İftira ve fitne...

Nasılsın canım ? daha iysindir inşallah gelişmeleri takip ediyorum ama yazamadım muhakkak pişman olacak ama çok geç olucak rabbim sabır versin sana canım içini ferahlatsın inşallah

Nasılsın canım ? daha iysindir inşallah gelişmeleri takip ediyorum ama yazamadım muhakkak pişman olacak ama çok geç olucak rabbim sabır versin sana canım içini ferahlatsın inşallah
ailem ve sizler yanımdayken kötü olmam aptallık olur..şanslı bi insanım şansımı değerlendirmeliyim ... daha iyiyim önceki günlere nazaran... çok daha iyi olacağım inşallah...Çok sağol canım... Rabbim dualarımızı kabul etsin tez zamanda inşallah...

Amin canım benim inşallah tabiki daha iyi olucaksın onlar kimki kendi ayıpları ve bu dünyada bu acıyı yaşamadanda ölmezler utanmaları gerek senin gibi birine bunu yaptıkları için sen daha iyi olucaksın herşeyde vardır bir hayır inşallah daha güzel şeyler bekliyor seni

inşallah canım... inanıyorum güzel şeylerin beklediğine...

Allahü teâlâ sevdiği kullarının günahlarının cezasını ahirete bırakmaz. Çünkü günah suçtur. Karşılığı cezadır. Dünyada üç sıkıntı verir:
1- Hastalık verir. Sabrederse affeder. Sebeplere yapışmak ve geleni Allah’tan bilmek lazımdır. Ve ne maksatla geldiğini bilerek şükretmeli.

2- Günahların affı için ikinci yol maddi sıkıntıdır. Borçlu olmaktır. Borçlarını ödemek için çekilen sıkıntılardır. Bu da günahların affına sebeptir.

3- İnsanların yalan ve dedikodu ve iftiralarıyla haksız olarak iftiraya uğramaktır.

[video=youtube;Ml1QfEJjSOM]http://www.youtube.com/watch?v=Ml1QfEJjSOM[/video]
Sevgilim şimdi çıkıp gelmeye, lüzumda yok yüzün de.
Yüzün hüzün , lüzum olan zulüm olur yine ...

) ) ) Çatlak kız seniiii
ne yapayım siz söyleyin ? ben adamı 7.5 ay beklemişim, günüme gün ekleye ekleye sabırla ,gün gelmiş gözyaşıyla... sülalem öğrenmiş ... tüm tanıyanlarım benden önce uğuru sorar olmuş iyi mi düğün ne zaman diye...tuğba değil de uğurunun tuğbası nasılsın diye hal hatır sorar olmuş... en zayıf anlarımda bile düşünmemişim onsuzluğu... çünkü o kadar güven vermiş,garanti vermiş... Be adam madem bu kadar çabuk kandın söylenenlere...o aptalsa ne yapayım ben?
o susturamamışsa konuşanları ben napayım?
devam mı edeyim onurumu ayaklar altına alıp da onu gönül tahtıma oturtmaya... tabii ki günümü gün ederim bundan sonra... soranlara da Öldü diyorum zaten... Allah Rahmet etsin diyeni bile yok inanın... Allah bildiği gibi yapsın diyorlar... Ölüm bile ayıramazdı bizi öyle demişti... hepsi yalan...
bunca yalanı 7.5 ay yuttuktan sonra napayım canım sen söyle ?
çatlaksam ... Çatlatanlar utansın..

Valla destan gibi kızsın yeminki devam et canım sen hayat herkeze yaptığı gibi jestsini yaptı... Mutlu olmak yola devam etmekten başka care yok... Bende bi dipnot olarak ölümsüz aşklar varda ölmeyen aşık varmı dıyorum ... uğur beyde ölenlerden oldu artık öyle olmayı tercih ettı ...

Son düzenleme:
günün birinde şunları konuşacağım aklıma gelmezdi...hayat işte... bi kere daha gördüm ki köpekler ısırmaz,insanlar ısırır... Allah herkesi hakettiğiyle karşılaştırsın inşallah... Sağol sen de iyi düştün dipnotu isabetli baya

Amin canım amin ... Mevlam yardımcın olsun karşına hayırlıları cıkarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…