- Konu Sahibi yakutunkizilatesi
-
Bir ölü bebeğim... Ölümünün üzerinden aylar geçmiş ... Koskoca geceler yalnız kalmış düşünmüşüm,ağlamışım,uykusuz kalmışım...
Yanmışım,yıkılmışım... Şimdi o ölü çıkıp gelmiş...
Ne kadar inandırıcı gelebilir ki?
Sadece düş mü gerçek mi diye anlamak istedim... Baktım düş değil... Düş'ündüm tekrar...
Yok canım, tekrardan o günlere dönmek mi ... Bırakalım tadı damağımızda kalsın güzel günlerimizin... Acılar hiç geçmeyecek zaten, sadece eskisi kadar sızlamayacak...
Kanayan yanımdı, kabuk bağladı... O kanatır ben kabuk bağlarım... Sonra yorulur,tıpkı benim gibi... Kanatamaz hale gelir...
Kan durur... Ya da yüreğim o sıralarda kendine yeni bir yar bulur... Yar'alar unutulur...
Evet ilk ayrılık zamanlarında güçsüzdüm güçlü davrandım direndim... Rol yaptım ,gülümsedim...
Ama şimdi gerçekten çok güçlüyüm...
Çünkü biliyorum;
Haklıyım,haklı gururumu yaşıyorum
İnşallah bitanemNe güzel yazmışsın.. Bizde senin yerinde olsaydık merak ederdik düş mü gerçekmi diye.. Uzaktan söylemesi gelir herkese ama senin acını senden ve Allahtan başka kimse bilmez..
Evet çok güçlüsün Maşşallah çabuk toparlandın ilk zamanlardaa..
Bu gücünü hiç bir zaman kaybetme tatlım benim..
İnşallah bitanem
Sizin de maşallah az kalmış ... Allah bi ayrılık daha vermesin inşallah
Canım tabii ki hayırlısı her zaman... Sorunlar var sanırım hı ?Sağol tatlımda Allahım hayırlısını versin diyelimm
Canım tabii ki hayırlısı her zaman... Sorunlar var sanırım hı ?
Senden birşeyleri alıp götürmesine izin verme canım... Rabbim yardımcın olsun...Evet tatlım bitip bilmeyen sorunlar..
Canımm benimm ,teşekkür ederim ...Canimm, hikayenin detaylarini bilmiyodum, herseyi okudum,cok uzuldum. yaa bu ne pislik bi adammis, tabii buna adam denirse, boylesinin suratina yumrugu patlaticaksin.
Peygmber efendimiz (s.a.v.) Demiski: siz ne kadar serefli olursaniz, karilarinizda o kadar namuslu olur.
Rabbim ons verirki, seni mumla arar. Sana attigi iftiralarin aynisi karisinda cikar bundan emin ol...
Merhaba tugba
adaşız seninle, hikayeni biliyordum fakat ilk defa msj yazıyorum..
ne kdr inandırıcı bilmem ama, görmediğim sana yakın hissettim kendimi
insanoğlunun ne kdr güçlü olabildiğinin kanıtı..
biliyormusun bilmeden yazdığın satırlar ile bilmediğin birine güç veriyosun..
öyle zor zamanlarki benim için, yüzüne bakamadığım insanla yanyana olup yüzümün gülmesi
her gün biraz daha kendime inanmam, bize inanmam.. - benim durumum biraz farklı ben hala hala hiç kötü bişey istemeden onunda benimde cok iyi günler yaşamamızı istiyorum hiç umudumu kesmiyorum benim hikayem baya zor ve karısık ve anlamsız aslında
artık ben bile inanıyorum unuttum ama birazdan kalkıp namaz kılıp katıla katıla aglayacagım *günlük seansım...
seninle uygun zamanda uzun uzun sohbet etmek isterim..
Telefonum kapalı canımcanım yenı gelısmeler var mı
Nasil bi vicdan varsa bilmiyorum ben ... yapacak birsey yok kizceler ....
Kandil kutlamasindaki çingene samimiyeti ve sonrasında tribi cvp vermedigim icin adamdaki özgüvene bak tatlim
Kandil kutlamasindaki çingene samimiyeti ve sonrasında tribi cvp vermedigim icin adamdaki özgüvene bak tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?