iddialı kadın nasil olur

Merhaba hanımlar☺
Sizce her yönüyle iddialı bir kadın nasıl olur?
önce süper zayıflamış olup vücuduna bakan. saçı başı makyajı kıyafeti süper bakımlı olan ve kitap okuyarak kendini geliştiren. ikincisini gerçekleştirdim ilki için savaşıyorum:)

Haha hepsinden daha iddialıyım sabah 5te kalkıyorum

O da hep seviselim diyor ama
"Hayat yemek yemek yemek ve seks yapmaktan ibarettir" deyu kendisi

Instagramda takip ediyorum da çok tatlı kadın ya öyle sevişmeli şeyler pek demiyo orda özgüvenli dimdik güzel değil ama ne giyse yakışıyo duruşu güzel

Bu kadar oyuna taktiğe ne gerek var gerçekten. Böyle saçma sapan işlere kendimi sokmamı gerektiren erkek beni baştan kaybeder zaten.

Taktiklerde taktik olsa bari..insanı komik duruma düşürmekten başka birşeye yaramaz.ve dediğin gibi beni olduğum gibi kabul etmeyecek adam bir zahmet girmesin hayatıma

Kimsenin vazgeçilmez olmadığını bilirsen ve yalnızlıktan korkmazsan iddialı olursun. bir de biraz paran olacak tabi. yalnız kalmak masraflı bir iş

Eee 1.58 olan bizler napalım, ölelim mi, hiç mi iddialı olmayalım, kırmızı geceliğimizde mi olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…