İddia bağımlısı nişanlı

Etrafımızda herkes 3 5 oynuyor zaten o yüzden ilk söylediğinde ciddiye almadım keşke o zaman kurcalasaydım 20bin 30binler kazanıp kaybetme bir gecede. İşi de çok iyi ama yazık günah o kadar çalış bir tuşla millete yedir. Üstüne borç öde, sinir stres sahibi ol bir de yalan dolan girsin şimdiden işin içine

Uyuşturucudan haberiniz olmayabilir. Ve alkol gibi kokusu belirtisi vs çok baskın olmayabilir. Artık her çevrede çok kolay ulaşılabilir bir şey maalesef.
İnanın hiçbir şey olmaz diyemiyorum. Bu kadar şey okuduktan sonra her türlü şey çıkabilir diyorum altından. Belki de kullandı ya da kullanıyor şimdi her gün güneş doğuyor dese bir durup düşünürüm, yazık.

üzgünüm
üzgünüm cnm ama maalesef bırakmaz en yakın arkadaşım dan biliyorum borçtan bi türlü kurtulamiyorlar eşinin iddia bağımlılığı yüzünden

Tedaviyi istemez cunku oynamadigini iddia ediyor
Uzun zamandır oynamadığını iddia ediyor fakat ben artık asla emin değilim bu durumdan. Nasıl o kadar uzun süre susup oturdum anlamıyorum. Maaşı borca yeterdi neden icralık olsun ki ödemeleri bu kadar geciktirmese ailesine de para veriyor sözde senelerdir ama ben artık ondan bile emin değilim. Hesaplar tutmuyor asla. Sürekli ekside sürekli borcu var

üzgünüm

üzgünüm cnm ama maalesef bırakmaz en yakın arkadaşım dan biliyorum borçtan bi türlü kurtulamiyorlar eşinin iddia bağımlılığı yüzünden
Allah yardımcısı olsun inşallah, mal mülk satılıyor en son anladığım kadarıyla o bile ders olmamış çoğuna. Allah düşürmesin inşallah

Kesin olarak öğrenmenin yolu direkt eşine sormak canım seni ikna edicek şekilde açıklama yapması lazım bence kolay kolay bırakılıcak bi alışkanlık değil
Konuyu konuşmaya çok açık biri değil malesef yaptım bir hata diyor ama artık oynamıyormuş, allahım önüme çıkarıyor gerçekten farkına varayım diye hesap dökümleri vs hiç öyle demiyor bir de e devletle ilgili bir işlem için girdiğimde gördüm icra takiplerini. Asla güvenebileceğim bir durum değil artık ne dese şüphelenirim

Öğretmen bir arkadasım var bosandı. Uc yıldır hala eskı esının borclarını öduyor aldıkları gıdecek dıye kredı cektı kadın kocası yuzunden hacızler gelıp durdu. Mal ortak borç ortaktı napsın. Bır sene evlı kaldı kadın. Borçlarda ıddıa borcu. Kocasının nısanlıyken bır daha asla bulasmam dedıgı ıddıa borcları. Kadın daha ıkı sene kendıne ayakkabı bıle alamayacak kadar borca batmıs durumda

Konuyu okumadım ama bağımlı ise acil kurtul derim. Veyahut evlenmeden önce tedavi olsun bıraksın, yoksa evlendikten sonra çok sıkıntı yaşarsın. Ben seneler sonra malesef boşanmak zorunda kaldım. Ha pişmanmıyım hayır tabi ki=)

Ondan oynanıyor, bi bayiye üye oluyorsun sana istediğin kadar limit yüklüyor, sen bayiye ödeme yapıyo maçkolikten kupon yapıyosun
Defalarca sordum ve bana burdan oynanmaz dedi. Hatta açtı sayfayı gösterdi ben de tamam dedim nasıl bir aptallık. Kontrol etme imkanım var mı tc kimlik numarasıyla biliyor musunuz

Kendimi hayal edemiyorum o şekilde, o durumdan dönmektense şimdi bırakacağım. Allah yardım etsin alkol madde vermezsin bulamaz kullanamaz ya da fiziksel olarak anlaşılır belki bunda ölsem anlayamam da

Bir kadin hayatını nasil mahveder adli dizide başrol oynamak istemiyorsaniz hemen atin nişanı..Asla duzelmez bakın bu kadar net konusuyorum..ASLA

Bırakmaz. Kaldı ki bıraksa da böyle saçma bir şeyden kazanç sağlayacağıni zannedip icralık falan olan bir adama bel bağlayıp ömrümü birleştirmezdim şahsen. Hadi borsa olur, kripto para gibi şeyler olur anlarım ama iddia nedir allasen?

Evlilik sonrası daha çok salar kendini. Bide siz çalışırsınız.

Üzmek istemem kararda senin ama inanki ne iddia bitiyor ne borç. Belkide evliliği borçlarını azaltmak isin bile görüyor olabilir

Üzmek istemem kararda senin ama inanki ne iddia bitiyor ne borç. Belkide evliliği borçlarını azaltmak isin bile görüyor olabilir
Mesajınızı okumadan aynı şeyi yazdım daha şimdi malesef ben de öyle düşünüyorum artık hem ailesinin tavrı hem de kendi yalanları üst üste gelince herkes bana oynuyor gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…