İddia bağımlılığı ve boşanma

Annem gözümü korkutuyor paranoyak bi insan üniversite okudum diye bana orsp derdi. Kızını orsp etmek isteyen üni okutsun derdi şimdi dul Halde rezil eder beni

Ya siz yetiskin bir insansiniz kendinize guvenin.. hayatinizi, tedavi olmaya yanasmayan koca ile sizi anlamayan anne icin heba etmeyin

Elinizde her türlü imkan varken boşanmamanızı anlamıyorum. Şu an o adamın, size ve çocuğa karşı hatta o eve karşı maddi yada manevi yada ruhsal olarak ne gibi bir katkısı yada desteği var da siz onu bırakamıyorsunuz? Bırakamadığınız şey tam olarak ne?

15 aylık bi bebeğim var tek bakıyorum evin bütün sorumluluğu bende eve 1 lira para harcamak istemiyor a
Aydına tayin isteyip gidesim var ama 1.5 yaşında çocuğumla yapabilir miyim diyorum
E adamın sana faydası yokmuş, şimdide sen bakıyorsun, ayrılsanız değişen bir şey olmayacak. Yine bakıcı tutarsınız ama en azından o adamı çekmemiş olursunuz

Elinizde her türlü imkan varken boşanmamanızı anlamıyorum. Şu an o adamın, size ve çocuğa karşı hatta o eve karşı maddi yada manevi yada ruhsal olarak ne gibi bir katkısı yada desteği var da siz onu bırakamıyorsunuz? Bırakamadığınız şey tam olarak ne?
Bağımlılık tedavisi için psikiyatrist denediniz mi?
Canm onu çok teklif ettim kabul etmiyor

E adamın sana faydası yokmuş, şimdide sen bakıyorsun, ayrılsanız değişen bir şey olmayacak. Yine bakıcı tutarsınız ama en azından o adamı çekmemiş olursunuz
Doğru söylüyorsunuz ama hep bi aksilik çıkıyor üzerime öyle bir borç yaptı ki tayinim çıksada gidecek param yok artık

Anlamadım. Zaten faydası yok. Zararı var. Bu zarardan kurtulumanin nesinden korkuyorsunuz.

Varlığı bela olan adamın yokluğu,var olmasından iyi değil midir?

Ve ayrıca... boşanmış 1 erkekle evlenmeden önce bin kere düşünüp bin kere vazgecerdim ben olsam.

Boşanmış olup da arıza olmayan tek 1 erkek gördüm 30 senelik ömrümde. O da istisnalar işte...
Nişan atmak istedim ama pek namuslu ailem izin vermedi

Aynı biz. Anne baba memurdu ama babam kumar oynardı. Çok sefil perişan olduk. Ne bayramlık gördük ne sevgi. Sadece o ve kumar aşkı. Hep fakirlik yaşadık babam ölene kadar. İyi ki de öldü de kurtulduk.
Keşşke ölse çocuğum babasının kumarbaz olduğunu anlamadan ölsede kurtulsak oğlumda bende keşke

Bu sebepten 2 çocuğuyla boşanma aşamasında olan bir tanıdığım var. Adam en son gizliden kıyıdaki köşedeki altın falan ne varsa verdi iddaya. Bunun bir sonu yok. Kendi hayatını kur rahatla

Bilmiyordum maalesef zaten 3 ay evli kalmış. Ailesi Kıza iftira etti. Deliydi falan diye. Kaynanaya terlik fırlatıp evden kovmuş bende yaşlı kadını dövmeye kalkmış diye kıza suç bulmuştum ama kaynana o kadar ahlaksız bir kadın ki hortumla dövse çok bulmam şu an
ahahzdggdssf eski gelinine deli demeyen kaynana var mıdir ki ya? hepsinin elinde gelinin raporu var maaşallah, boşanmayla otomatik çıkan bi rapor sanırım :KK70:

Annem gözümü korkutuyor paranoyak bi insan üniversite okudum diye bana orsp derdi. Kızını orsp etmek isteyen üni okutsun derdi şimdi dul Halde rezil eder beni
Eğer böyle bir annen varsa zaten annenin olduğu şehre kesinlikle gitmemelisin. Mesleğin ve gelirin olmasa bir süre bekle çocuğunu büyütüp ayrıl derdim. Ama senin ekonomik özgürlüğün var, esinin borcu hiçbir zaman bitmeyecek. O bağımlı olmuş iddia oynamaya. Bütün elindekini avucundakini verir, parası yoksa borç alır yine oynar. Kendini çocuğunu bu bataklıktan kurtarman lazım.

Canm onu çok teklif ettim kabul etmiyor
Sizin üzerinize olan borcu onunla beraberde ödeyeceksiniz, onsuz da ödeyeceksiniz. En azından başınızdan atın gitsin. Böyle onunla uğraşmayın. Ama siz bilirsiniz. Yani şu an bir bataktasınız, o olmayınca en azından biraz kurumaya başlar. Ama onunla beraber sonu yokki bu yaşadıklarınızın. Bir borç biter diğeri başlar. Tedavi falan boş, boşuna yıllarınız gider.

basbaya yaparsın aydın ilçeleri çok güzel güzelde hayat sürülür.

töğbestağfurullah anne evladına öyle şey der mi. maaşın var gelirin var neyden korkuyosun.pekala ayakta kalabılırsın. instangramda bır bayan var sırf kocasından ıstediği ilgiyi sevgıyı alakayı goremeyınce ta yurt dışından kalkıp türkiyeye yerleşti. iki çocuğuyla. aylık gelırıde düzenli spor videolarıyla geçiniyor,yapıyor.senin garanti maaşın var.tek çocuk.1+1 ev mis gibi yaşarsın.

Gel sarılalım cahil anneden dertli olanın halini cahil anneden çeken anlar. Ne mutlu ki sen okuyup işini eline alabilmişsin. Ben onu da yapamadım. Hala iş öğrenip para kazanıcam da boşanıcam. İmkanlarını değerlendir bir an önce kaç. Anneni de boşver gerekirse reddet gitsin. Böylelerinin yokluğu varlığından daha hayırlıdır.

Canım sen çalışırken çocuğuna kim bakıyor yine o baksın. Annen seni de çocuğunu da yıpratır mesleğin varsa sakın birakma

Eğer kendi bu illetten kurtulmak istiyorsa tedavi görmesini bu onun son şansı olduğunu söyleyin.
Yok istemiyorum derse de o zaman bırakın bu adamı.
Yolunuza bakın.

Keşke benm kocada intihar etse ama etmez
Yahu yuh artık. Bir insanın ölmesini dileyeceğinize boşanmayı istemeniz daha ahlaklıca değil mi? Adam yürüyen zarar ziyan makinası tamam ama neden ölsün? Boşayın adamı kendi kendine sürünsün işte. Ya da arsız olan ailesi ile sürünsün. Sizin en önemli vasfınız anne olmanız. O adamı beslemeniz değil. Anneyseniz madem evladınızın rızkını kumara vermektense boşayın gitsin. Kocanızın borcunu anneniz mi ödüyor da dert ediyorsunuz onun lafını. Anneniz koca olsun nefes alsın yeter mantığında demek ki.

Gel sarılalım cahil anneden dertli olanın halini cahil anneden çeken anlar. Ne mutlu ki sen okuyup işini eline alabilmişsin. Ben onu da yapamadım. Hala iş öğrenip para kazanıcam da boşanıcam. İmkanlarını değerlendir bir an önce kaç. Anneni de boşver gerekirse reddet gitsin. Böylelerinin yokluğu varlığından daha hayırlıdır.
Ya öyle bi terör kurmuş ki üzerimde 30 yalındayım it gibi korkuyorum hala. Kocam kumar oynuyor ev geçindiriyorum çocuk bakıyorum ama halada para ister ayağıma çorap alsam gönlü olmaz. O kumarbazsa sende müsrifsin der. Çocuğuma aldığım oyuncağa bile söylenir. İstiyoki maaşımı kendi yesin ama para da biriktirm zaten onun zorbalığına ateşten kaçar gibi evlendim

Back
X