Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel olmazsa sizin yumurtalıpınızdaki sorun ne polikistik over mi var
Bana kalirsa ideal baba yoktur, ideal baba yasi da yoktur. Cocuk onlara sadece eglencedir. Isten gelince yarim saat sever birakilar. 19 yasindada baba olabir bi erkek 40 yasindada. Zira onlara hava hoştur.
Aynen oyle sorsan da dunyanin en ilgili babasi ilan ederler kendilerini. O yuzden annelige siz hazrsaniz yada n zman hazirsaniz o zaman dogurun. Eşten fayda yoook maalesef
ilahiiii
ah erkekler hem çocuk diye başımızı yerler
yakın zamanda bebek doğuran bi arkadaşım var
kocası resmen çocuk yapalım diye kıza nefes aldırmıyordu iki lafından biri çocuktu
geçen hayırlamaya gittik, şimdi diyo ki çocuk çocuk diyodum ama şimdi 5 dk daha başkasına kitlemek için uğraşıyorum![]()
Aynen oyle sorsan da dunyanin en ilgili babasi ilan ederler kendilerini. O yuzden annelige siz hazrsaniz yada n zman hazirsaniz o zaman dogurun. Eşten fayda yoook maalesef![]()
Aynen oyle sorsan da dunyanin en ilgili babasi ilan ederler kendilerini. O yuzden annelige siz hazrsaniz yada n zman hazirsaniz o zaman dogurun. Eşten fayda yoook maalesef![]()
O kadar da gözünü korkutmayın sizde canım
Her erkek bir değil.
Dediğiniz kısım çoğunluktadır ona bir şey demiyorum.
Ama bizim etrafımızda gördüğüm kadarıyla en azından, çocuğuyla ilgilenmeyen ev işi yapmayan eşine yardım etmeyen eş çok azdır.
Son yıllarda biraz da olsa aşıldı o konu bence.
Ha böyle olsa bile en önce elbette kadın hazır olmalı. Çünkü ne kadar destek olunsa da anneye düşüyor en büyük parça.
Acikcasi benim esim dr bana aynı sekikde söyledi. 2 yillik evliydik gecen yil . Be ben hic haxir değildim. Bir kere tamam dedim ama sonra ya çocuk olursa nasil bakıcam ne yapicam diye ağladım. Ve o 1 kez birlikte olmayla cok şükür hamileymişim. Dogumda hemen bebegimi kucagima verdiler ve O an istemedigim icin cookk utandim . Bebegime ilk bakarken de utandim. Oyle güzel bir duyguymuş kii.. anlatamam. Basta bu bebek benim mi diyosun ama sonra bu benim bebegjm diye sahiplenip. Koruyup kolluyorsun. Bebegim simdi 4 aylik onun için canimi bike veririm. Kariyerimi isimi hepdinj 2 yil erteledim. Nasip işte. Ben 25 ,Esim 30 yasinda bu arada ve babalık ona cok yakisti. Bebrkle kapidan çıktığımızda kosarak bana sarıldı. Bebegimizi aldi kucskladi ve cok ağladı. Ve ben kii cookk kötü zor bi hamlelik geçirdim boyle doyluyorum. Bir de soyle dusunun 35 yasindayken esinizin 5 yasinda cocugu olduğunu.ben de geç olmadığını düşünüyorum ama eşim de çocuk 15 yaşına gelince 50 olacam diyor
eskiden insanlar daha çok yıpranıyordu şuan 50 geç bi yaş da değil bence daha dinamik oluyoruz diye düşünüyorum
ben çalışan anne olacağım için açıkçası kendim de ilgilenemicem sanırım çocukla
anneler gelip bakar birer ay arayla diye düşünüyorum. (UMUYORUM)
Acikcasi benim esim dr bana aynı sekikde söyledi. 2 yillik evliydik gecen yil . Be ben hic haxir değildim. Bir kere tamam dedim ama sonra ya çocuk olursa nasil bakıcam ne yapicam diye ağladım. Ve o 1 kez birlikte olmayla cok şükür hamileymişim. Dogumda hemen bebegimi kucagima verdiler ve O an istemedigim icin cookk utandim . Bebegime ilk bakarken de utandim. Oyle güzel bir duyguymuş kii.. anlatamam. Basta bu bebek benim mi diyosun ama sonra bu benim bebegjm diye sahiplenip. Koruyup kolluyorsun. Bebegim simdi 4 aylik onun için canimi bike veririm. Kariyerimi isimi hepdinj 2 yil erteledim. Nasip işte. Ben 25 ,Esim 30 yasinda bu arada ve babalık ona cok yakisti. Bebrkle kapidan çıktığımızda kosarak bana sarıldı. Bebegimizi aldi kucskladi ve cok ağladı. Ve ben kii cookk kötü zor bi hamlelik geçirdim boyle doyluyorum. Bir de soyle dusunun 35 yasindayken esinizin 5 yasinda cocugu olduğunu.
allah bağışlasın anlattılarınız elbet güzel şeyler
ama bende hep şu kafadayım
bi kere geliyorum dünyaya, istediğim şeylere doymadan göçüp gidersem beni çocuk da mutlu etmez ki. yani elbet eder ama içimde hep bi uhde kalır. yarım kalırım gibi geliyor
allah dağına göre kar verirmiş
Sizi cook iyi anlıyorum. Ben de ayni dusuncedeydim emin olun. Sonra esimle oturup konustuk. Benim fikirlerim tamam da onun fikirleri hayalleri de cok onemli ki bebek normalde emin olun hemen olan bisey degil. Ben hamile kalmasam 2 yil daha beklemek vardi aklimda. Etrafimizda o kadar cok insan var ki cocuklari olmayan 3 4 yildir ugrasip zor cocugu olan. Orn: eltim 7 yıldır uğraşıyordu yeni oldu. Ben düşünmesem bile sık sık kadin dogum uzmanina gidip cocuk olmasi icin bir problem var mi diye 5 6 ayda bir giderdim. Varsa tedavi olmak icin. Cunku bazi tedaviler gercekten uzun sürebiliyor. Bizim dr yurt disi hayalimiz vardi ve insallah gelecek yila erteledik. Orda 3 yil çalışmak gibi bir planimiz var. Insallah gonlunuzce olur hersey. Yalan degil cocuk bakmak zor ama yaninda kimse yokken zor. Annem ya da kayinvalidem varken hic zor değil.allah bağışlasın anlattılarınız elbet güzel şeyler
ama bende hep şu kafadayım
bi kere geliyorum dünyaya, istediğim şeylere doymadan göçüp gidersem beni çocuk da mutlu etmez ki. yani elbet eder ama içimde hep bi uhde kalır. yarım kalırım gibi geliyor
allah dağına göre kar verirmiş
Bence eşiniz abartıyor.50 yaşında insanlar elden ayaktan mı düşüyor sanki ? Kardeşim 23 yaşında annem 59.Bir yere gittiğimiz zaman herkes ablanız mı diye sorar.Fizyolojik olarakta gayet sağlıklı.Artık 50 lili yaşlar orta yaş olarak algılanıyor bu devirde.ben de geç olmadığını düşünüyorum ama eşim de çocuk 15 yaşına gelince 50 olacam diyor
eskiden insanlar daha çok yıpranıyordu şuan 50 geç bi yaş da değil bence daha dinamik oluyoruz diye düşünüyorum
Eşinizin bu durumdan haberi varsa ve sizin gibi düşünüyorsa çocuğunuz olmaması konusunda hiç problem yok çocuksuzluk da bi tercih ama öncelikle eşinizle konuşun burdaki hiç kimsenin söyleyeceği önemli değilHanımlar Merhaba,
Sizlere bir sorum olacak. Ben 26 yaşındayım eşim 30. ben önümüzdeki 4-5 sene çocuk yapmak istemiyorum.
daha önümüzde planlarımız var, yurtdışına gidip 3-5 sene kalma düşüncelerimiz vs vs.
sorun şu eşim 35 yaşına gelecek, bu erkek için geç bir yaş mı ? eşim geç olduğunu düşünüyor.
ikinci ve daha önemli sorun gebe kalamayabilirim. 18 yaşlarımda tedavi olduğum doktor böyle söylemişti. ve yaşın çok geçmeden denemelere başla demişti taa o zamanlar.
o yüzden annem çok baskı yapıyor bi an evel olsun diye.
gelin görün ki şuan benim aklımın ucundan bile geçmiyor. hayatımda böyle bi risk olmasına rağmen benim için hiç öncelik olmadı, allah herkesin gönlüne göre versin. olacağı varsa olur bi şekilde diyorum.
fikirleriniz nelerdir ? herkesin hayata bakışı farklı hayattan beklentisi farklı tabi
ben daha çocuk ruhluyum, gezeyim göreyim hayata doyayım istiyorum. çocukla bu işler çok çok zor eminim, görüyorum.
objektif fikirlerinize ihtiyacım var