iftar krizi

ben bunları dedim dediğimde saat erkendi belki iptal olsada abes kaçmıcak bi durumdu.ama eşim mesajları aldığında saat 4 tü onun bu saatte böyle bi işe kalkışması yanlıştı.eşim bana istemiyorsan gelmesnler demedi.seni bu durumda yalnız bırakamam dedi ne pahasına olursa olsun konuşurum bi bahane uydururz dedi.sonrasında ben artık herşey hazır dediğimde delirdi.annelerini arayıp bana sormadan iş yapıyosunuz ne yemeği ne iftarı hangi dünürünle iyisin bu dünürünle iyi olcaksın diye annesine çıkıştı.sonra ben olmasın iptal falan dedikçe o üsteledi ve olay patladı.bende evden çıktım geldim.ben o evde ilk kez eşim olmadan yatıya kalmıştım dün.diyorum ya diyemedim bazı şeyleri eşime kızdım çok onun üzerine konuştum çok ters bununla geçim olmaz hiçbir işimiz yolunda gitmiyor yemeğimiz eksikti gibilerinden söylendim.sonra çıktım geldim.ama ortam gergin habersiz olmaz biz birbirimize alışamadık aileler karşılaşması çok gerdi beni acaba nolur nasıl geçer diye

güzelim ben dedim ama 11 dedim esim 4 de okumuş diyosunda,adam 7 de okusa nolcak.senin gösteremediğin anlayışı esinden bekliyorsun.kotu duruma düşecek senin ailen be tatlim, yazık degilmi baban zaten kırgınlıklara olsa olur geliriz demiş.sen hala öyle yazdım bunu deseydi diosun.sen olsan zorlamı gelecekler bizimkilere istemeyen gelmesin demicekmiydin,hiç sanmam

Senin sorununun asıl noktası ne bence biliyomusun.
Kendini hep ortada sanıp,ortaya eşini atıyor olman.benide esim iteklese onu duzelt bunu hallet diye yeter derim.hep banami düşünüp konusuyon,kendin hallet derim mesela

Son düzenleme:
Sorun sadece bugünkü iftar mevzusu olsa tamam konu sahibi eşine msj atıp olayı büyütmemeliydi..Konu sahibi suçLu diyeLim..

Ama anLattığına göre bu evLiLik baştan beri sorunLu zaten..Daha oturmamış bi evlilik var ortada..Sürekli ailesini savunan bi eş..ve ayrı oturmalarına rağmen her gel dediğinde giden bi eş..boşanmayı göze alıp eşinin ailesini gurursuzca arayan eş..sonra
tükürdüğünü yalayan eş..Yangına körükle giden bi kayınpeder..Anlayışsız bi kaynana..

Hikayede hiç biri normal deil ki : )

Oyüzden hakkında hayırLısı olsun.Eğer evLiLiğe devam edecekse eşiyLe konuşup aiLeLere mesafe koymalılar..

walla tatlim ben okuduğum konuya yorum yaparim.konu sahibinin önceki konuları bilemem.o zaman eşi haksizmis,simdi kendi haksız bence.atiyorum dün esimle kavga ettim sorun bendeydi,demek ben sorunluyum,bunda boyle tartışmasız hep ben haksızım.yok öyle bişey...ne yazikki arkadasım yanlış yapmış,hatasını görse , gercekten iddia ettigi gibi huzuru koruma adına kendi payına düşeni yapsa asilmicak şey yok ortada.

Kadınlarin ezilmesi,haklarına gasp edilmeleri tamamen karsı oldugum birsey fakat kimseyide birbirleriyle yüz göz etmemeli.neden sıcağı sıcağına tavrını belli etmek yerine,benim nutkum tutuldu,dondum bişey diyemedim,sen hallet diye eşini ailesiyle karsı karşıya getiriyorsun.demekki yönlendirilmeye ihtiyacı var.sikayet etmicek bu duruma.

walla tatlim ben okuduğum konuya yorum yaparim.konu sahibinin önceki konuları bilemem.o zaman eşi haksizmis,simdi kendi haksız bence.atiyorum dün esimle kavga ettim sorun bendeydi,demek ben sorunluyum,bunda boyle tartışmasız hep ben haksızım.yok öyle bişey...ne yazikki arkadasım yanlış yapmış,hatasını görse , gercekten iddia ettigi gibi huzuru koruma adına kendi payına düşeni yapsa asilmicak şey yok ortada.

Kadınlarin ezilmesi,haklarına gasp edilmeleri tamamen karsı oldugum birsey fakat kimseyide birbirleriyle yüz göz etmemeli.neden sıcağı sıcağına tavrını belli etmek yerine,benim nutkum tutuldu,dondum bişey diyemedim,sen hallet diye eşini ailesiyle karsı karşıya getiriyorsun.demekki yönlendirilmeye ihtiyacı var.sikayet etmicek bu duruma.

bu konuda çoğumuz hemfikiriz zaten..ewt eşini hiç buLaştırmamalıydı..

iLLada msj atıcaksa gecenin sonunda atardı eşine ; şu anda inanmicaksın ama annemler kaynanamda iftardalar sanırım buzlar eridi..gibilerinden..

sonuç : eş mutLu dünürLer mutLu herkes mutlu..

Ama konu sahibi sonucunun kötü olacağına inanmış arada kaLıcağına inanmış ..mış ..mışş

Oyüzden bocalamış yanLış bi hamLe yapmış..

Ama geneL olarak bi yorum yaparsak eşide aileside normaL değiL çirkinLikler var ortada..Konu sahibi eşinin ailesinden sinir oluo ve artık en ufak şeyleri batıyo sanırım..

ßu konuda tek masum kızın ailesi..

geçmiş olaylar geçmişte kalmıştır.. ama bir iftar her şeyi değiştirebilirdi geçekten sizin tutumunuz geçmiş olaylara dayanarak şekillenmiş biraz, ama her şey olacağına varır.

Yapmayın Allah askına biraz objektif olun lütfen.

insanlar dünürlerini davet etmişler.ya kendi cocukları da olsa kime ne daha erkenmis...
Demek ki onlar uzatmak istememişler ve bir adım atmışlar.ee kadın neden kendi aramamış mis...sesini duymak istemese yüzünü napsinda eve çağırsın.boyle dusunulecegini kestirmemis iste bu kadar basit.

sizin esınız annenler bizimkileri yemeğe çağırdı,yok sirasimi,yok ben napcam,yok olan bana oluyo sıkıldım falan diye msj atsa tavrınız nasıl olurdu acaba?belki yanlış ama bu yanlışa bicogumuz dusebilirdik.

İdare eden biri haklı da olsa sineye çeker,ya sabır der o gunü atlatirdi.sonra varsa bı kozu söylesin esine.en büyük ayıbı kendi ailesine yaptı.ben olsam ölsem anneleri öle bı durumu yasatmazdim.

anlatamıyorum ben normal bir msiafirlik değil sıradan zamanlar geçirmedik diyorum.hep bir eşikten dönme mevzusu aileleri karıştırma mevzusu.eşimin en ufak bi öfkesinde herkese saldırması sonra tükürdüğünü yalaması saçmalıklarla dolu.nasıl karşısına geçip oturuyor ailemin bilmiyorum. biz daha sorunlarımızı aşıp aşmadığımızdan emin olmamışken ailelerin karşılaşması beni tedirgin etti.çağrış tarzı zaten hoş değil.plan yapıyolar sanki devlet sırrı gitceğim zman söylüyorlar.idare ederdim ki ettimde zaten yemek hazırladık bir çok işe kalkıştık gözümü karattım.ben eşime msj atarken olay çok daha yeniydi o mesajları saatler sonra aldı.ve iptal etti.tamam haksızda olsam idare ediver yada nolcak gibilerinden bişey dmedi.zaten ailemi düşündüğüm böyle bi bocalamaya düştüm.evet dediler ama içime sinmeyen bi evet oldu ve karşılaşmalarının olumlu olmayacağını düşündüm.erken olduğunu hani ben napcam şimdi der gibi msjlar attım.uyudum uyandım ama hala sakinleşmedim artık beklemek yerine somut adımlar atmak istiyorum.heleki o babasını bugün tekrar arayıp ben ayrılıyorum demek istiyorum.oğlunuz ayrımıyor ben ayrılıyorum siz istediğiniz için bitmiyor ben bitmesini istediğim için bitiyor demek istiyorum.işte böyle insanlarla muhatap olup emrivaki geldikleri bir yemek zahir olmasın tedirgin olup böyle bişeye düştüm

geçmiş olaylar geçmişte kalmıştır.. ama bir iftar her şeyi değiştirebilirdi geçekten sizin tutumunuz geçmiş olaylara dayanarak şekillenmiş biraz, ama her şey olacağına varır.

aynen şimdi nolcak akşam nasıl geççek ortam nasıl olcak ortamı kim yumuşatcak gibi endişelerim oldu.biz daha aşamadık olayı ne bu acele dedim.bilmiyorum herkese göre tavrım gereksiz olmuş.ben gereksiz bir endişe yapmışım belliki ama bana göre çok sorun teşkil eden bişeydi.afalladım tamam dedim ama başımda bekliyolar sordunmu sordunmu diye.ne bişey uydurabilidim ne hayır diyebildim ne sonra yeriz ben gidiyim diyebildim.olay bana kaldı.eşim uzakta herşey bana kalıyor die kızdım idare etmesi gönül yapması bilmem neyi.sıkıldığımı dile getirdim eşimin yanımda olmasını istedim ama ne mümkün.beni biraz sakinleştirebilidi en azından.yaşadığımız olayların normal bir karı kocanın yaşadığı olaylar değil endişeleri tedirginliği normal diyip anlamadı beni

bu konuda çoğumuz hemfikiriz zaten..ewt eşini hiç buLaştırmamalıydı..

iLLada msj atıcaksa gecenin sonunda atardı eşine ; şu anda inanmicaksın ama annemler kaynanamda iftardalar sanırım buzlar eridi..gibilerinden..

sonuç : eş mutLu dünürLer mutLu herkes mutlu..

Ama konu sahibi sonucunun kötü olacağına inanmış arada kaLıcağına inanmış ..mış ..mışş

Oyüzden bocalamış yanLış bi hamLe yapmış..

Ama geneL olarak bi yorum yaparsak eşide aileside normaL değiL çirkinLikler var ortada..Konu sahibi eşinin ailesinden sinir oluo ve artık en ufak şeyleri batıyo sanırım..

ßu konuda tek masum kızın ailesi..

inanmışmış değil.bi bahane değil benimki.o an hissettiğim endişe duyduğum şeylerdi.yoksa yalandan bi bahane değildi.ailem konusunda zaten tedirginliğe düştüm onları isteksiz olmalarına rapmen zorla o ortama sokuyorum gibi oldu.yeri ve zamanı değil dedim.ne gerek var şimdi gereksiz samimiyete sahteliklere diye onları öyle bir ortama sokmak istemedim.annem orda bana kısa öz tamam deseydi kafam bu kadar karışmazdı.dur babana sorayım dedi bekledim telefonda cılız bi tamam dedi babam.annemde zorlada olsa tamam dedi baban diyince benim iyice içime sinmedi.ne gerek var insanları istemediği insanlarla karşılaştırcam diye dediğim endişelerim artmaya başladı.benim için katlanmak zorunda kaldıkları bişeymiş gibi oldu.zaten davet şekli falanda ayrı mevzu ve içime sinmemesi burdan başladı.hani eşim bi destek olsa tamam geçer gibilerinden bişey dese gereksiz endişe yaptın dese.yada sabah telini açıp bana ulaşabilse hazırlıklara başlamadan iptal etse.herşey bana döndü olay bana patladı.kendilerince yaptıkları bi plan benim haberim yok ortada kalan ben ne onlara hayır diyebildim ne aileme bişey diyebildim.sadece eşime durumdan olan hoşnutsuzluğumu dile getirdim.e eş neden eş zor zamanında sana destek olması için değilmi.iyi günde herkes eş olur.ben orda bi çıkmaza düşmüşüm ona anlattım durumu

hatam anında müdahele etmemekti olaya.onlara bişey diyemedim.diyorum ya bilmiyorum aklımdan geçenler yüzünden diyemedim sanırım düşünmekten konuşamadım.böyle bi yemek ayaküstü verilecek bi karar değil kafalarına göre son dakka söylencek bişey değil.eşim beni yönlendirsin die aramadım sadece duruma olan hoşnutsuzluğumu söyledim.onunda iptal etmesi gerekmezdi.başlarda seni anlıyorum tedirginliğini anlıyorum gerekirse ben kötü olurum ne pahasına olursa olsun arayıp iptal ederim dedi.bende dedimki artık çok geç hazır herşey belki mübarek gün hersey güzel olur dedim.sabah olayı ilk duyduğumda yazdım msjları hem herşey hazır dedim.ama dinlemedi.aradı ve iptal etti.

neden gereksiz yere bu kadar olay çıkardınız anlamadım hem eşiniz hemde siz bir kıvılcımla ortalığı ateşe veren bir yapıdasınız sanırım:44:akşam nolucak kim ne diycek diye niye düşünüyosunuz ki.bence yapmanız gereken ailenizi çağırmak ve güzel güzel iftarınızı yapmaktı...bir saygısızlıkta bulunurlarsa eğer:ssz:o zaman eşinize durumu anlatır hatta onun gözünde haklı olurdunuz.neden ailenize kayınvalidenizin evinde hizmet etmek zorunuza gitti ki gururla yapsaydınız ikiside aileniz sonuçta.:ssz:nede 1 sefer yapılan bişey zaten...ufak şeyleri sorun ede ede sanırım hem aileler hemde eşiniz ve siz iyice yüz göz olmuşsunuz...ben eşini işlyerinden arayıpta annen bunu dedi baban şunu yaptı demeyi şık bulmuyorum...:ssz:belki hiç müdahale etmesydiniz iki ailenin zorakide olsa yakınlaşmaya çabaladığı hoş bir akşam yemeği olarak kalıcaktı akıllarda eşinize de bunu anlattığınız da oda sevinirdi.yanlış anlamayın beni ama fitili ateşleyen siz olmuşsunuz:26:afedersiniz bu benim fikrim

neden gereksiz yere bu kadar olay çıkardınız anlamadım hem eşiniz hemde siz bir kıvılcımla ortalığı ateşe veren bir yapıdasınız sanırım:44:akşam nolucak kim ne diycek diye niye düşünüyosunuz ki.bence yapmanız gereken ailenizi çağırmak ve güzel güzel iftarınızı yapmaktı...bir saygısızlıkta bulunurlarsa eğer:ssz:o zaman eşinize durumu anlatır hatta onun gözünde haklı olurdunuz.neden ailenize kayınvalidenizin evinde hizmet etmek zorunuza gitti ki gururla yapsaydınız ikiside aileniz sonuçta.:ssz:nede 1 sefer yapılan bişey zaten...ufak şeyleri sorun ede ede sanırım hem aileler hemde eşiniz ve siz iyice yüz göz olmuşsunuz...ben eşini işlyerinden arayıpta annen bunu dedi baban şunu yaptı demeyi şık bulmuyorum...:ssz:belki hiç müdahale etmesydiniz iki ailenin zorakide olsa yakınlaşmaya çabaladığı hoş bir akşam yemeği olarak kalıcaktı akıllarda eşinize de bunu anlattığınız da oda sevinirdi.yanlış anlamayın beni ama fitili ateşleyen siz olmuşsunuz:26:afedersiniz bu benim fikrim

yanlış anlamıyorum haklısınız ama benim içimdeki tedirginlik yaşananlardan dolayıydı.çok basit gibi görünüyor altı üstü bi yemek diyosunuz ama yıpranmışlık o kadar fazlaki herşeyden bile şüphe eder oldum.herseyden tedirgin olmaya başladım her şeyi sorgular oldum.ben hizmet etmekten kaçınmadım hazır sen burdayken aradan çıksın der gibiydi tavırları.başka bi gün yine gelirdim yine yardım ederdim sorun o değil.işte bu zorakilik benim içime sinmedi.yeri ve zmanı değildi.herşeyi oğulları yokken yapıyolar.sanki ben dert küpüyüm de o yokken olsun bitsin o etkilenmesin der gibi.sinir oldum ya insan bi düşünür eder.eşiminde haberi olsun dedim ben orda 4 kişiyi idare etmeye çalışırken ona mutluluk rolü yapamam.ortalığı karıştıran bu hale gelemsini sağlayan oydu çünkü.en azından yanımda olablirdi küçük bi tamam idaer ediver diyebilirdi

vede kendimi uykuyla veya zamnala sakinleşecek gibi görmüyorum.çok hırslıyım böyle oturup susmak bişey yapmayıp harekete geçmemek beni dahada delirtiyor.az önce msj yollayıp böyle durmamın bir anlamı olmadığı söyledim.
yaşadığımız şehre gidip dava açmak istediğimi söyledim.ve beni aradı sonrasında yine hakaretler falan.aramıcaksın beni bir daha git ne istiyosan onu yap diyor.benim paramıda kullanmıcaksın diyor.bende tamam kullanmam ozman sende bana borcunu ödersin dedim.
benim bileziklerimi bozdurup ailesine tadilat yaptı ıvura zıvıra para harcadı.o benim param senin ailenin oturduğu evde benim hakkım var benim paramın üstünde oturuyolar dedim.benim borcumu verceksin dedim.benim borcum falan yok diyor.ve yine çirkinleşiyor.çok sinirlerim bozuldu onunla konuşunca elim ayağım boşalıyor bi kaşık suda boğasım var onu.napmam gerek benim şimdi bu kadarda insan hakaret edilmez.bana söz bile vermiyor konuşurken hırsından bağırmasından beni duymuyor bile.böyle dünyayı ayağa kaldırasım var hırsımdan öyle bi bağırıp çağırasım hakaret edesim varki.boş bir yere gidip ona tüm nefretimi herşeyimi kusmak istiyorum bağırara bağıra konuşmak istiyorum.ve sonrada ayrılmak

şimdi bile arayıp aileni ortalığı ayağa kaldırırım diyor.beni susturmak için ailemi koz olarak kullanıyor böle bi adilik yok ya.erkeksen sorunun benle ne diye onları karıştıp koz olarak kullanıyosun ki.yarın bi gün çocuğunu falanda koz olarak kullanır tartışmalarımızda.değer verdiğm şeyleri biliyor ve onlar üzeirnden bana vuruyor.beni bidaha ararsan msj atarsan ortalığı karıştırırım diyor.arıycak ailemi asla fren sistemi yok onda aklına ne geliyorsa bağıra çağıra zırvalıcak kontrolsüzce.yok böyle bi sinir ediş ya.hakmı revamı.onları alet ediyor.ağlıyorum sinirden.oruç günü bana yaptıklarına bak hakaretleri küfürleri asla günahtan korkusu yok.bu kadarda lanet olamaz bi insan.konuştuğu her kelime bu kadar küfürle dolu olamaz bir insanın.bu kadarda yapılmaz.susturmak için aileyle tehdit edilmez bir insan.

Son düzenleme:
böyle yapışının sebebi ne?bu kadar parlamasının bu kadar yıpratmasının.ayrılmıcam demiyorum.zorlamıyorum.bi an önce olsun bitsin diyorum.beni aramıcaksın ne istiyosan onu yap diyor bana git ayrıl diyor.tamam gereken neyse yapmaya hazırım demiyor.anlaşmalımı olcak nasıl olcak bilmiyorum.bana zorluk çıkaracakmı bu şekilde lanet tavrına devam etcekmi.benim ondan ayrılırken bari kesin ve net tavrıyla kısa öz cevaplar vermeisni bekliyorum.tamam git gerekeni yap bende gidip imzamı veriririm falan demiyor.benim paramdan harcamıcaksın babana söyle o açsın davayı diyor.sanki babam boşanıyorda babam ödicekmiş dava masraflarını.o zman sende bana borcunu verceksin diyince iyice deliriyor

şimdi bile arayıp aileni ortalığı ayağa kaldırırım diyor.beni susturmak için ailemi koz olarak kullanıyor böle bi adilik yok ya.erkeksen sorunun benle ne diye onları karıştıp koz olarak kullanıyosun ki.yarın bi gün çocuğunu falanda koz olarak kullanır tartışmalarımızda.değer verdiğm şeyleri biliyor ve onlar üzeirnden bana vuruyor.beni bidaha ararsan msj atarsan ortalığı karıştırırım diyor.arıycak ailemi asla fren sistemi yok onda aklına ne geliyorsa bağıra çağıra zırvalıcak kontrolsüzce.yok böyle bi sinir ediş ya.hakmı revamı.onları alet ediyor.ağlıyorum sinirden.oruç günü bana yaptıklarına bak hakaretleri küfürleri asla günahtan korkusu yok.bu kadarda lanet olamaz bi insan.konuştuğu her kelime bu kadar küfürle dolu olamaz bir insanın.bu kadarda yapılmaz.susturmak için aileyle tehdit edilmez bir insan.

Yahs bence cok fazla zorluyorsun madem esine kizdin tavir aldin bunun arkasinda bu sekilde durma
Neden surekli esine msj atip tahrik ediyorsun birak o senin uzerine dussun kendini agırdan alsan biraz hatta aradiginda birinde konusursan ucunde tel sesini duyma her yazdigi msj cevap verme aksi halde esinin gozünde küçülen sen oluyorsun

ben sizin önceki konularınızı da biliyorum.

aşırı derecede fevri bir insanısınız hemen işin sonunu dinlemeden kavgaya tutuşuyorsunuz. eşiniz de sanırım sizin gibi. küçük bir kıvılcım ikinizin de patlamasına sebep oluyor, yoksa bu yazdıklarınız dert değil ne var yani bi akşam katlanılamayacak bir durum değil anlattığınız. eşinizle el ele verip ortalığı ayağa kaldırmışsınız.

sizin derdiniz bu değil. böyle ufak tefek pürüzlerden önce eşinizle aranızdaki gerçek mesele neyse onu çözün yoksa hayır bu elma hayır bu armut diyerek birbirinizi yemeye devam edersiniz.

hırsıma yeniliyorum.böyle boş durmak beni sinir ediyor.sürekli kurcalıyorum.dün gece ben msj attım artık yazmıcam bana küfür ve hakaret etme artık diye.bi 10 dak sonra falan arkadaşımla konuşuyodum.eşim aramış beni çıldırdı eve çağrı atıyor kimle konuşuyosun die ortalığı ayağa kaldırıyor.sana ne kimleyse kimle dedim.çıldırıyor yeni birini bulmuştur onun yerini yapıyosundur die iftiralar atıyor bana.böyle susmak nereye kadar bi adım atmam gerek.çok hırslıyım

konu sahibinin mesaj atma takıntısı var. kavgadan sonra mesaj yoluyla tahriklere devam ediyor. hatta bir keresinde eşi ona mesaj atamasın diye hattını kapattırmıştı çok iyi hatırlıyorum.

ben sizin önceki konularınızı da biliyorum.

aşırı derecede fevri bir insanısınız hemen işin sonunu dinlemeden kavgaya tutuşuyorsunuz. eşiniz de sanırım sizin gibi. küçük bir kıvılcım ikinizin de patlamasına sebep oluyor, yoksa bu yazdıklarınız dert değil ne var yani bi akşam katlanılamayacak bir durum değil anlattığınız. eşinizle el ele verip ortalığı ayağa kaldırmışsınız.

sizin derdiniz bu değil. böyle ufak tefek pürüzlerden önce eşinizle aranızdaki gerçek mesele neyse onu çözün yoksa hayır bu elma hayır bu armut diyerek birbirinizi yemeye devam edersiniz.

evet hatırlıyorum bende sizi.yıpranmışlığımın eseri belkide bu sinirlilik hali.kimseye bu kadar çabuk parlamıyorum ama eşimle kavga etmemek için aramızda hiçbir engel yok.çok rahat kavga konusu bulup kavgaya tutuşabiliyoruz.normal sıradan bi konuşmada bile konuyu istediğimiz yere çekip işimize yarar bi konu edip kavga edebiliyoruz.şmdide ailelere sardık senin ailen şöyle seninki böyle durum bu.gerçek problem çabuk parlamamız birbirimizi anlayamamız.her defasında bunun üzerine sözler verip sözümüzü tutamamak.ayrıca problem kimsenin bizim ailemize saygı göstermeyip başına buyruk davranmaları.geçen eşimle bir konşma esnaısnda bunada değindik artık ailelerin bizimde bir aile olduğunu anlamaları gerek dedi eşim.sürekli gelip gitmeler sanki dünya onların üstine kurulmuş.sanki çocuğumuz onlarda biizm sorumluyuz onların bakımına memnun etmye massiyatlarına ihtiyaçlarına.kendi eviyle ilgilenmediği kadar onların arızası ıvırı zıvırıyla ilgileniyor eşim.sinir oluyorum banyo gölet oluyor her duştan sonra bi kere bi çaresine bakmadı.evdeki prizleri bile babam tamir etti.sanki bizim ev onun evi değil hep aileisnin sorunlaıla ilgileniyor.ailesi kendi kendini idare edemiyor yüklenmişler eşimin üzeirne herşeyde onu devreye sokuyolar.onunda evi var evinle ilgilensin demiyolar.farkında durumun ama eminim bu sinirle unutmuştur söylediklerini

konu sahibinin mesaj atma takıntısı var. kavgadan sonra mesaj yoluyla tahriklere devam ediyor. hatta bir keresinde eşi ona mesaj atamasın diye hattını kapattırmıştı çok iyi hatırlıyorum.

evet iyi tutmuşsunuz aklınızda.takıntı değil hırslandırıp hırslandırıp bırakıyor beni.yapcak başka bişeyim yok.ona yanlışlarını hatalarını söylemem gerek.sen ateşi fitille fitille sonra sal ortaya.eşim onu yapıyor bana.ama ben çözümünü buldum yeni bir hat aldım kendime.çift hattım var kapatsa bile hattımı msj yazma özgürlüğüme engel olamaz artık

Back
X