ideal evlilik yaşı

bayanlarda ideal evlilik yaşı kaçtır?

• 15-18 yaş arası

OY: 0 0,0%
  • 18-20 yaş arası

OY: 0 0,0%
  • 20-23 yaş arası

OY: 1 3,8%
  • 23-25 yaş arası

OY: 8 30,8%
  • 25-27 yaş arası

OY: 14 53,8%
  • 230 yaş arası

OY: 2 7,7%
  • 30 yaşın üstü

OY: 1 3,8%

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
40 yaş üstü. ne acelemiz var yav :)))

25, 30 arası insanın hayata ,olaylara ,ikili ilişkilere bakışı daha olgun oluyor .diye düşünüyorum.....

ben 23 yaşında evlendim ,şimdi 25 imdeyim,şimdiki yaşım ideal bence yani,25 ten sonrası....

Bayanlar anketimin sonuçlarına göre: Bayan için ideal evlilik yaşını%53 gibi ezici bir çoğunlukla 25,26,27 olarak oylandı

bence 25-27. bu yaslarda kişilikler oturmuş, tam bir yetişkin olunur.iş, güç de hazır olur çoğunda. o yüzden tam vakti. ne cok erken ne cok geç.

Yani kisiye göre degisir. Ne kadar olgun olup olmadigina bagli. Ama oy kullanacak olsaydim 23 - 25 arasi derdim. Ben evlendigim de cünkü 23 (bucuk) yasinda olacagim benim icin ideal yas

ben 21 yaşında evlendim,daha 1 senelik evliyim suan 22 yasındayım
ama bazen düşünüyorumda en ideal yaş 24'ten sonrası

20 den kücük kesinlikle olmamali bazi insanlar yasina göre cok olgun oluyorlar mesala 20 yasinda olup olgun olan sorumluluk sahibi olan cok insan gördüm bazi insanlar ise 30 yasina da gelse ayni...ama bana göre 22-23 fena sayilmaz bir bayan icin erkek icinse bu yas oldukca erkennnn bir erkek 25 inden önce kesinlikle evlenmemeli bence nacizane fikrim bu tabi

ben 21 yaşımda evlendim, önceden sorsanız asla derdim 30a kadar =)
ama bazen bize değil dogru insanın karşımıza cıktıgı zamana baglı olarak değişebiliyo
eşimle yaş farkımız var, bekle ben daha cok küçüğüm desem beklerdi ama benim 25 olmamı beklesek o da 36 oluyodu, evlenir evlenmez cocuk yapamayız birbirini sevmek farklı sey birlikte yaşamaya alışmak farklı şey bu yüzden o zaman da sarktıkca sarkıyodu 40 yaşında baba olucaksa olmasın dedim resmen ucurum farkı olcak baba cocuk arasında
bu yüzden bize göre ideal olan buydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…