İftira ve fitne...

Ne güzel yazmışsın.. Bizde senin yerinde olsaydık merak ederdik düş mü gerçekmi diye.. Uzaktan söylemesi gelir herkese ama senin acını senden ve Allahtan başka kimse bilmez..
Evet çok güçlüsün Maşşallah çabuk toparlandın ilk zamanlardaa..
Bu gücünü hiç bir zaman kaybetme tatlım benim..

İnşallah bitanem
Sizin de maşallah az kalmış ... Allah bi ayrılık daha vermesin inşallah

Canimm, hikayenin detaylarini bilmiyodum, herseyi okudum,cok uzuldum. yaa bu ne pislik bi adammis, tabii buna adam denirse, boylesinin suratina yumrugu patlaticaksin.
Peygmber efendimiz (s.a.v.) Demiski: siz ne kadar serefli olursaniz, karilarinizda o kadar namuslu olur.
Rabbim ons verirki, seni mumla arar. Sana attigi iftiralarin aynisi karisinda cikar bundan emin ol...

Canımm benimm ,teşekkür ederim ...
Gerçekten böyle olmasını istememiştim... Hayırlısını diliyorum ya hep, demek ki birinden ya da birilerinden dua almışım... ki korunuyorum ...

Merhaba tugba

adaşız seninle, hikayeni biliyordum fakat ilk defa msj yazıyorum..

ne kdr inandırıcı bilmem ama, görmediğim sana yakın hissettim kendimi

insanoğlunun ne kdr güçlü olabildiğinin kanıtı..

biliyormusun bilmeden yazdığın satırlar ile bilmediğin birine güç veriyosun..

öyle zor zamanlarki benim için, yüzüne bakamadığım insanla yanyana olup yüzümün gülmesi

her gün biraz daha kendime inanmam, bize inanmam.. - benim durumum biraz farklı ben hala hala hiç kötü bişey istemeden onunda benimde cok iyi günler yaşamamızı istiyorum hiç umudumu kesmiyorum benim hikayem baya zor ve karısık ve anlamsız aslında

artık ben bile inanıyorum unuttum ama birazdan kalkıp namaz kılıp katıla katıla aglayacagım *günlük seansım...

seninle uygun zamanda uzun uzun sohbet etmek isterim..

Adaşım...
İnşallah diyorum inşallah yaşadıklarımı kimse yaşamasın... Sevmekse yine sevsin... Ama kendini ezdirmesin, üzdürmesin,hakeden birini sevsin...
Teşekkür ederim yazdığın için .. Ben de mutlaka dinlemek istiyorum seni... Olur ya belki yapabileceğim birşey olur senin için... Hoş namaz... Sığınabileceğin en güzel yere sığınmışsın zaten ama olsun... İnsan anlata anlata içindeki ağırlığı atıyor...Mutlaka ki dinlemek istiyorum seni canım...
Rabbim ibadetlerini ve dualarını hayırlısı ile kabul etsin...

bu nasıl abla yaa gönlünü eğlendirmek için başkasının günahına girilir mi oda bir kadın nasıl böyle saçmalıklar peşinde koşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…