iddialı kadın nasil olur

Hangi acidan? Egitim ,basari vs?
Yoksa guzellik,giyim kusam mi?
Düzeltme: "her acidan" diye yazmissiniz zaten. Gozumden kaçmış.

İyi eğitimliyim iyi kazançlı işim var gencim güzelim seni üzerim => benim gibi olur

Maddi güç şart bence. Maddi güç olmadan kaliteli giyinmek, orjinal mücevher takmak mümkün değil zaten.

Özgüvenin tam olması şart. Kendine güveni tam insanlara iddialı deniyor diğer insanlarca sanırım. Yoksa kimse ben iddialı olayım diye uğraşmıyor ben çok iddialıyım demiyor, diğer insanlar o şekilde düşünüyor.

Özgüvenin tam olması için de ne konuştuğu ne yaptığını tam bilmek gerekiyor. O da emekle oluyor. Yaptığım işte güvenim tam çünkü eğitimime çok emek verdim, bedenine güvenim tam çünkü spor yapıyorum....neyde güvenliysem emek koydum.Altı boş özgüven budalalık olarak görünüyor.

Son düzenleme:
Iddiali olacam diye kendini kasim kasim kasan kadinlardan/erkeklerden olmamak lazim. Cidden cok itici ve komik oluyor :)
Simdik ben 1.58'lik boyumla elli ton makyaj yapip,apartman topuklarimla,iddiali kiyafetlerimle ortama girer havalanirim. O sira 1,80'lik kot pantolonlu,tisortlu dalgali sacli bir hatun gelir ve ortaligin tozunu attirir

Ben öyleyimdir :)))) herkes iddia akıyorsun der.
Bu öyle tarif etmeyle falan olacak birşey değil.Karakterinde varsa vardır yoksa yoktur.

Güzelliğin,zekan vs zaten Allahtan varsa vardır.Kültür,eğitim,öğretim konusunda ne kadar kendini geliştirdiğinde yine seninle alakalı.Karakterde dediğim gibi doğuştan..

Yani böyle forumda konu açıp, gelen cevaba göre "ay dur ben bir iddialı olayım" denecek birşey değil.Burdaki gecelik giy,hafif makyaj yap kocanı etkile yorumlarına benzemez iddialı olmak :) heyyttttt beee

Vee yüzdeki ifade görülmeye değerdir...

Gecelik de illa kırmızı olacak ama

Öncelikle kendini sever
Kendini, kendisi olduğu için. Mükemmel olmadığını bilir, tüm eksiklikleri ile sever.
Değiştirebileceği eksiklikleri tamamlamaya çalışır. Değiştiremeyecekleri ile mutlu olmayı başarabilir.

Ahlaklı ve vicdanlıdır. Bencil değildir. İyi niyetlidir. Kıskanç değildir.

Başkaları için yaşamaz. Ama dünyanın merkezini kendisi sanacak kadar da egoizm sınırlarına yaklaşmaz. Herkesten önce kendi mutluluğunu düşünür, kendisine zarar verecek kişileri hayatından çıkarır.

Hayatta sürekli bir şeyler üretmeye çalışır. Yaptığı iş her ne ise o işin iyisi olmaya çalışır. Mesleği olmasına gerek yok, en ufak şeyde bile iyi olmaya çalışır.

Kötü alışkanlıklardan kaçar. En önemlisi yalandan, iki yüzlülükten uzak durur.

Kendisine güvenir. Karşısındakini sevmeyi bilir. Gururdan uzak kalmaya çalışır. Onurunu ise hayattaki en önemliler listesinden en üste koyar.

Kendisini olduğu gibi sevmesi en önemlisi bence. Yani diyelim benim memelerim küçük, ama ben böyle seviyorum. Beni seven herkes de böyle sevmek zorunda diye kabul etmeli. Yoksa ben A kişisi için, B kişisi için gidip ameliyat olayım dememeli.
Ben buyum ve ben böyle gayet güzelim diyebilmeli. Ya da ben buyum ve gayet başarılıyım. Mükemmel olmak zorunda değilim. Benden mükemmel olmamı bekleyenler normal değildir, onlardan uzaklaşayım diyebilmeli.

Olcam diyerek olunmaz en başta onu bil.
Onun dışında özgüven şart.
Bakımlı ve kendine yeten biri olmalı.
Ay aman tarifle oluncak şey değil.
Kabul et kendini olduğun gibi.
Görüntüne değil içine odaklan.
Mesela burda bunu sormak yerine git az kitap kurcala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…