- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.690
- 398
- Konu Sahibi Akuamarin10
-
insan içinden gelirse bahane üretmez , çözüm üretir.Einiz agır konuşmuş açlığın etkisiyle.yanlışlı mı yanlış ama patlama noktası olmuş bence..
Benimde 2 çocugum var kızım hele okadar aksiki saç baş yolduran cınsten.. ben yemek ve temizlik konusunda rahat degilim takıntılılarım oldugu için mutlaka zaman fırsat yaratıyorum. Gun içinde oğlumu okula getir götür, dersleri var ..sizinki vakitsizlik degildi bence rahatlıktı ve eşiniz abartıp fazla tepki vermiş.
İftara 2 saat var yetişmez diyip köfte yapmamışsınız ki çokk rahat yetişir. 2 kişisiniz porsiyonu ufak tutardınız. Ben o kıymayı kavurduysam yanına 2 patlıcan közlerdim ocakta hemen , alinazik yapardım yada güveç kaplarına misket köfte 10 tane üzerine domates biber dizip at fırına kızartmadan daha lezzetli o pişerken pilav vs eklerdim..eşimde hiç yemek ayırmaz kahvaltı ona yeter ama dun sofrayı hazırlarken birden kısır geldi aklıma son yarımsaat kala yaptım ,1 çay bardağı ıslattım yetti ..
Size ben şöyleyim böyleyim demek için yazmadım hem fikir olur hem burda tanışmıyoruz hatalı gördüğüm için yazdım çünkü bende aynı şartlarda hatta bi tık daha ağır pozisyondayım..
burada bir siz bir de ben kıymalı yumurta yaomıyoruz sanırım
çok acımasızsın
kıymalı yumurta ne yahuuuu yemekte
bana en enteresanı iki saat kala yapılan yumurta geldi
iki saate o yumurta ne olur yahu
evet haklısınız
Ya yapılır o da yapılır, ki benim eşim çok sever kıymalı yumurtayı. Hatta bayılır.
Ama iftara iki saat kala yaparsam hemde ilk günler falan bilmiyorum belki bi şey demez yer ama bilmiyorum benim içim rahat etmeyebilir.
Ki ben hamileyim, ramazanın ilk günü niyetliydim, çalışıyorum, eve saat beş buçuk gibi geldik. Ayrıca 2 buçuk yaşında birde kızım var, bunlara rağmen iftara kadar yemeğimi hazırladım, açıkçası evde kıyma, et, tavuk vs hiç bir şey de yoktu. Ama mesele biraz özenmek ve biraz düşünmek sanırım.
evet ilk ama ben şu anda da motor takılı gibiyim.. 15 saat çalışmasam da11-12 saat evimde değilim bakalım o zaman bir de bebeği annelerden toplama olacak neyse 15 saatte yetişenler var onlardan taktik alıp devam ederim :)
Eşinizin oruç başına vurmuş orası kesinde, kullandığı uslüp çok kötü gerçekten...Fakat pek çok arkadaş gibi bende takıldım şu kıymalı yumurta konusuna, bütün gün evdesiniz iftarda eşinizin önüne kıymalı yumurta mı koyacaktınız...Neden 2 saat kala köfte yapılmasın onu da anlamadım. Evet oruç nefsi terbiye etmektir, açın halinden anlamaktır tamam da, ben çalıştığım halde özeniyorum güzel bir sofra kurayım istiyorum, siz özenmiyor musunuz bunu anlamadım...
Erkek milletine feci sinirliyimabowww adam yedi lafı.. öyle deme kız.. kıymalı yumurta iftarda düşününce ben de istemezdim sanırım.
2 saat kala yumurta mı yapılır. köfte falan yetişir bence.. 2 tarafta haksız duruyor. biri özenmeyişiyle diğeri aşırı tepkisiyle.
Biz needek herkes senin gibi etegi belinde hatun mu? Kk benim gibi beceriksizlerle doluçok acımasızsın
kıymalı yumurta ne yahuuuu yemekte
Bu kadar sinirlenmeErkek milletine feci sinirliyim
Kiymali yumurtayi bulduguna sukretsin
Bazen insan ne yapacagini sasiriyor, benim de esim cok yemek secer mesela. E hal boyle olunca da basit seylere kaliyor insan.
Erkek milletine feci sinirliyim
Kiymali yumurtayi bulduguna sukretsin
Bazen insan ne yapacagini sasiriyor, benim de esim cok yemek secer mesela. E hal boyle olunca da basit seylere kaliyor insan.
Bana ders ver yemek konusundaBu kadar sinirlenme
ben de çok becerikli değilimBiz needek herkes senin gibi etegi belinde hatun mu? Kk benim gibi beceriksizlerle dolu
Vallahi pes şu yorumlara.
Bir yemek yüzünden oruçlu ağzıyla karısının kadınlığına laf eden adamı haklı görüyorsunuz ya, daha ne denebilir ki?
Akşam eşim gelince bi daha sarılayım, buradaki bazı konuları ve kadınların bakışlarını gördükçe, kıymetini daha bi anlıyorum.
Ne guzelsen kocaya birikmişsinyemek seçme kötü malesef. ben de bekarken şeçerdim şimdi seçenleri anlıyorum o yüzden.
benim eşim de birçok sebzeyi yemez. ona göre sebze patlıcandan ibaret.. napalım bizde yediklerimizle idare ediyoruz. misal bulgur pilavını 3 öğün yiyebilir. o yüzden evde muhakkak olur.
çocukla iş başka olur ben bilmiyorum ama ablam 25 yasında 3 çocugu var yaşları 7-4-3 ama döktğrğo maşallah .bende çalıştıgım halde dün eve geldiğimde ssat 5 bucuktu namaz flan 6 güvecte soslu köfte pilav donmus kaymaklı revani cacık yetiştirdim
Ben seni gordumben de çok becerikli değilim
daha cok sıradan seyler yaparım ama özenirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?