yuva diyebilirmiyiz bilmiyorumda yıkılırsa bişeyler kayınbabam yüzünden yıkılcak.tek sorumlusu o.ona hırsıma bitircem çünkü.bana saçmaladı durdu.fareli köyün kavalcısı gibi fare kovaladık birde gece gece.sinir oluyorum adama ya.fare ilacı kokar gündüz die fareyi yakalamıyor.gece odamda fareyle uyudum onun yüzünden.
saygısızlığını kendini ve kızlarını överek bastırmaya çalışıyor.oda evlat yetiştirmiş.gördük yetiştirdiklerini.2 tanesi ondna uzaktalar zaten diğeride kaçmak için delik arıyor evini satcak.ihale bizim üzerimize kalcak.oğullarına yoğunaştılar.kendi işlerini görmekten acizler.biz biz olamadıkki onların sorunlarıyla uğraşmaktan.yok hastane yok tadilat yok bilmem ne.hepsini söyledim eşime.övündüğü aile yapısı ablalarının evliliklerinin hiçte sağlıklı olmayıp evdeki huzursuzluktan kaçmak için evlendiklerini falan herşeyi gözlemledim ve biliyorum.içine girince anlyıosun
Yahs, bakın siz eşinizde tam bir kenet olsanız dünya üstünüze gelse sizi ayıramaz.
Evet yıpratır, yorar ama kimse ayıramaz.
Sizde eğer eşinize-karakterine güveniyorsanız, uzaklıktan kaynaklı durumlar olduğunu düşünüyorsanız artık uzaklaşın bu duygulardan, bırakın ailelerdeki çöküntüleri, senin ailen benim ailem mevzularını.
Biraz kendinize yuvanıza bakın.
BU İÇİNİZDEKİ birikimleri atmanın yolunu bulun. Hobi edinin.
Rahatlamaya çalışın..
HERŞEYİ siz kontrol etmeye çalışmayın.
Evlilik birazda rahatlıktan geçiyor.. İnanın uzaktan konuşmuyorum. Biraz kapatmak lazım radarları.
''Ö öyle olsa nasıl olur, bu böyle olsa şu kırılır mı, yok şunu böyle yapsak yarın böyle olur '' v.s tarzındaki düşünceler kadınları yiyp bitiriyor, evliliğe zarar veriyor.
''Aman dünyayı ben mi kurtaracağım '' düşüncesine yakın bir felsefeyle yaklaşmak lazım çoğu zaman.
Bir yoklayın kendinizi yahs, bakın bakalım eşinizle toparlanacak bir yuvanız var mı ?
Varsa herkesi soyutlayıp gayret edin, yuva kolay kurulmuyor, yıkımıda kolay olmamalı.
Kendi ailenizide bir tarafa bırakın. Koca insanlar onlar. Onları korumaya çalışmayın.
Kendileri bunu yapacak kadar tecrübeliler.