iddialı kadın nasil olur

Aura meselesi...kesinlikle bazi insanlarin havasi var
hic bisey yapmasa bile...
ben oyle birini tanidim
gozlemlerime gore sunu yapiyordu...
erken uyuyup erken kalkiyordu :)
Alkol yoktu sigarasi makul
yemege duskundu
sacina cok onem verirdi
makyaji bir kalem bir ruj
cildine de ayda bir bakim yapardi...
cok fedakardi bir o kadar da kendini begenmis
Sec begen al uygula

Iddiali kadin ben suyum, ben buyum demez , iddiali kadin mutevazidir, iddiali kadin caliskandir, iddiali kadin asildir , iddiali kadin zekidir , iddiali kadin iddiasizdir. +Iddiali kadin sanalda vakit harcamaz cunku onun baska planlari vardir.

Hiç iddialı değilim diye düşünüyorken bunu okudum.
Yarısı bana uyuyor neyse yaa iyiymişim gene

Bence iddialı kadın yeteneklerinin de farkındadır eksiklerinin de.
Ama bunları dile getirmez, kendi kendini övmez.
Kalitesi ile çevresi tarafından övülür ve duydukları karşısında ' yok canım o kadar da değil' der.
Ve bunu yürekten der çünkü kendisini hiç bir konuda mükemmel görmez.
Hala çıkması gereken merdiven vardır.
Kendini yenilemek için elinden geleni yapar.
Örnek alınır, çevresi geniş olur.

Giyim kuşama bakıp iddialı kadın diye düşünmem ben, bir cümle kurar fosss olur gözümde mesela.
Kaliteyi, etiketi, bol parayı üzerine çekmekle göz boyanır ancak.

İddiali olan kadının eğitimi iyi olmalıdır ve mesleğini de eline almıştır, düzenini oturtmuştur, geçici işlerle uğraşmaz, bunun dışında kişisel bakımına da çok dikkat etmelidir,ağız ve diş sağlığına da gerekli önemi vermesi gerekir. Açık ise saçları her daim temiz ve parlak, kapalıysa başörtüsü temiz ve ütülü olmalıdır, giysileri de aynı şekilde temiz ve ütülü olmalıdır, kel alaka renk seçimleriyle giyinmez. Sağlıklı beslenir ve formunu korur. Yaptıkları ve hareketleriyle kimseye laf vermez, yada laf söyleyecek cesareti kimseye vermez.

Tabii ki eğitimde iddialı olan olabilir, görseliyle iddialı olan olabilir. Konu 'her yönden' iddialı olunca ben gerçekten böyle insan görmedim. Tanıdığım doktoralılar gayet vasat görüntüye sahip, zaten hem çok güzel hem çok iyi eğitimli veya çok iyi kariyeri olan bir insan görmedim henüz.
Ama biliyorsun ben Türkiye'deyim. Hatta Ankara'dayım. Evet üniversite mezunu olmak artık bir standart. Ama çok iyi bir kariyere sahip olmak hala bir lüks burada. Yani buralar iyi kariyerden kaynıyor olsa, evet çoğunluğun içinde mutlaka çok güzel, çok sosyal vs insanlar olacaktı. Buralarda doğuştan şanslı olmayıp, sadece kendi çabasıyla çok çok iyi eğitim ve kariyere sahip olabilen bir avuç insan.
Ben bu çerçeveden bakıyorum. :)

iddialı olmak istediğim zaman dekolteleri çekip rujumu sürüyor ve halka karışıyorum.
iddiasız olmak istediğimde taytın üzerine tuniği geçirip evde kitap kahve çikolata takılıyorum.
iddialı kadın kalp ben

Bu forumda laf anlattığınız insanlar her yönüyle iddialı bir çevrede yaşamıyor.
Konulara bu açıdan bakın. Örnek veriyorum: biri 100 TL'ye ayakkabı almak istiyorum diye bir konu açıyor. Bu soruya aylık geliri 10 bin olan da asgari ücret alan da cevap veriyor. Anlatabildim mi. :)
Bir de iddialı olmak başarılı olmak yapmak etmek değil, kişinin yaptığı şeyde fazla özgüvenli olması, ben çok iyiyim demesidir. Sadece sabah koşusuna gidiyor diye bir insan o konuda iddialı olmaz. Ben çok iyi bir sabah koşucusuyum demesi gerekir.

Bu konuda da herkes iddialıyım deyip kendi özelliklerini saydırmış. Aynısı güzellik, özgüven, bakımlı olmak vs konularda da görülüyor. :))

Bir kadini ancak ve ancak zeki ise ve zekasini dogru islerde kullaniyorsa kiskanirim. Oteki ozellikler bana viz gelir.

Son düzenleme:
Bence kişinin içinde olan bi şey sonradan pek olmaz mütavaziyse mutevazidir iddialiysa iddiali dir egoluysa egoludur gibi kisilik gibi bisey bence cok nadirdir degismesi bence tabi
Her yonuyle iddiali kadin kendinden emin kadindir

Ben gercekten iddaaliyim uc cocugum var kv kp beraberiz gucluyum bakimliyim guzelim becerikliyim adim yeter benim oldugum yerde problem olmaz olsada cozerim pratik zekaliyim ay kendimden bahsetmeye doyamadim

İddialı olmak bir insanın ben iddialıyım demesi değil dışardan onun öyle görünmesidır.
Tek şart özgüvendir
Ama o karga sesi ile mikrofonu kapıp şarkı söylemeye kalkan yada Banu Alkan gibi 90 kilo olduğu halde ben 55 kiloyum manken gibiyim diyen yada cehaleti paçalarından aktığı halde herşeyi bildiğini sanıp toplum içinde nutuk atanlar değil. ..bütün bunların tam tersi olduğu halde mütevazi olabilen kişiler iddalidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…