iddialı kadın nasil olur

Gecelik de illa kırmızı olacak ama

Hahah aynen birde bu kırmızı gecelik her derde deva maşalllah..her tür evlilik problemine kesin çözüm :)) kocanın ereksiyon problemi mi var? Kırmızı gecelik giy,hafif makyaj, birde mutfakta umursamaz davran şarkı mırıldan hahahhaha

İletişim sorunu mu yaşıyosunuz? Gecelik giy şarkı mırıldan :)))

Şarkı mı amannn çok tehlikeli zira bet sesle adamı iyice kaçırmak da mümkün :))
Ya da hangi şarkıyı mırıldancaz ya hu ..İki deli bir arayaaaa mı

Şarkı mı amannn çok tehlikeli zira bet sesle adamı iyice kaçırmak da mümkün :))
Ya da hangi şarkıyı mırıldancaz ya hu ..İki deli bir arayaaaa mı

Angara'nın bağları olmadığı sürece sorun yok :))

En önemli noktalar 1- o yokmuşcasına yapıcaz (amaç onun ilgilenmesini sağlamak???)

2-mutlu gözükücez (ilgisizlikten içimiz kan ağlarken)

3-mutfakta yapıcaz (böylece sosyal hayatımız olmadığından sahte bir başka ortam efekti vericez, efendime söyliyim bir barda kız arkadaşlarımızla kokteyl içiyormuşcasına:)))

Ee bunlar olurken yüzde hafif makyaj,ayakta topuklular,kırmızı gecelik olcak (ama sanki onun için yapmamışcasına??))
Hahahah

Bakınız kk olarak ne kadar iddialı kadınlarız

Türkiyede evlilik =iletişimsizlik

Karizman olacak evvela..

Ağzını açtın mı dinleteceksin kendini; boş tın tın teneke olup da kendini iyi pazarlayanlardan bahsetmiyorum . Onlar balon gibi söner.

Genel kültürün, eğitimin, donanımın olacak. Çift haneli IQ ile iddialı olamazsın.Ters köşe yapabilme yeteneğin olmalı, sürüye katılanlar bir iddiada bulunamaz. Orjinalite önemli..

Maddiyat demiş MissCherryBlossom katılıyorum. Parasız bakım olmuyor. Dış görünüş de bir parçamız neticede.. Kabalık oluyorsa affola 5 liralık rujla olmaz bu iş. Kot-tshirt de yapsan kaliteli olacak. Ancak bazıları para ile de beceremiyor o ayrı bir mesele..

Bu kadar oyuna taktiğe ne gerek var gerçekten. Böyle saçma sapan işlere kendimi sokmamı gerektiren erkek beni baştan kaybeder zaten.

Son düzenleme:
Bu kadar oyuna taktiğe be gerek var gerçekten. Böyle saçma sapan işlere kendimi sokmamı gerektiren erkek beni baştan kaybeder zaten.
Haklısın Cherry'm
Hayalimdeki erkeğin ne kaş göz rengi belli, ne boyu posu kendisi hakkında 3 belirgin özellik var. Kıçı başı ayrı oynamayan oturaklı bir adam, zeki ve beni yormayan biri.
Bu kadar basit

Haklısın Cherry'm
Hayalimdeki erkeğin ne kaş göz rengi belli, ne boyu posu kendisi hakkında 3 belirgin özellik var. Kıçı başı ayrı oynamayan oturaklı bir adam, zeki ve beni yormayan biri.
Bu kadar basit

Pffff bana nazar değdi bugünlerde ya valla marilyn.Kariyerim nolcak sormak için falcı sırasındayım tam şu anda

Valla zeki tatlı üstelik annesiz kardeşsiz çöpsüz üzümle takıldım bir ara. Onun da kaşı gözü çok oynuyordu çakal çıktı ya neyse. Popişine tekmeyi bastım ama hiç oralı olmadı. P.ç çıktı

kendıne guvenı olmalı bır kadının

okumalı az da olsa her konuda bılgı sahıbı olmalı

dıs gorunus olarakta bakımlı olmalı , guzel kokmalı , temız gıysıler , boyalı ayakkabılar ..temızlık sart bakıyorum boya kupune gırmıs ınsanlar kısısel temızlıgıne dıkkat etmıyor ee ne anlarım o işten

ve kendıne has bı tarzı olmalı sımdıkı gencler hepsı aynı fabrıkadan cıkmıs gıbı aynı tıp botlar aynı ton ruj aynı ...

modayı takıp etmek yerıne bellı bı tarzın olmalı bellı bı cızgın dıye dusunuyorum

kendını yaptıgın hatalarla dogrularla

kusurlarınla sevmek bence en onemlısı bu .. tabı bu bencıllıkle karıstırılmamalı .. kendıne guvenı olmalı ınsanın ama dısarıdan elestırıyede acı olmalı ayrıca

İddialı olmak göreceli bir kavram
Çevrem iddialı olduğumu söyler ama bunun bakımla, süslenmekle ilgisi yok
Mesela saçım kızıldır asla makyaj yapmam, işe bir kot bir kazakla giderim üstelik fazla kilolarım var
Ancak her bulunduğum ortamda sözüm dinlenir, hayatım boyunca hep dikkat çekici olmuşumdur ama bunun için özel bir şey yapmıyorum. Kendimi severim, kusurlarımı bilirim ama kusurlarımı kompleks meselesi yapmadım hiç. Çalışmak insanın en önemli dayanağı bence iddialı olma konusunda, çok para kazanmak demiyorum ama çalışmak ve kendini geliştirmek. Okuduğun okulun, giydiğin kıyafetin etiketi, taktığın takının ederi seni farklı yapmaz. Hayatı güzel yaşamak, yaşadıklarınla kendini geliştirmek, çok okumak, kendine bir tarz geliştirmek insanı iddialı yapan. Maddi şeylerle fark yaratan insanlardan olmak bana çok da sevimli gelmiyor doğrusu, çevremde böyle iddialı olan çok insan var işim sebebi ile ancak ben aralarına girdiğim zaman geldiğim belli olur. Bakımlı hanımlar alınmasın sakın onları takdir ediyorum, kadın için güzel bir şeydir ancak iddialı olmak, buyum demek başka bir durum, akşam eve gelip duş alınca iddia bitiyorsa o sadece giyim, kuşama dikkat etmektir.

Yok kuzum seninle ben bu forumun Altın Kızları olacağız sonunda
Her neyse konuya dönersek,
Konu sahibi nerede? Komşudan bir fincan iddia istemeye mi gitti?

Yok kuzum seninle ben bu forumun Altın Kızları olacağız sonunda
Her neyse konuya dönersek,
Konu sahibi nerede? Komşudan bir fincan iddia istemeye mi gitti?

Bu herif yetimhanede büyümüş. Boşuna acıma yetime döner koyar gözüne dememiş atalarımız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…