- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
- Konu Sahibi Altagracia_
-
Az atıldığında hiçbir tuvalet kağıdı gideri tıkamıyor ama böyle bayağı çok atılınca erimiyor. Öyle biliyorum ben. Yoksa normal tuvaletleri eriyip parçalanıyor yani.Çok fazla mı atıyorlar acaba, kağıtların çoğu suda parçalanan malzeme değil mi?
Kagit suda eriyor ama zannettigimiz kadar cabuk erimiyor , onlar eiyenr kadar yigilma oldugunda tikiyor borulari , borular ve evler eskiyse cabuk tikaniyor maalesef , ve sonrasi korkunc gercektenÇok fazla mı atıyorlar acaba, kağıtların çoğu suda parçalanan malzeme değil mi?
Peçete dediğim tuvalet kağıdı evet. Tuvalet kağıdını kullanıp tuvalete attığımız dönemlerde en altta oturan komşularımızın tuvaletinden bok fışkırdı. İnsanlık namına biz de artık atmıyoruz, onlar da bok içinde yüzmüyor. Tuvalette ise ev halkı olarak suyla temizlenip kağıtla kurulanıyoruz, günlük olarak da kovAya geçirdiğimiz poşeti alıp atıyoruz.Hiçbir zaman da kakalı peçetelerle karşılaşmıyoruz. Bilmem daha açık nasıl anlatabilirim.Peçete dediğiniz tuvalet kağıdı mı? Tuvalet kağıdı klozete atılır, sifon çekilir... o çöp kovalarına kullandığınız tuvalet kağıtlarını atmıyorsunuz değil mi?
Kakasını temizlememişti.Ne yapmış ki anlamadım ben
Peçete dediğim tuvalet kağıdı evet. Tuvalet kağıdını kullanıp tuvalete attığımız dönemlerde en altta oturan komşularımızın tuvaletinden bok fışkırdı. İnsanlık namına biz de artık atmıyoruz, onlar da bok içinde yüzmüyor. Tuvalette ise ev halkı olarak suyla temizlenip kağıtla kurulanıyoruz, günlük olarak da kovAya geçirdiğimiz poşeti alıp atıyoruz.Hiçbir zaman da kakalı peçetelerle karşılaşmıyoruz. Bilmem daha açık nasıl anlatabilirim.
Siz sanki çöp kovasına dışkılıyormuşuz gibi sormasaydınız ben de bunları anlatmazdım. İyi günler.Bence anlatmayın, midemi bulandırdınız...
Gider sorunlu olabiliyor yani en ucuz olanlari zaten kullanmıyoruz , yani bilmiyorum nasil gözünüzde canlandık ama wc kağıdını kalitelisini kullanıyoruz şükür alacak gücümüz var :) şuanda oturduğum evde sorun yok ama oldu bu o apartmanda oturanlarda atmıyormuş zaten biz bilmiyorduk. Ev eski yapidir, gideri sorunludur vs vs wc kağıdının kaliteside olabilir elbette ama bizim kullandığımız selpagin yumuşak olani , kendimi aciklamak gereği duydum gülüyorum yazarkende wc kagidimizn kalitesini fiyatini yazdigim icinTuvalet kağıtlarının en ucuz olanları hariç, hepsi suda erir ya da parçalanırlar. Ya çok fazla atıyorsunuzdur kağıtları, ya da en kalitesiz tuvalet kağıdıdır.. kusura bakmayın, ben tahayyül edemiyorum; banyodaki çöp kutusunda kullanılmış tuvalet kağıdı...
Tuvalet kağıtlarının en ucuz olanları hariç, hepsi suda erir ya da parçalanırlar. Ya çok fazla atıyorsunuzdur kağıtları, ya da en kalitesiz tuvalet kağıdıdır.. kusura bakmayın, ben tahayyül edemiyorum; banyodaki çöp kutusunda kullanılmış tuvalet kağıdı...
Uyardiktan sonra tekrarladı mi?Ya bi de bi arkadaşım oglunun altını neresi denk gelirse orda değistiriyor. Örtü filan da yok. Bigün benim evimde yaptı, kanepenin üstünde. Napiyorsun dedim, bacaklarını kaldıriyorum ya degmez bir yere dedi. Hatta bi de demesin mi ya bu küçücük cocuk, kakasinda mikrop mu olur bunun? Bunun adı b..k dedim, mikroplusu mikropsuzu olur mu :///
Neyse bu konularda dertliyim, daha fazla trollemeyim konuyu.
Gider sorunlu olabiliyor yani en ucuz olanlari zaten kullanmıyoruz , yani bilmiyorum nasil gözünüzde canlandık ama wc kağıdını kalitelisini kullanıyoruz şükür alacak gücümüz var :) şuanda oturduğum evde sorun yok ama oldu bu o apartmanda oturanlarda atmıyormuş zaten biz bilmiyorduk. Ev eski yapidir, gideri sorunludur vs vs wc kağıdının kaliteside olabilir elbette ama bizim kullandığımız selpagin yumuşak olani , kendimi aciklamak gereği duydum gülüyorum yazarkende wc kagidimizn kalitesini fiyatini yazdigim icin
Sizin kullandığınız tuvalet kağıdında konu sahibinin bahsettiği gibi dışkı mı oluyor ki?
Önce popoyu iyice yıkarsanız, sonrasında tuvalet kağıdını kurulama amaçlı kullanıyorsunuz.
Yani elinizi yıkadıktan sonra kurulayıp attığınız peçeteden çok farkı olmuyor çöpteki tuvalet kağıdının.
Bu arada tuvalet kağıdının erimesi konusundaki mantığınız da tamamen yanlış. Asıl ucuz kağıt inçe olduğu için eriyip gider, kaliteli kağıt daha kalın olur ve daha zor erir. Ama her ikisi de öyle sifona basılınca erimiyor sihirli bir şekilde.
Kanalizasyona gittikten saatler sonra eriyor. Oraya gidene kadar da binanın tuvalet giderlerinden geçiyor. Eğer eski binaysa, giderler dar yapılmışsa tıkanma olayı çok sık gerçekleşir.
Tuvalet çöpünde ıslak tuvalet kağıdı tahayyül edemiyorsunuz ama bir de üst katlardan peçete atıldığı için alt katta tuvaletin taştığını ve insanların evini b*k bastığını tahayyül etmeye çalışın.
Hahaha oralara silmiş demek kiAklımı kaciracaktim bi donem, kızı gonderdim ama kanepelerden halılara kadar heryeri yikattım. Bi de odasının perdelerinin dikiş yerlerinde kuru burun pisliği vardı. Odayı yakacaktım neredeyse
Yok bi daha evime gelmedi, alindı galiba :))Uyardiktan sonra tekrarladı mi?
Yok sanmıyorum aynı cerrah olduğunu . Onun annesinin öyle bir durumu olmadı bildiğim kadarıyla . :)bizim eski oturduğumuz binada ust katta bi cerrah oturuyordu baya da ünlü bir cerrah bu. daha doğrusu annesi oturuyordu onun yanına gelirdi uzun süre kalırdı bazen, evde de annesinin bakıcısı bi abla vardı yatılı. Bu adam tuvalete girdiğinde asla sifon cekmiyormus su parası fazla gelmesin diyebiriktirip öyle bırakıyormuş. adamın bir de kanamalı basuru varmış. Bu abla anlatırdı "lanet olsun böyle doktora ben ömrümde böyle pis insan görmedim Allahın cezası pis herif, Her yeri bok içinde kan icinde bırakıyo da bir gram utanmıyo ya" derdi. aynı cerrah olabilir mi acaba :))
konu sahibinin kaynina gelince, valla ben olsam bunu göreceğimi bile bile sürekli yapan adam utanmıyorsa ben hiç utanmam laf arasında şakayla söylerdim. pis herif. acaba tuvalete bulaşıyor, sifonla gitmiyor da aklınca tuvaletten onu mu temizleyip çöpe atıyor? bilemedim.
Vala bir dokundum bin ah işittimHerkesin en b.ktan anilari ortaya dokulmus bu konudaOzellikle misafirlik anilari beni benden aldi
Asiri bir tepki vermemissiniz ki niye alinmis acaba? Koskoca kadıni bu yaştan sonra degistiremezdiniz, İyi olmuş alindigi.Yok bi daha evime gelmedi, alindı galiba :))
Ayy kahretsin eski ev arkadaşim geldi aklıma, o zamanlar ögrenciydim.
Ucuz yollu bi ev tuttuk, sadece tek bir tuvalet vardı o da klozet. Meger bizim hatun klozette kaka yapamıyormuş. Yani ıkınmak fayda vermiyormuş. O yuzden yere pecete serip onun üzerine yapiyormuş, ama klozete atıyormuş. Birkaç kez zeminde kaka kalıntısı görunce sormuştum, bi guzel açıklamıştı
Aynı şey olabilir, zemini de dezenfekte edin.
Ama neden çöpe atıyor onu anlamış değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?