iftar yemeğini beğenmeyen eşim !

insan içinden gelirse bahane üretmez , çözüm üretir.
doğru olan sizinki.

burada bir siz bir de ben kıymalı yumurta yaomıyoruz sanırım

Ya yapılır o da yapılır, ki benim eşim çok sever kıymalı yumurtayı. Hatta bayılır.
Ama iftara iki saat kala yaparsam hemde ilk günler falan bilmiyorum belki bi şey demez yer ama bilmiyorum benim içim rahat etmeyebilir.
Ki ben hamileyim, ramazanın ilk günü niyetliydim, çalışıyorum, eve saat beş buçuk gibi geldik. Ayrıca 2 buçuk yaşında birde kızım var, bunlara rağmen iftara kadar yemeğimi hazırladım, açıkçası evde kıyma, et, tavuk vs hiç bir şey de yoktu. Ama mesele biraz özenmek ve biraz düşünmek sanırım.

çok acımasızsın
kıymalı yumurta ne yahuuuu yemekte

ya bizim yediğimizde oluyor akşamları. ama şöyle.. sabah kahvaltı yapamadan çıkıyoruz bazen. simit poğaça idare ediyoruz. akşamada kahvaltılıklarla kıymalı yumurta yapıyoruz. ama çorbayla ya da iftar için uygun durmuyor.

evet haklısınız
iki saat kala yapılan yumurta nasıl sofraya konur ben en cok ona takıldım

yetişiyor yetişiyor
ben de sabah 6.30 da kalkıp gece 12 de yatıyorum. önceden ooo .. yani biraz yorucu oluyor ama oluyor.
bir de evde çocuk olunca yemeği boşveremiyorsun. vitaminsiz kalmasın diye illaki yapıyorsun tencere yemekleri.
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inş.. hayırlı doğumlar.

çocukla iş başka olur ben bilmiyorum ama ablam 25 yasında 3 çocugu var yaşları 7-4-3 ama döktğrğo maşallah .bende çalıştıgım halde dün eve geldiğimde ssat 5 bucuktu namaz flan 6 güvecte soslu köfte pilav donmus kaymaklı revani cacık yetiştirdim

Erkek milletine feci sinirliyim
Kiymali yumurtayi bulduguna sukretsin
Bazen insan ne yapacagini sasiriyor, benim de esim cok yemek secer mesela. E hal boyle olunca da basit seylere kaliyor insan.

Vallahi pes şu yorumlara.
Bir yemek yüzünden oruçlu ağzıyla karısının kadınlığına laf eden adamı haklı görüyorsunuz ya, daha ne denebilir ki?
Akşam eşim gelince bi daha sarılayım, buradaki bazı konuları ve kadınların bakışlarını gördükçe, kıymetini daha bi anlıyorum.

Ben hamileliğimden dolayı oruç tutmuyorum. Eşim işten gelince doğal olarak bitkin oluyor. Açlık da eklenince iyice modu düşmüş oluyor. Basit şeyler yapsam da niye yaptın demez ama mutlu olsun, ramazan sofrasının tadına varsın diye biraz daha özenli davranıyorum. Ramazanda biraz daha dikkat etsek çok şey kaybetmeyiz. Örnek vermek için söylüyorum iki saat kala dün sadece karnıyarığın patlıcanını kızartmıştım, içini hazırlayıp fırına sürmek, pilav , salata ayran yapmak son iki saate bıraktığım işlerdi ki ben hamarat yada hızlı çalışan bir insan değilim. Yani yapılsa yapılırmış, iki saate köfte de pilav da çooook rahat yetişirmiş. Adamın söyledikleri kırıcı ve abartılı olmuş ama bir nebze anlayışla karşılanabilir bence.

Erkek milletine feci sinirliyim
Kiymali yumurtayi bulduguna sukretsin
Bazen insan ne yapacagini sasiriyor, benim de esim cok yemek secer mesela. E hal boyle olunca da basit seylere kaliyor insan.

sen kocaya birikmişsin yemek seçme kötü malesef. ben de bekarken şeçerdim şimdi seçenleri anlıyorum o yüzden.
benim eşim de birçok sebzeyi yemez. ona göre sebze patlıcandan ibaret.. napalım bizde yediklerimizle idare ediyoruz. misal bulgur pilavını 3 öğün yiyebilir. o yüzden evde muhakkak olur.

canım maksat adamın ağzına laf vermemekk konu sahibini tenzih ederim ama bazı karılar akşama kadar kadın programı izleyip son yarımm saat kala makarna yapıolar eşine bi özen yahu sonra adam gitti başka karıya gider tabi son yarım saatte makarnayı kakalarsan adama

Ne guzel
Bizimki icin de yemek kahvaltiliktan ibaret
Onu yemez bunu yemez
Yumurta enginar kabak kereviz pirasa lahana sogan yemez
Geriye etler kaliyor
Onun da yagsizi olacak
Yemek tek cesit olacak her zaman corba bile olsa
Zor adam yahu herseyi zor yemesi icmesi konusmasi uyumasi offff

Benimde 2 kızım var, biri 19 aylık diğeri 7 yaşında...Bende çalışıyorum, dün akşam eve vardığımda saat 7'ye çeyrek vardı. İzmir köfte, barbunya, makarna,biber salatası, mevsim salata, sütlaç ve limonata yaptım. İftar saati herşeyimiz tamam sofradaydık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…