- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
Gecelik de illa kırmızı olacak ama
Şarkı mı amannn çok tehlikeli zira bet sesle adamı iyice kaçırmak da mümkün :))Hahah aynen birde bu kırmızı gecelik her derde deva maşalllah..her tür evlilik problemine kesin çözüm :)) kocanın ereksiyon problemi mi var? Kırmızı gecelik giy,hafif makyaj, birde mutfakta umursamaz davran şarkı mırıldan hahahhaha
İletişim sorunu mu yaşıyosunuz? Gecelik giy şarkı mırıldan :)))
Şarkı mı amannn çok tehlikeli zira bet sesle adamı iyice kaçırmak da mümkün :))
Ya da hangi şarkıyı mırıldancaz ya hu ..İki deli bir arayaaaa mı
Angara'nın bağları olmadığı sürece sorun yok :))
En önemli noktalar 1- o yokmuşcasına yapıcaz (amaç onun ilgilenmesini sağlamak???)
2-mutlu gözükücez (ilgisizlikten içimiz kan ağlarken)
3-mutfakta yapıcaz (böylece sosyal hayatımız olmadığından sahte bir başka ortam efekti vericez, efendime söyliyim bir barda kız arkadaşlarımızla kokteyl içiyormuşcasına:)))
Ee bunlar olurken yüzde hafif makyaj,ayakta topuklular,kırmızı gecelik olcak (ama sanki onun için yapmamışcasına??))
Hahahah
Bakınız kk olarak ne kadar iddialı kadınlarız
Türkiyede evlilik =iletişimsizlik
Haklısın Cherry'mBu kadar oyuna taktiğe be gerek var gerçekten. Böyle saçma sapan işlere kendimi sokmamı gerektiren erkek beni baştan kaybeder zaten.
Haklısın Cherry'm
Hayalimdeki erkeğin ne kaş göz rengi belli, ne boyu posukendisi hakkında 3 belirgin özellik var. Kıçı başı ayrı oynamayan oturaklı bir adam, zeki ve beni yormayan biri.
Bu kadar basit
İddialı olacağınız konuların altını doldurarak, başkalarına meydan okuyabilecek kadar donanıma sahip olarak başlayabilirsiniz mesela.
Yok kuzum seninle ben bu forumun Altın Kızları olacağız sonundaPffff bana nazar değdi bugünlerde ya valla marilyn.Kariyerim nolcak sormak için falcı sırasındayım tam şu anda
Valla zeki tatlı üstelik annesiz kardeşsiz çöpsüz üzümle takıldım bir ara. Onun da kaşı gözü çok oynuyordu çakal çıktı ya neyse. Popişine tekmeyi bastım ama hiç oralı olmadı. P.ç çıktı
Yok kuzum seninle ben bu forumun Altın Kızları olacağız sonunda
Her neyse konuya dönersek,
Konu sahibi nerede? Komşudan bir fincan iddia istemeye mi gitti?
ıkısı aynı kapıya cıkıyor dıye genel bır yorum yaptıkparcanın butunune bakıp yorum yaptık kusura bakma hata etmısız farkı farketmeyerekNasıl olcam demedim kızlar dikkat lütfen sadece nasıl olur dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?