onların o şekilde emri vaki yapıp aileminde sönük karşılaması canımı sıktı
2 dediğiniz olaydada yemekleri yapmadan daha msj attım olay ilk olduğunda annemlere teklif gittiğinde söledim.sonra cevap gelmedi lapalı teli uyuyor die yemekleri yaptık
3 olayda kesinlikle katılıyorum desteğe ihtiyacım vardı.ondan onu bekledim iptal et demedim.ağzımdan bile çıkmadı herşey bana kalıyor sıkılıyorum ara bulmaktan napcam ben falan dedim keşke sen olsan yanımda dedim
4 o adama zaten hiç girmek istemiyorum sinirlerimi alt üstü etti sokak ortasında ağlattı beni.ben ona hiçbir saygısızlıkta bulunmadım.olaylara benim açımdan bakmasını sitedim.olmuyorsa olmuyor tak seperi koluna herkes yoluna diyor.takcam o sepeti onun bi tarafına.sırf onun için bile bitirebilirim evliliğimi çok hırslıyım.eşimde hiç oralı değil babasını suçlamama gelemiyor.
eşim buralarda olcak gitmicek bidaha ama tabi ozmana kadar eş kalablirsek.çocuk işi zaten istemediğim bişeydi.eşimde sen beni gözden çıkarmışsın kafana göre birini bulup yeniden evlenceksin falan diyor.çocuk işindede ona güvenmediğimi onu babalığa bu koşullarda layık görmediğimi istemediğimi bildiği için olayı buraya vuruyor.ama aramızdaki ilişki iyice laçkalaştı artık tutulcak bi tarafı yok gibi.kurtarılcak yeri yok gibi.babası özellikle konuşmaları o kadar basit mahalle ağzıylaki ahkam kesiyor bana.sanki ağlayıp sızlayıp oğlunla aramızı yap diyorumda bana hava atıyor.zaten gıcık oluyordum tavırlarına falan iyice sinirlerimi kaldırdı.anlamadınmı böylr olacağını kaç sene tanımışsınız birbirinizi diyor hesap soruyor madem anlaşamıcaktınız neden evlendiniz diye.insan kendini bile bile ateşe atarmı.çflört tarihimizi hesaplamış nerden hesapladıysa.sanki zorla kaptık oğlunu.hzorla koca yaptık kendimize de öyle konuşuyor.anlamıyor bile ne dediğimi ne anlatmak istediğimi cahillik böyle bişey demekki
Canım sen eşinin aiLesinden gıcık kapmışsın hakLı olarak artık ne yaparLarsa yapsınLar batacak sana en ufak şey biLe..Araya bi soğukLuk girdimi insan öyLe oluyor herşeyin aLtında bişey arıyor..Ama şu anda çok sinirLisin Önce sakinLeşmeye çaLış..Eğer kesin ayrıLmayı düşünüyorsan da eşinLe son kez güzeLce konuş aiLeLeri katmadan sadece biz oLacaksak varım de..BakaLım ne diyecek..Çünkü siz daha evLiliği karı koca olarak doğru düzgün yaşayamamışsınız ki..AiLeLer cahiLse kötü niyetLiyse araya mesafa koyup fazLa görüşmezsiniz olur biter..Ama burda da eşinin tavrı çok önmLi..Tekrar aynı tavrını sürdürürse yani sürekli size karşı orta yoLu buLmak yerine aiLesini savunuyorsa..Ozmn ortada çok büyük bi sevgi yok zaten..