iftar yemeğini beğenmeyen eşim !

Yani aldatılmanın haklı gerekçesidir bu diyorsunuz?
Adamın ağzına laf vermemeye çalışmak yerine, hanımının kalbini kırmamak için kelimelerini özenle seçen adamları hayatlarımıza katsak? Olmuyor mu o?

Nedense kadının da erkeğin de ağzında hep "kadınlığın tanımı" dolaşıyor.
"Çorba ile kıymalı yumurta olur mu" diyene soruyorum "Sen ikisini bir arada yedin mi hiç" diye, cevap gelmiyor.
Yemeklerin zorluk ve vakitten alma derecelerine göre mi kadınlık mertebeleniyor?

Kimsenin yaşam biçimini bu denli eleştirmek, kimseye düşmez kusura bakmayın da, kadın dilerse, bugün kendimi iyi hissetmiyorum diyip kalkıp o makarnayı bile yapmaz. Önce kalbine dokunsun karşısındaki adam, o zaman bak nasıl pervane olur o kadın.

Neyse.
Kaldı ki bu herif orucu kendine tutuyor, Allah'a ibadeti. Öfkelenip karısını kırıp geçirecekse sofra başında, tutmasın daha iyi.

Kocasına haklı demedim ki Hiç de haklı değil Ama çalışmayan da bir hanımsa kocasının da huyu buysa yemek yapabilmesi gerek bence Bir tane çocukla bir yemeğe bile yetişemedim demek garip değil mi
arkadaşlar siz kıymalı yumurtaya takıldınız ama çorbamda vardı ayrıca yoğurt vs aparatifde koycaktım ama normalde sabır küpü eşim sofrada aceleci..

demek ki sen sabırlısın. Allah dağına göre kar veriyor..

karılar ne ya?
kadının kadına saygısının olmadığı yerde konu sahibi daha çok taşlanırsın..

arkadaşlar siz kıymalı yumurtaya takıldınız ama çorbamda vardı ayrıca yoğurt vs aparatifde koycaktım ama normalde sabır küpü eşim sofrada aceleci..
ben bu ikiliye takıldım
kıymalı yumurta ve corba ikilisine
çorbanın yanında taze fasulye olabilirdi 12 akıkada pişiyor ,
barbunya olabilirdi
enginar yapabilirdiniz hazırlaması cok kolay

bir de o iki saat önce pişen kıymalı yumrtanın iki saate ne hale geldıgıne takıldım ben

ayy ilk gun adama makarna da yapacaktim iyiki yapmamisim aldatabilirmis beni..
hani deseniz esinize ilgi alaka gosterin kendinizden uzaklastirmayin gozu baskasina kayar deseniz anlarimda belki.aldatigi hanimmi ev tutup harika yemekler yapacakmis..

söyledim canım fena patladım orucu nefside terbie etmek olduğunu kalp kırmanın yanlış olduğunu söledim ama o beni dinlemek yerine dırdırlamaya devam etmekle meşguldü

aldatmanın elbette hiçbir haklı yanı yok. o afedersin şerefsizliktir.
ama adam sabahtan akşama kadar çalışmış. eşi ve çocuğu için didinmiş. aramış ne eksik diye. onları da almış gelmiş. sonra mutfağa girip yardım etmeye çalışmış. konu sahibi git sen ben yaparım demiş. iftara 2 saat kala da kıymalı yumurta yapmış. ben severim kıymalı yumurtayı birçok kez yapmışlığım yemişliğim de var. ama 10 dakika da yapılır yenir. yoksa pis pis koka nimet. kaldı ki iftar yani. durumunda varsa 2 çeşit yemek yapmak da iyi olur.

evde birşey yokmuş..
kolaya kaçmış işte.. ne var yani her zaman olabilecek bir durum..
çocukla önüne iki tas yemek konduğuna şükretmemiş çemkirip durmuş adam..

Öncelikle KARI nedir yahu? Nasıl kötü bir üslup bu. İyi yemek yapamıyorsan ya da O gün aceleye gelmişse başka kadına gitmek hak mı oluyor? Oruç tutmak başınıza vurmuş olmalı diyorum...

evde birşey yokmuş..
kolaya kaçmış işte.. ne var yani her zaman olabilecek bir durum..
çocukla önüne iki tas yemek konduğuna şükretmemiş çemkirip durmuş adam..

iyi de adam aramış ne eksik diye, almış gelmiş. iftara 2 saat var. bir de mutfağa girip yardım etmeye çalışmış. ona da git sen ben yaparım demiş. sonra da 2 saat kala köfte yetişmez demiş. siz hiç köfte yaptınız hayatınız da ya da kıymalı yumurta??
eğer yaptıysanız bilirsiniz kıymalı yumurta 10 dakika da olur. köfte de 30 dakika da tamamdır.
ben konuyu pek anlamadım o yüzden.

Çalışan çocuklara bakan nelere koşturup da evdeki yemeği de eksik etmeyen kadınlar var Çalışmayan fazla fazla vakit bulur

teşekkür ederim hevesimi kırdığını söledim tartıştık baya böle olsun istemezdim ama fena kırdı sinirlendim haliyle oruçlu biriyle kavga etmek yapacağım son şeyken o bunu kullandı üstüme geldi de geldi

bu kadar becerikli olmanın sırrı ne ya
evleneli 3 yıl olacak hala yemek konusunda çok yetersizim
çalışıyorum eve varışım 7-8 sonrasında da hep basit yemekler yapabiliyorum ve hep aynı hep aynı bi de 1 ya da 2 çeşit max

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…