iftar krizi

eşim ona ait olan ve benim kullandığım hattı tekrardan iptal etmiş.onun ipiyle kuyuya inilmeyeceğinin göstergesi.iyiki başka bir hattım var.
ama çok sinirimi bozuyor hani sanki onun hattına muhtacımda yada bak ben ne kadar büyüğüm neler yaparım der gibi.beni biliyor bu durum.kendimi ondan ayrılmamak için zor tutuyorum.eminim kredi kartlarını falanda iptal etmiştir ben harcama yapmıyım die.halbuki onun kartlarından harcama dahi yapmıyorum.kursa giderken dahi ondan para istemedim.ekmek elden su gölden minimum bir harcamalarla hayatımı sürdüyorum annemlerin yanıda.ondan bişey istemiyorum.ağlatıyor beni hırsımdan bu kadarda yapılmaz.insan aynı hataları tekrar yapmaz.hattı açtırırken dediki açalım hattını lazım olur kontörün olmaz bişey olur dedi.ben kullanmıyorum onu dedim.hadi hadi kullnırsınaçtıralım dedi ve açtırmıştım.şimdi tekrar kapatmış

ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.onu msj gönderip ondan gerçekten ayrılmak istediğimi söyliycem.avukatla görüştüğümü yarın yaşadığımız ile gidip ikamaetgah adresimi buraya aldırıp işlemlere başlıyacağımı söyleyeceğim

napmaya çalışıyor ben böyle sakinleşmesini beklerken vakitmi kaybediyorum adli işlemler için.çok sinirlerim bozuldu arkadaşlar.ona bu gece mesaj atmak istiyorum.avukatla görüştüğümü yarın yaşadığımız ile gidip ikamaetgahımı buraya aldırıp ona boşanma davası açacağımı söyliycem.insan elinden hat para alınarak korkutulmaz.beni susturmak içinde değil çünkü diğer hattımı kularak msj atıyorum ona.bu resmen gözdağı.seni hayatımdan tahliye ediyorum çıkartıyorum imajı yaratıyor.benim haklarımı kullanamassın imajı.

canım kusura bakma ama sen de çok fevri davranmışsın. biraz sakin olmalıydın. orayı terketmen hiç doğru olmamış.

ben orayı terkettim.eşim ben şimdi annenleride arıycam gelmesinler lazım değiller falan gibilerin ters konuştu.bende senin aramana gerek ben gider kendim söylerim iftarın iptal olduğunu dedim.o herşeyi iptal ettikten sonra benim orda ne işim var.herkesi üzerime saldı.iptal etme dedim etti.bu durumda orda oturmamın ne anlamı varki.akşam oluyordu gidip aileme iftarın olduğunu söylemem gerekti.orda oturup saçmalık nasihat dinlicek halim yoktu.olay çözülmezdi o saatten sonra.kükrer gibi herkese saldırdı

eşine haber vermeseydin keşke...
gelip gitselerdi 2 saatlik iftar
üstelik annen baban onlar neden zor olsun ki...
kusura bakma ama biraz hatalı ve fevri buldum seni...

Son düzenleme:
yemek yicek kadar dostlukları yokki.araları kötü.son 8 aydır görüşmüyolar.annemi aradığımdada babamın pek istekli olmadığını anladım iftara gelmek konusunda.zorla bir tamam demiş.ne gerek var şimdi gerginlik çıkmasına die içimde düşünceler oluşmaya başladı.sonra neden tüm ihale bana kalıyor böyle şeylerle ben uğraşıyorum herşeyi emrivaki yapıp bişeyleri istedikleri gibi yönetmeye çalışıyolar.davet şekli yanlış herşey baştan yanlış.eşim yanımda yok.neden iftar yapılacağı çıtlatılmıyor.neden ben evcilik oynuyorum yeter die içimden türlü türlü düşünceler geçti.biz daha sorunlarımızı atlatamadık ben yeni yeni gidip gelmeye başlamışım noluyo dedim.eşime iptal etmesi yönünde msj atmadım bana yardımcı olmasını içimdeki tedirginliği yok etmesi için msj attım ama olmadı.ben ailesine iftar için erken deseydim bu şekilde olmıcaktı.ben onlara bişey belli etmedim eşime yansıttım tüm olumsuzluğumu.belki o kurtarır dedim stresimi endişemi alır dedim.

zor oluyor işte annem babam olsada onların lönk diye hiç tanımadıkları kafalarının uyuşmadığı insanların arasına soktum.üstüne saygısızlıklar bizim tartışmalarımız.onlarında olaya dahil olup k.pederin babamı aramaları.aradıktan sonrada konuşmayıp telefon sapığı gibi telefonu yüzüne kapatması falan babamın çok sinirini bozmuştu.bunun gibi olaylar yaşanmıştı.kendini bi halt zannedip saygısızca babamın asla onaylamadığı davranışlar sergiedi.babamın hiç bir günahı yokken pisliklerine alet ettiler.babam beni nasıl insanlarla muhatap ediyosun die bana çok kızmıştı.o adam yani k.baba beni arayıp telefonu yüzüme kapatıyor die.babam isyan etmişti böyle insnalarla uğraşıyoruz senin yanlış seçimlerinden dolayı olmıcak artık anla bitir şu işi gel die.saçmalıklarla dolu yani.babamın o tepkisinden sonra ben nasıl babamı o eve davet ediyim adamla aynı masaya oturtayım.davet yok bişey yok.ben diyorum gelin diye

kriz iftar krizi değil.genel bir krizin iftar yemeğinde patlaması.bunca şeyden sonra normal bir yemek yenilebilirmi.yada siz olsanız panik yapmazmısınız.ben bunları düşünüp geçmişi düşünüp yaşanları gözönüne alıp tedirgin oldum.ve bunda haklıydım yani tedirgin olmakta.
şimdi duygularımı endişemi anlatamıyorum.arada güzel olaylar olmadı.özellikle babamın bu kadar keskin tavrından sonra onları aynı masada düşünemedim.eşimden destek istedim.zmanı değildi dedim sen varken olmalıydı dedim.ben napcam nasıl idare etcem çemberin ortasında kaldım dedim eşime.çünkü ben babamın her mimiğinden anlam çıkartcaktım.gerginlik bana yansıckatı bana yansıyan herkese..

neden istemediği bir ortama sokayımki onu.benim hatalarım yüzünden maruz kaldığı olaylar silsilesi.
hep k.babanın terbiyesizliği yüzünden onları karşılaştırmak istemedim. yalnız bana değil babamada yaptı yani bunları.ucuz davranışlar.
babam asla muhatap olmak istemiyor karşılaşmak istemiyor.dile getirmesede ben anlıyorum.

düğünümde vedalaşamadım bile annemlerle.tam ailelerle foto çektiriyoruz hadi dünür demiş babama daha yola çıkcaklar diyip babamları sepetler gibi yanımdan ayırdı.ben anlamadım bile nolduğunu.duymadım yani ne dedi.annemler yok oluverdi ordan vedalaşamadım bile.babam çok kızmış düğün gecemde hadi hadi görmek istemiyorum şu adamı fıttırcam yoksa diyip annemide alıp terketmişler salonu. ama muhatap olmamış çünkü laf anlıcak biri değil.kaba saba.bilsem yanına bırakırmıydım.nolcak yani iki dakka geç gitsek evimize.gerdeğin hesabınımı tutuyor

Son düzenleme:
napmaya çalışıyor ben böyle sakinleşmesini beklerken vakitmi kaybediyorum adli işlemler için.çok sinirlerim bozuldu arkadaşlar.ona bu gece mesaj atmak istiyorum.avukatla görüştüğümü yarın yaşadığımız ile gidip ikamaetgahımı buraya aldırıp ona boşanma davası açacağımı söyliycem.insan elinden hat para alınarak korkutulmaz.beni susturmak içinde değil çünkü diğer hattımı kularak msj atıyorum ona.bu resmen gözdağı.seni hayatımdan tahliye ediyorum çıkartıyorum imajı yaratıyor.benim haklarımı kullanamassın imajı.

cok büyük hata yaparsin pisman olursun bu sekilde kocani yola getiremezsin bu kadar fevri davranma sakin ol ve bekle

zor oluyor işte annem babam olsada onların lönk diye hiç tanımadıkları kafalarının uyuşmadığı insanların arasına soktum.üstüne saygısızlıklar bizim tartışmalarımız.onlarında olaya dahil olup k.pederin babamı aramaları.aradıktan sonrada konuşmayıp telefon sapığı gibi telefonu yüzüne kapatması falan babamın çok sinirini bozmuştu.bunun gibi olaylar yaşanmıştı.kendini bi halt zannedip saygısızca babamın asla onaylamadığı davranışlar sergiedi.babamın hiç bir günahı yokken pisliklerine alet ettiler.babam beni nasıl insanlarla muhatap ediyosun die bana çok kızmıştı.o adam yani k.baba beni arayıp telefonu yüzüme kapatıyor die.babam isyan etmişti böyle insnalarla uğraşıyoruz senin yanlış seçimlerinden dolayı olmıcak artık anla bitir şu işi gel die.saçmalıklarla dolu yani.babamın o tepkisinden sonra ben nasıl babamı o eve davet ediyim adamla aynı masaya oturtayım.davet yok bişey yok.ben diyorum gelin diye

Ne olursa olsun o anki büyük hata sizin. Belki utanmışlardır kendileri davet etmeye sizin davet etmeniz daha kolaylarına gelmiştir. Siz çok fevrisiniz. Olayları çığırından çıkarmışsınız. Biraz sabır sabır. Belki o gece biraz güler yüz biraz muhabbet birazda mübarek gün hatırına çokta güzel geçebilirdi. Ooooo siz tutmuşsunuz o akşam ki hizmeti sizin edeceğinize kadar düşünmüşsünüz. Ne var yani gelen anne babanız bence boşuna üste çıkmaya kalkışmayın. Onlar çok düşüncesiz ve cahil insanlar olabilirler ama sizde bir o kadar olaylar karşısında fevri ve cahilsiniz..

ben hizmetten çekinmedim.olayı oldu bittiye getirdiler.sanki kaçıyorum da oluversin çıkıversin diye.ayrıca cahil kelimeniz hiç hoşuma gitmedi.ani çıkışlarım olabilir ama asla cahil olduğumu kabul etmiyorum.size iade ediyorum kullndığınız kelimeyi

ben hizmetten çekinmedim.olayı oldu bittiye getirdiler.sanki kaçıyorum da oluversin çıkıversin diye.ayrıca cahil kelimeniz hiç hoşuma gitmedi.ani çıkışlarım olabilir ama asla cahil olduğumu kabul etmiyorum.size iade ediyorum kullndığınız kelimeyi

Bende kabul ediyorum. Ben bir insanım dörtdörtlük yada herşeyi bileceğim diye bir şey yok... Allah yardımcınız olsun.

madem bosanmak istiyorsunuz esinizi hicbir sekilde bilgilendirmeyin.
islemlerinizi halledin,mahkeme celbini alinca haberi olsun.
iftar yemeginde oldugu gibi her firsatta mesaj atarak sorununuzu bildirmeyin.

yaptığın hatalara inatla yenisini eklemek istiyorsun.telefonunu açmanı öneririm.Benzer bir şeyi yaptım yarardan çok zararı olduğunu düşünüyorum.Sessizliğini koru.Ne bir msj ne bir arama...Bırak o merak etsin arasın hayatına devam et sadece.fazla fevrisin sonrada suçlu olmadığını idda ediyorsun sürekli fakat senin hareketlerin bu olaylara fazlası ile çanak tutuyor.Lütfen biraz daha sakin ol...

açtım telefonumu ama diğer hattı iptal ettiğini öğrendim.sessizliğimi koruyorum dün sabahtan beri mesj atmadım.sessizliğimi korumaya devam etcem haklısınız.sessizlik uzarsada davayı açarım

açtım telefonumu ama diğer hattı iptal ettiğini öğrendim.sessizliğimi koruyorum dün sabahtan beri mesj atmadım.sessizliğimi korumaya devam etcem haklısınız.sessizlik uzarsada davayı açarım

bence sen zaten boşanmayı düşünüyorsun ama bir kılıf bulmak için uğrasıyorsun bana öyle gelıyor

Son düzenleme:
KONU SAHİBİ ARKADAŞIM YAHS;
SENDE MASUM DEĞİLSİN YANİ..takmışsın kafaya resmen..annemleri iftarı çağırma uslüblarını beğenmedim diyip duruyorsun..araları kötüde olsa sonuçta düşünüp çağırmışlar belliki arayı düzeltmek için adım atacaklarıdı..çağırmayabilirlerdi de öyle değil mi? onlar değilde, anneni sen arayıp çağırdın neolmuş..sende o evin gelini değilmisin ?
ayrıca aralarında soğukluk olduğu için kadın çekinmiştir belki...
hemen eşine mesaj atıp iftarı iptal ettirmeye çalışmak hiç doğru değil..annen baban isteMEYE İSTEMEYE iftara gelse neolacak..incilerimi dökülecek..saç saça başbaşa kavga mı edecekler evde..

ayrıca neden eşine sürekli mesaj atıp duruyorsun.?.deŞarJ olmak istiyorsun yoksa pekte önemli değil o anda eşinin üzülüp üzülmemesi..sen rahatlıyorsun ya önemli olan bu..ama bu geçici rahatlama olur senin için..yazdıklarınla karşındakini nasıl kırdığını ve nasıl deliye çevirdiğini anlarsın işallah birgün...bazı sözlerin yarattığı etki okadar yıkıcıdırki ruhsal olarak,, tamiri olmaz..

bütün bunların karşılığında laf söylüyorlarsa yada seni birileri kırıyorsa otur düşün bakalım sende hiç kabahat yokmu ?

hiç sorun çıkmayacak şeyden sorun çıkarmışsın..geçmişte ne yaşadılar yaşadılar..çoğu ailede benzer şeyler olur ama sen bunlara takılıp kalmışsın ve önünü göremiyorsun..karşı tarafın bu anlamda attığı adıma bile köstek oluyorsun...

ben seni hiç ama hiç haklı bulmadım...

uzakta olduğumuz için bunları yaşıyoruz diyorsun, hayır bacım siz yakında da olsanız vakti zamanı gelince bundan daha beterlerini yaşıcaksınız..çünkü kendi kusurlarını görmeyip sürekli karşı tarafı eleştiren ve yargılayan bir karakterin var..tenezzül etmiyorsun kimseye seni anlıyorum,
İŞTE bu yüzden sanada KİMSE TENEZZÜL ETMİYOR..

AYVA EKTİYSEN, ELMAYI DEĞİL TABİYKİ AYVAYI YİCEKSİN...:34:

Son düzenleme:
bu olay için ben haklıyım demiyorum.hatalarımın farkındayım.genel olarak düşündüğümde beni bu duruma getiren olaylar oldu.istemediğim şeyler yaşadım .herkes yaşadığını bilir.ben artık msj yazmıyorum.ayrıca uzakta olduğumuz için bunları yaşıyoruz demiyorum bundan şüphe ediyorum.yakın olsaktamı bunları yaşıycakmıyız acaba diyorum.

yinede eleştirilerinizi dikkate alıcam kendimi sorgulıcam.ben olaylara sağlıklı bakamıyorum.sürekli ezildiğimden bastırılmaktanmıdır karşı tarafın haklı çıkma çabasınmısır bilmiyorum kendimi koruma altına aldım son zamnalarda.nişanlandıktan sonra başladı bu bende.karşı tarafın her kavgada beni dibe çekmeye çalışması beni onla at başı yarıştırır hale geldi.kendimi eleştiremez oldum.hep bir galip gelme savaşı içine girdim.sakinliğimi koruyup olayın geçmesini beklemeden karşı tarafın yaptığının altında kalmamaya çalıştım.söylediğinin fazlasını söylemeye çalıştım.ben bile kendimin bu kadar hırçın olduğunu bilmiyordum.ben neymişim diyorum.içimden canavar çıkmış gibiyim.karşımdakide öyle.biz evliliğimizi değilde kendimizi korumaya çalışıyoruz.evliliğimiz için savaşmıyoruz birbirimize galip gelmek için savaşıyoruz.haklısınız bişey demiyorum.dışardan biri insanların hatalarını daha çabuk görür.insana kendi yaptığı basit gelir çünkü.bu sayede bende özeleştiri yapmaya fırsat buluyorum.bunlar üzerinde düşünmek hem hırsımın geçmesine yardımcı olcak hemde bana bi çıkış yolu sağlıcak.teşekkür ederim..

Back
X