- 9 Nisan 2011
- 544
- 522
- 323
ben bunları dedim dediğimde saat erkendi belki iptal olsada abes kaçmıcak bi durumdu.ama eşim mesajları aldığında saat 4 tü onun bu saatte böyle bi işe kalkışması yanlıştı.eşim bana istemiyorsan gelmesnler demedi.seni bu durumda yalnız bırakamam dedi ne pahasına olursa olsun konuşurum bi bahane uydururz dedi.sonrasında ben artık herşey hazır dediğimde delirdi.annelerini arayıp bana sormadan iş yapıyosunuz ne yemeği ne iftarı hangi dünürünle iyisin bu dünürünle iyi olcaksın diye annesine çıkıştı.sonra ben olmasın iptal falan dedikçe o üsteledi ve olay patladı.bende evden çıktım geldim.ben o evde ilk kez eşim olmadan yatıya kalmıştım dün.diyorum ya diyemedim bazı şeyleri eşime kızdım çok onun üzerine konuştum çok ters bununla geçim olmaz hiçbir işimiz yolunda gitmiyor yemeğimiz eksikti gibilerinden söylendim.sonra çıktım geldim.ama ortam gergin habersiz olmaz biz birbirimize alışamadık aileler karşılaşması çok gerdi beni acaba nolur nasıl geçer diye
güzelim ben dedim ama 11 dedim esim 4 de okumuş diyosunda,adam 7 de okusa nolcak.senin gösteremediğin anlayışı esinden bekliyorsun.kotu duruma düşecek senin ailen be tatlim, yazık degilmi baban zaten kırgınlıklara olsa olur geliriz demiş.sen hala öyle yazdım bunu deseydi diosun.sen olsan zorlamı gelecekler bizimkilere istemeyen gelmesin demicekmiydin,hiç sanmam
Senin sorununun asıl noktası ne bence biliyomusun.
Kendini hep ortada sanıp,ortaya eşini atıyor olman.benide esim iteklese onu duzelt bunu hallet diye yeter derim.hep banami düşünüp konusuyon,kendin hallet derim mesela
Son düzenleme: