- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
- 648
İddialı olmak göreceli bir kavram
Çevrem iddialı olduğumu söyler ama bunun bakımla, süslenmekle ilgisi yok
Mesela saçım kızıldır asla makyaj yapmam, işe bir kot bir kazakla giderim üstelik fazla kilolarım var
Ancak her bulunduğum ortamda sözüm dinlenir, hayatım boyunca hep dikkat çekici olmuşumdur ama bunun için özel bir şey yapmıyorum. Kendimi severim, kusurlarımı bilirim ama kusurlarımı kompleks meselesi yapmadım hiç. Çalışmak insanın en önemli dayanağı bence iddialı olma konusunda, çok para kazanmak demiyorum ama çalışmak ve kendini geliştirmek. Okuduğun okulun, giydiğin kıyafetin etiketi, taktığın takının ederi seni farklı yapmaz. Hayatı güzel yaşamak, yaşadıklarınla kendini geliştirmek, çok okumak, kendine bir tarz geliştirmek insanı iddialı yapan. Maddi şeylerle fark yaratan insanlardan olmak bana çok da sevimli gelmiyor doğrusu, çevremde böyle iddialı olan çok insan var işim sebebi ile ancak ben aralarına girdiğim zaman geldiğim belli olur. Bakımlı hanımlar alınmasın sakın onları takdir ediyorum, kadın için güzel bir şeydir ancak iddialı olmak, buyum demek başka bir durum, akşam eve gelip duş alınca iddia bitiyorsa o sadece giyim, kuşama dikkat etmektir.
Merhabalar.Merhaba hanımlar☺
Sizce her yönüyle iddialı bir kadın nasıl olur?
Ya sen çok tatlısınİyi eğitimliyim iyi kazançlı işim var gencim güzelim seni üzerim => benim gibi olur
Maddi güç şart bence. Maddi güç olmadan kaliteli giyinmek, orjinal mücevher takmak mümkün değil zaten.
Özgüvenin tam olması şart. Kendine güveni tam insanlara iddialı deniyor diğer insanlarca sanırım. Yoksa kimse ben iddialı olayım diye uğraşmıyor ben çok iddialıyım demiyor, diğer insanlar o şekilde düşünüyor.
Özgüvenin tam olması için de ne konuştuğu ne yaptığını tam bilmek gerekiyor. O da emekle oluyor. Yaptığım işte güvenim tam çünkü eğitimime çok emek verdim, bedenine güvenim tam çünkü spor yapıyorum....neyde güvenliysem emek koydum.Altı boş özgüven budalalık olarak görünüyor.
Ben her yonuyle iddiali bir cevrede yillarimi harcadim.Ben her yönüyle iddialı insan hiç görmedim. Kimse hem görsel hem fiziksel hem karakter hem eğitim hem kariyer hem insan ilişkileri hem kültür hem sağlık ve kendine bakma hem iyi şans hepsinde birden iddialı olamaz. Çünkü kimse mükemmel değildir. İddialı olmak için dayanak gerekir yani her yönüyle iddialı olmak her yönüyle mükemmel olmayı artı bunların üstüne özgüven ve kibir gerektirir. Bu kadar şeyin bir kişide toplandığını görmedim. :) her yönüyle iddialı insan bence yok.
Ben her yönüyle iddialı insan hiç görmedim. Kimse hem görsel hem fiziksel hem karakter hem eğitim hem kariyer hem insan ilişkileri hem kültür hem sağlık ve kendine bakma hem iyi şans hepsinde birden iddialı olamaz. Çünkü kimse mükemmel değildir. İddialı olmak için dayanak gerekir yani her yönüyle iddialı olmak her yönüyle mükemmel olmayı artı bunların üstüne özgüven ve kibir gerektirir. Bu kadar şeyin bir kişide toplandığını görmedim. :) her yönüyle iddialı insan bence yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?