iddialı kadın nasil olur

İnşallah bir başka forumda alay konusu olarak cikmayiz ,normal bir konu gibi gelmedi bana konu sahibinin yorumları, erkek gibi sanki,inşallah yanılıyorumdur...

İddialı kadın olmak ne demektr ya? Yani kadınsal özellikler içinde mı İddialı olmak bu? Mesela cok seksıyım ya da cok güzelim yada cok ıyı yemk yaparm yada çok ii el işi yaparm ya da cok ıyı bebe yaparım gıbı mı? Nedir yanı ? Sorunun altındakı mantıgı anlayamadım üzgünüm.

Iddiali bir kadin taniyorum.
40'li yaslarinda, iyi egitimli, mesleginde baya basarili, herkes tarafindan sayilan bir kadin. Hitabeti cok kuvvetli, diksiyonu duzgun, kendinden ve bilgisinden emin ama tevazu sahibi.
Cok bakimli, kendine has tarzi var ama modayi da takip eder. Sac stili, makyaji, aksesuarlari tamamen kisiligini yansitiyor.
Boyu 1,70'e yakindir, fazla kilolari var. Sanirim fizigi bana benzedigi icin inceliyorum onu.
Manken gibi degil belki ama yuzu gayet guzel.
Ben 20 yasindayim, akademik basari olarak fena degilim. 2 yabanci iyi derecede hakimim. Bakimsiz degilim, ozellikle ayak bakimini cok severim. 1,70'e 75 kilo civarindayim. Tipime uygun giyinirim. Hicbir zaman hayran olunan ilgi odagi kizlardan olmadim. Guzel oldugumu soyleyen cok az kisi var ama ben dahil cok kisi benim begendigim ablayi guzel bulur.
Kiyaslama kismina gelirsek fiziki ozellikleri cok benzeyen, daha genc biri olarak o ablanin yaninda lafim olmaz. Zaten iddiali olsun ya da olmasin cogu kadinin yaninda sonuk kaliyorum.

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar☺
Sizce her yönüyle iddialı bir kadın nasıl olur?
Merhabalar.
konunuza yapılan bir çok yorumu okudum çoğunda iddialı kadın olma isteğiniz üzerine bu soruyu sormuş gibi düşünülmüşsünüz.nasıl iddialı kadın olabilirim????? manasında. oysaki sorunuza baktığımda iddialı bir kadın nasıl olunurun cevabını almak isterken diğer yorum yapan arkadaşların düşündüğü gibi iddialı olmak istediğiniz içinde bu konuyu açmış olabilirsiniz....iddialı kadınları severim diyen bir erkeğin neyi sevdiğini öğrenmek içinde....ben konunuza bu şekilde 2 farklı cepheden baktığım için farklı yorumlayacağım.iddialı kadın olmak isteğinde olan sizseniz bu yaptırımla,iddialı kadın nasıl olunur sorusunun cevabını bilmekle elde edilecek birşey değil. özgüveninizi mütevazilikle ,kibirden yoksun kavramlarla yüksekte tutarsanız ,uslubunuzu anlaşılır bir şekilde ifade etmeye yönelik kullanırsanızda iddialı olursunuz(bana göre, çünkü bunun aksi şekilde davranan bir çoğunluk var.)maddiyatla,edindiğiniz meslekle,fiziki özelliklerinizle,takındığınız farklı tarzda uslupla iddialı olmak bana hepkibiri çağrıştırmıştır. diğerbir bakış açısına göre bu bir erkeğin kadında aradığı özellikse iddialı olmak,kendisini tamamlamak isteyen bir erkeğin talebidir diye düşünüyorum

Ya sen çok tatlısın
İşte bu kadar konun özü dolu dolu iddialı..

Meseal iki tane pirlanta gibi cocuk yetistirir.
ama kendi de piril piril, guzel ve yetismis bir insandir.
Kocasi onunla cok guzel bir takim olusturur, arada saygi ve sevgi vardir, gozu kadindadir.
Kadin, cokuluslu bir sirketin CEOSu olabilir.
KAdin film endustrisinde odul almis bir yonetmen ya da Oscarli aktris olabilir.
Nobel odulu almis bilim insani olabilir.
NASAnin basina gecip Mars programini yonetebilir.
Olimpiyatlarda altin madalya alabilir.
Ulkenin basbakani olup dunya barisini ve ulkesinin kalkinmasini saglayabilir.
Sair, ressam ve edebiyatta odulleri toplayabilir.
Yoksullar, evsizlere barinak ayriran ve doyuran, ve HIVlilerin ve kanserlilerin saglik sorunlarini cozen ilaclar, dunya susuzlugunu ve acligi icin yeni proteinler gelistiren. yenilebilir enerjide verimi %50lerin ustune tasiyan
Kuresel isinmaya cozum bulan buluslar ortaya koyan bir kadin.
Ama o kadin yoktur.
Cunku o kadinin olusmasina ve olgunlasmasina izin verilmez.

Selamlar kızlar.
Ben de kendimden bahsetmek istedim. İddialı olmayı tam olarak anlatamam fakat benim farklı oldugumu birçok kişiden duydum. Bir yere gittiğimde saçtığım enerji ile bunun olduğunu söylerler. Genel olarak basit şeylerden Mutlu olurum, çok çalışırım, okurum, eşimle sürekli mini tatillere çıkarız, makyajı ayda 1, cok özel günse yaparım. Eşimle her gün yüzümüze doğal şeyler sürüp tv keyfi yaparız :) genel olarak kendimizi severiz. Vücut sağlığıma önem veririm, çoook iştahlıyım bu nedenle biraz kilom var.
Ve en önemlisi ekonomık özgürlüğüm var, hayatta kimseye ekonomik olarak ihtiyacım yok. İhtiyacı olana yardım ederim, bunu seve isteye yaparım. Beni 1 papatya Mutlu eder. İnsanları önemserim, çok değer veririm ve saygı duyarım.

kendine güvenip kendini sevmekle yani aslında hayatında hiçkimse olmasa da kendi kendine yetebilmekle olur.. kimseden bir şey beklememekle yani aynı zamanda.. sen neden sordun ki bunu problem nedir?

Valla iddialı olmak duruma göre değişiyor.mesela ben yemek yapamam ama iş hayatında çok iyiyim.kardeşim süper yemek yapar ama sekreterlik bile yapamaz.ben kendime göre çok güzelim ama çirkin olan ve özgüveni tavan yapmış birçok arkadaşımda var.sana iddialı gelen bana çok sıradan ve komik gelebilir ama bence geryönüyle iddialı olmak özgüvenli olmakla başlar.

Ben her yönüyle iddialı insan hiç görmedim. Kimse hem görsel hem fiziksel hem karakter hem eğitim hem kariyer hem insan ilişkileri hem kültür hem sağlık ve kendine bakma hem iyi şans hepsinde birden iddialı olamaz. Çünkü kimse mükemmel değildir. İddialı olmak için dayanak gerekir yani her yönüyle iddialı olmak her yönüyle mükemmel olmayı artı bunların üstüne özgüven ve kibir gerektirir. Bu kadar şeyin bir kişide toplandığını görmedim. :) her yönüyle iddialı insan bence yok.

Bir de iddialı lafı genelde görsel açıdan kullanılır. Benim gözümde sarı saçlı, sürekli makyajlı gezen, sürekli şık giyinen, biraz da dünyaları ben yarattım havasında olan kişiler canlanıyor. :d başarı, azim, çalışkanlık, bunlar iddialı diye nitelendirilmez. Bunlar yine bu kelimelerle anlatılır. :) çok bilen insan zaten iddialı olmaz, mütevazı olur.

Ben her yonuyle iddiali bir cevrede yillarimi harcadim.
Sabah 05:30 da kalkip 5 km kosan, sonra yuzmeye gidip oradan blue chip firmalarda entegre devre tasarlayan, stock exchange'de calisan, tatillerini Mallorca ya da Teneriffe'de harcayan yuksekten ucarlar...
Yine sabah 6:00da kalkip 6:30 da haftada uc saat kurek talimi, hafta sonu kurek yarismalarina katilan, tatil olarak hiking yapan, gunluk yasamda influenza virusunun evrimini arastiran oksbric liler.
Bu hanimlarin arasinda adlari gazetelerde cikan, cocuklu, aileli hanimlar da var. Bazilari manken kadar bakimli ve gosterisli kadinlar.
Ne ilginc degil mi.
Ulkeye' olanaklara gore degisiyor iddiali olmanin tanimi.
Evet mukkemmel olani var ama, bir avuc kadar.
Erkekler icin cok daha kolay mukemmel olmak.
Cunku tum dunya, kadin ve erkek, bu "mukkemmel" adamlar icin cabaliyor, kendini paraliyor. Onlar yukselsin diye.

İddialı olmaya uğraşmak, 60 beden elbiseyi 36 bedene giydirmek gibidir...yakışmaz.o doğuştan olan bir şey.mesela ben oldukça iddialıyımdır.Kendime çok güvenirim.Kimsenin gözüyle de kendime bakmam

Iddiali olmak nedemek oluyo? Biri bana acikliya bilirmi? Almanyada Yasadigin icin tam anlamadim.

Vallahi ben gördüm. İş arkadaşlarımın çoğu doktora mezunu, çok çok iyi okullardan Avrupanın en iyi okullarından. Aralarında manken gibi herifler de var. Aralarında çok spor yapan da var tabi g.t göbek olan da Alahtan erkekler tek takibim thy bu durumda şaka bir yana bir herif var zeki başarılı yakışıklı aileden zengin kibar üstüne çok iyi bir insan ,bakınca höh abicim allah belacığını versin diyorum. Böyle insanlardan nefret ediyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…