaydım oğlumun kumarbaz bir babası olduğu için kendimi çok suçluyorum

O yirmi beş bin ileride 50 bin olur 100 bin olur benimki iddia oynamiyordu ama gene de oldu bence yol yakınken dön yoksa hep borç ödersin hayatin boyunca da borç odedigin için eşinden nefret ederek yaşarsın hayatını çocuğuna da bunu yasartirsin benim kızım da 1 yaşında bizde boşandık
Boşanmakla ilgili korkularım var zor geldi mi size

töğbestağfurullah anne evladına öyle şey der mi. maaşın var gelirin var neyden korkuyosun.pekala ayakta kalabılırsın. instangramda bır bayan var sırf kocasından ıstediği ilgiyi sevgıyı alakayı goremeyınce ta yurt dışından kalkıp türkiyeye yerleşti. iki çocuğuyla. aylık gelırıde düzenli spor videolarıyla geçiniyor,yapıyor.senin garanti maaşın var.tek çocuk.1+1 ev mis gibi yaşarsın.
Kadının adı nedir canm

Aynı biz. Anne baba memurdu ama babam kumar oynardı. Çok sefil perişan olduk. Ne bayramlık gördük ne sevgi. Sadece o ve kumar aşkı. Hep fakirlik yaşadık babam ölene kadar. İyi ki de öldü de kurtulduk.
Gerçekten boşu illet sadece mezarda bitiyor.inş benmkide tez elden gitsin diyorum boşansam bile

Bu süreçte benim psikolojim, çocuğumun psikolojisi ne kadar yıprandı tahmin edebilir misin. Ölsün istiyorum çünkü ailesi kumar bağımlısı olduğunu bile bile Allah’ın adını anıp isteyip başımı yaktılar. Ölsün çocuğumun acıdığı kumarbaz bir babası olacağına rahmetle andığı bir babası olsun. Ölsün çünkü herkes için en hayırlısı bu.
Peki boşanmak niye yok seçeneklerde? Madem evladınızı düşünüyorsunuz boşanın. Adam 80 yaşına kadar yaşada da çekecek misiniz?

Boşanmakla ilgili korkularım var zor geldi mi size
Başta çok zor geldi. Hatta ben burada konumu yazdım herkes bana dedi ki senin boşanman gerekirken adam gitmiş falan ben baya uğraştım çabaladım ama şuan iyiyim ve arkama baktıkça diyorum ki daphne zaten yurumezmis ben her ne kadar kabul etmesemde heo bir mutsuzluk vardi şimdi elime param geçiyor ve istediğim gibi evladına harcayabikiyorim ve çalıştığımı şuan daha iyj anladım istediklerimi alabildikce mutlu oluyorum yoksa varlık içinde yokluk çekiyorduk inan zamanla sende başarıp atlaticaksin çocuklarımıza bunu cektirmemiz lazım

aylık geliriniz 15 bin civarı ise siz de iyi kazanıyorsunuzdur. korkmayın bence. çocuğunuzun rızkını adam saçma sapan oyunlarda yiyip bi de ilgisizken daha büyük üzüntüler kapıda demektir.
boşanır 1 kez üzülürsünüz.

evlenmeden önce ilk evliliğinin neden bittiğini araştırmadınız mı ? yani sadece eş ailesinin sözlerine mi güvendiniz anlamadım ben.

evlenmeden önce ilk evliliğinin neden bittiğini araştırmadınız mı ? yani sadece eş ailesinin sözlerine mi güvendiniz anlamadım ben.
Sadece 3 ay evli kalmışlardı, gençti, çocuksuzdu. Aslında düzgün bir insan olmadığına dair çok alamet varmıştı ama şimdi düşündükçe idrak edebiliyorum o zaman gözüme bile gelmedi

Peki boşanmak niye yok seçeneklerde? Madem evladınızı düşünüyorsunuz boşanın. Adam 80 yaşına kadar yaşada da çekecek misiniz?
Boşancam orası kesin ama şartların ve ben hazır değilim acele bir karar vermek istemiyorm. 2 yıldr oynamadığını düşünüyordum yeni farkettim durumu. Ev alıcaktım biraz borç bulmam gerekti kimi aradıysam eşinin bize borcu var dediler bu şekilde öğrendim. Olay çok yeni ama yukarıda ki yorumları okuyun kumar oynayan babanın ölmesini evladı bile ister çünkü bu iş mezarda bitiyor. Kendisi için bile ölüm kurtuluş olur.

Back
X