Etrafımızda herkes 3 5 oynuyor zaten o yüzden ilk söylediğinde ciddiye almadım keşke o zaman kurcalasaydım 20bin 30binler kazanıp kaybetme bir gecede. İşi de çok iyi ama yazık günah o kadar çalış bir tuşla millete yedir. Üstüne borç öde, sinir stres sahibi ol bir de yalan dolan girsin şimdiden işin içineKuzenim iddia bağımlısı, normalde çok iyi bir maaşı ve mesleği var ama bu bağımlılık yüzünden sürünüyor. Tedavi falan da hikaye haberiniz olsun böyle durumlarda bir işe yaramıyor.
Bu arada iddia oynayan birçok kişi var, ben kötü bakmıyorum normalde ama küçük paralarla oynayıp dozunu ayarlayabilmek lazım. Büyük miktarda oynayan insanların gözü kara oluyor ve artık eğlencesine ya da ufak tefek bir şeyler kazanmak için yapılmaktan çıkıp hastalığa dönüşüyor.
Yani kısacası arkanıza bakmadan kaçın.
İnanın hiçbir şey olmaz diyemiyorum. Bu kadar şey okuduktan sonra her türlü şey çıkabilir diyorum altından. Belki de kullandı ya da kullanıyor şimdi her gün güneş doğuyor dese bir durup düşünürüm, yazık.Uyuşturucudan haberiniz olmayabilir. Ve alkol gibi kokusu belirtisi vs çok baskın olmayabilir. Artık her çevrede çok kolay ulaşılabilir bir şey maalesef.
Tedaviyi istemez cunku oynamadigini iddia ediyorTedavi olsa bile bir ihtimal her zaman olacak ve ben hep şüpheyle yaşayacağım şimdiye kadar hep onu da düşündüm ama kendimi düşünmesem o beni iddia kadar düşünmeyecek
üzgünüm cnm ama maalesef bırakmaz en yakın arkadaşım dan biliyorum borçtan bi türlü kurtulamiyorlar eşinin iddia bağımlılığı yüzündenHanımlar herkese merhaba. Sorun tam olarak başlıktaki gibi. Nişanlımla öncesinde arkadaştık ve arada bir ortamda ona takılıyorlardı kupon yapalım sen fikir ver, işini bilirsin vs diye bana da sıkı takip ettiğini arada bir oynadığını söylemişti. Daha sonra sevgili iken bir ara yüksek miktarda para batırdığını ama çok uzun zaman önce olduğunu artık oynamadığını ve bu süreci bir daha asla yaşamak istemediğini söylemişti.
Ve asıl mesele hanımlar öğrendiklerim korkunç 100bine yakın sadece bu sene borcu borçla kapatmak için kredi çekilmiş geçen sene başında 2 defa icralık olmuş bu adam 15 yıllık çalışan babası olmasa evi bile olmazmış arabası babasının. Ailesinin hiçbir şeyden haberi yok ailede bağımlılık varmış ama onu da söylememişler bana. Eski borçlar birikti artık iddia oynamıyorum diyor ama böyle bir şey mümkün mü? En başından anlattım sana o borçlar işte birikti üstesinden gelemedim böyle oldu diyor ama 12 13 sene oynayan adam birden bırakır mı? İşe ilk başladığı zaman defalarca yüklü kredi çekmiş aileme yolladım demişti ama o dönem bu sefer arkadaşlardan alınan borçlar çıktı. Birkaç gün önce yine banka hesabından arkadaşı adına para yolladığını gördüm artık her şeyden şüpheleniyorum, iddiayı bırakmak mümkün mü? Hayatım boyunca acabarla yaşayacak kadar güçlü bir insan değilim bunu kesin olarak öğrenmenin bir yolu var mı
Uzun zamandır oynamadığını iddia ediyor fakat ben artık asla emin değilim bu durumdan. Nasıl o kadar uzun süre susup oturdum anlamıyorum. Maaşı borca yeterdi neden icralık olsun ki ödemeleri bu kadar geciktirmese ailesine de para veriyor sözde senelerdir ama ben artık ondan bile emin değilim. Hesaplar tutmuyor asla. Sürekli ekside sürekli borcu varTedaviyi istemez cunku oynamadigini iddia ediyor
Allah yardımcısı olsun inşallah, mal mülk satılıyor en son anladığım kadarıyla o bile ders olmamış çoğuna. Allah düşürmesin inşallahüzgünüm
üzgünüm cnm ama maalesef bırakmaz en yakın arkadaşım dan biliyorum borçtan bi türlü kurtulamiyorlar eşinin iddia bağımlılığı yüzünden
Konuyu konuşmaya çok açık biri değil malesef yaptım bir hata diyor ama artık oynamıyormuş, allahım önüme çıkarıyor gerçekten farkına varayım diye hesap dökümleri vs hiç öyle demiyor bir de e devletle ilgili bir işlem için girdiğimde gördüm icra takiplerini. Asla güvenebileceğim bir durum değil artık ne dese şüphelenirimKesin olarak öğrenmenin yolu direkt eşine sormak canım seni ikna edicek şekilde açıklama yapması lazım bence kolay kolay bırakılıcak bi alışkanlık değil
En kısa zamanda öyle olacak malesef, başka bir yol bulamıyorum günlerdir. Keşke olmasaydı amaBaşlık yanlış; idda bağımlısı eski nişanlı olmalı.
Ondan oynanıyor, bi bayiye üye oluyorsun sana istediğin kadar limit yüklüyor, sen bayiye ödeme yapıyo maçkolikten kupon yapıyosunVar ama ondan oynanmıyor dedi. Sadece sonuçlara bakıyormuş. Oynayabilir mi oradan
Defalarca sordum ve bana burdan oynanmaz dedi. Hatta açtı sayfayı gösterdi ben de tamam dedim nasıl bir aptallık. Kontrol etme imkanım var mı tc kimlik numarasıyla biliyor musunuzOndan oynanıyor, bi bayiye üye oluyorsun sana istediğin kadar limit yüklüyor, sen bayiye ödeme yapıyo maçkolikten kupon yapıyosun
Kendimi hayal edemiyorum o şekilde, o durumdan dönmektense şimdi bırakacağım. Allah yardım etsin alkol madde vermezsin bulamaz kullanamaz ya da fiziksel olarak anlaşılır belki bunda ölsem anlayamam daÖğretmen bir arkadasım var bosandı. Uc yıldır hala eskı esının borclarını öduyor aldıkları gıdecek dıye kredı cektı kadın kocası yuzunden hacızler gelıp durdu. Mal ortak borç ortaktı napsın. Bır sene evlı kaldı kadın. Borçlarda ıddıa borcu. Kocasının nısanlıyken bır daha asla bulasmam dedıgı ıddıa borcları. Kadın daha ıkı sene kendıne ayakkabı bıle alamayacak kadar borca batmıs durumda
Bir kadin hayatını nasil mahveder adli dizide başrol oynamak istemiyorsaniz hemen atin nişanı..Asla duzelmez bakın bu kadar net konusuyorum..ASLAHanımlar herkese merhaba. Sorun tam olarak başlıktaki gibi. Nişanlımla öncesinde arkadaştık ve arada bir ortamda ona takılıyorlardı kupon yapalım sen fikir ver, işini bilirsin vs diye bana da sıkı takip ettiğini arada bir oynadığını söylemişti. Daha sonra sevgili iken bir ara yüksek miktarda para batırdığını ama çok uzun zaman önce olduğunu artık oynamadığını ve bu süreci bir daha asla yaşamak istemediğini söylemişti.
Ve asıl mesele hanımlar öğrendiklerim korkunç 100bine yakın sadece bu sene borcu borçla kapatmak için kredi çekilmiş geçen sene başında 2 defa icralık olmuş bu adam 15 yıllık çalışan babası olmasa evi bile olmazmış arabası babasının. Ailesinin hiçbir şeyden haberi yok ailede bağımlılık varmış ama onu da söylememişler bana. Eski borçlar birikti artık iddia oynamıyorum diyor ama böyle bir şey mümkün mü? En başından anlattım sana o borçlar işte birikti üstesinden gelemedim böyle oldu diyor ama 12 13 sene oynayan adam birden bırakır mı? İşe ilk başladığı zaman defalarca yüklü kredi çekmiş aileme yolladım demişti ama o dönem bu sefer arkadaşlardan alınan borçlar çıktı. Birkaç gün önce yine banka hesabından arkadaşı adına para yolladığını gördüm artık her şeyden şüpheleniyorum, iddiayı bırakmak mümkün mü? Hayatım boyunca acabarla yaşayacak kadar güçlü bir insan değilim bunu kesin olarak öğrenmenin bir yolu var mı
Evlilik sonrası daha çok salar kendini. Bide siz çalışırsınız.Hanımlar herkese merhaba. Sorun tam olarak başlıktaki gibi. Nişanlımla öncesinde arkadaştık ve arada bir ortamda ona takılıyorlardı kupon yapalım sen fikir ver, işini bilirsin vs diye bana da sıkı takip ettiğini arada bir oynadığını söylemişti. Daha sonra sevgili iken bir ara yüksek miktarda para batırdığını ama çok uzun zaman önce olduğunu artık oynamadığını ve bu süreci bir daha asla yaşamak istemediğini söylemişti.
Üzmek istemem kararda senin ama inanki ne iddia bitiyor ne borç. Belkide evliliği borçlarını azaltmak isin bile görüyor olabilirHanımlar herkese merhaba. Sorun tam olarak başlıktaki gibi. Nişanlımla öncesinde arkadaştık ve arada bir ortamda ona takılıyorlardı kupon yapalım sen fikir ver, işini bilirsin vs diye bana da sıkı takip ettiğini arada bir oynadığını söylemişti. Daha sonra sevgili iken bir ara yüksek miktarda para batırdığını ama çok uzun zaman önce olduğunu artık oynamadığını ve bu süreci bir daha asla yaşamak istemediğini söylemişti.
Gelen cevaplar hep bu yönde oldu şimdiye kadar boşuna hayal kurdum galibaBir kadin hayatını nasil mahveder adli dizide başrol oynamak istemiyorsaniz hemen atin nişanı..Asla duzelmez bakın bu kadar net konusuyorum..ASLA
Ben şimdi de çalışıyorum ama bana mı güveniyor acaba diye düşünüyorum artık. Fazla iyi niyetliydim her zaman maddi olarak yanında oldum fazla fazlaEvlilik sonrası daha çok salar kendini. Bide siz çalışırsınız.
Mesajınızı okumadan aynı şeyi yazdım daha şimdi malesef ben de öyle düşünüyorum artık hem ailesinin tavrı hem de kendi yalanları üst üste gelince herkes bana oynuyor gibi geliyorÜzmek istemem kararda senin ama inanki ne iddia bitiyor ne borç. Belkide evliliği borçlarını azaltmak isin bile görüyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?