- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
- Konu Sahibi Akuamarin10
-
Bu sekilde fikrini söylemende hiçbir sıkıntı yok ama kabul et ki ilk yorumun ev hanımısin ne yaptın aksama kadar seklindeydi
çocugum yok ama gunde 12 saat calısıyorum
3 saat de yol
15 saat evde yokum
konu sahibi bütüüüüüüün gün evde
iftara iki saat kala yumurta yapılır mı allah aşkına ya
haftasonundan düşünürsün
dolaba birseyler koyarsın
köfte alırsın tavuk alırsın , ben bazen işten eve gidip iftarı yapıp , iftardan snr bile ertesı gunun yemegını hazırlıyorum
otururken salonda barbunya ayıklıyorum , bezelye ayıklıyorum.
boş zamanlarımda dolaba domates kooyuyorum , soğan rendeleyıp koyuyorum düdüklüde barbunya fasulye 10 dakıkada pişiyor
yumurta iftarda yenmez
adam evinde normal bir sofra istemiş haksız mi sizce
ben kahvaltıda bile yumurtayı eşim masaya oturunca koyarım onune sıcak olsun dıye
adam oruclu ve iki saat kala kıymalı yumurta şaka gbi
tatil dönüşü ise tatil öncesi alacaklardı ihtiyacı olan seyleriGünde 25 saat çalışıp evde 2 çocuk bakıp herseyi yapan fevkaladenin fevkindeki kadınlara da alkış gelsin :))
Yahu Batman'da 5 çocuğu peşinde ördek gibi gezdiren kadınlar gördüm ama ben bir taneye güç yetiremiyorum belki bebeği uyumuyo belki sürekli ilgi istiyo panik atağı varmışzaten kişinin,üstelik tatil dönüşü adam akıllı iftariyelik de alınmamış
Ayy övünmeye yer arıyorsunuz hee en bi mükemmel sizsiniz tamam
öncelikle evet açlık kan şekeri vs adamcağızı agresifleştirmiş olabilir.. belki de başka günlerden kalan bir doluluktur.. azıcık özeniverin erkekler bazen çok önem veriri yeme içme olayına.. anlıyorum zorlanıyor yoruluyorsunuz da biraz daha özenilebilinir sanki
günde 15 saat evde değilsiniz kaçta çıkıp kaçta geliyorsunuz ? 12 saat bizim vardiyadaki işçiler çalışıyor katı katı mesaiyle :) bi sonraki gün geç gelme çizelgesiyle.. işinizi merak ettim..
maşallah süper women birde yemeği yetiştirip tatlı yapmışsınız
günde 10 saat çalışıyorum eve koştur koştur 1 saatte gidiyourum bir çorba bir yemek zor yetişiyorum.. gün 24 saat merak ettim sizin düzeniayrıca çok övünsenizde gün boyu çalış 15 saat evde olma 9 saatide bakla ayıklamayla geçir ee zaten hayatta bundan ibaretti bizde bunun için yaratıldık dimi
günde 80 km yol gidip gelıyorum trafik ile 3 saati buluyoröncelikle evet açlık kan şekeri vs adamcağızı agresifleştirmiş olabilir.. belki de başka günlerden kalan bir doluluktur.. azıcık özeniverin erkekler bazen çok önem veriri yeme içme olayına.. anlıyorum zorlanıyor yoruluyorsunuz da biraz daha özenilebilinir sanki
günde 15 saat evde değilsiniz kaçta çıkıp kaçta geliyorsunuz ? 12 saat bizim vardiyadaki işçiler çalışıyor katı katı mesaiyle :) bi sonraki gün geç gelme çizelgesiyle.. işinizi merak ettim..
günde 10 saat çalışıyorum eve koştur koştur 1 saatte gidiyourum bir çorba bir yemek zor yetişiyorum.. gün 24 saat merak ettim sizin düzeniayrıca çok övünsenizde gün boyu çalış 15 saat evde olma 9 saatide bakla ayıklamayla geçir ee zaten hayatta bundan ibaretti bizde bunun için yaratıldık dimi
Zikkim yesin
Tutmasin oruc bu kadar sinir yapiyorsa
Sanki sana tutuyor
Bu aksama da aynisini yaparsa sahurda islak odun var de
Ya herkes bulamayan alamayan da var diyorda, ya evde zaten kıyma var, çok şükür evine almış gelmiş adam. Bulamama-alamama gibi bi durum yok. Yani evde kıyma varken, kıymalı yumurt niye? ben buraya takıldım. Bazı arkadaşlar gibi. Yani benim evde mevcut kıymam olsa ve iftara 2 saat kalsa köfte yaparım. Ya patates patlıcan falan fırına sürerim. Ya da kızartırım yanına aperatif bişiler daha hazırlarım. Tamam eşi uyar demiş ama, sitemle söylenen bişi de olabilir. Ben de eşime sorsam daha bana yok onu yapma dediği olmamıştır.
Yanlış anlamayın, elbette onu bulamayanda var, elbette ramazan ayı nefsi terbiye etme ayı falan ama dediğim gibi evde malzeme var, bulamama gibi bi durum yok, malzeme varken yemek yapmak yerine kıymalı yumurta bana abes geldi, hem de 2 saat öncesinden. Vakit olmasa eşi iftara yarım saat kala gelse anlarım. kavur kıymayı kır yumurtayı tamam belki ama kabul edelim bazende eşlerimiz ramazanda sofralara biraz özen isteyebilir. sadece eşlerimiz değil bizim içinde geçerli olabilir bu durum. Ben iftar sofralarının biraz daha özenli olmasını isterim. öyle de hazırlarım. Konu sahibinin eşi de bunu beklemiş olabilir.
işte o düzeni merak ettim 15 saatin sonunda evde olup masa kurmak için en az iftardan 1.5 -2 saat önce evde olmalıyız kaçta gidiliyor geliniyor iftara yemekler hazırlanıyor ?günde 80 km yol gidip gelıyorum trafik ile 3 saati buluyor
iş kendi işimiz.
bütün hayatım bakla ayıklamak değil tatlım
düzenli bir insan olursan herseye vakit ayırırsın bakla da ayıklarsın, şık bir yemeğpe de gdidersin , tatile de gidersin , clup e dans etmeye , arkadasınla kahveye de.
çok acımasızsınZikkim yesin
Tutmasin oruc bu kadar sinir yapiyorsa
Sanki sana tutuyor
Bu aksama da aynisini yaparsa sahurda islak odun var de
bana yazmamışsınız ama ben 24 saat nöbet 12 saat ara olarak çalışıyorum şuan . doktorum. herkes aynı şartlarda çalışmıyor . 36 saat nöbet 12 saat ara sonra yine 36 saat şeklinde de çalıştım . bunun adı süper kadınlık değil . bunun adı yaptığın şeyi kendine sevdirme . :) ama yemek hazırlanacaksa ben de aynı malzemeyle bir tık özenlisini hazırlamayı seçiyorum . hastanede sahur ve iftar yapıyoruz . hastalar iftara doğru gelmiyorlar acil vaka değilse . o sırada hangi doktor boşsa hazırlıyor bir şeyler . 3 çeşidi geçmez ama bir özen vardır o sofrada :) bence burda eşin takıldığı kısım da bu olmuş . yetişmez denen köfte 1 saatte de yetişir . buna yetişmez demek yanlış .öncelikle evet açlık kan şekeri vs adamcağızı agresifleştirmiş olabilir.. belki de başka günlerden kalan bir doluluktur.. azıcık özeniverin erkekler bazen çok önem veriri yeme içme olayına.. anlıyorum zorlanıyor yoruluyorsunuz da biraz daha özenilebilinir sanki
evet ilk ama ben şu anda da motor takılı gibiyim.. 15 saat çalışmasam daçocuk ilk sanırım. çocuk olunca motor takmış gibi oluyor insanyani ben de öyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?