İğrenç bir konu

Çok fazla mı atıyorlar acaba, kağıtların çoğu suda parçalanan malzeme değil mi?
Az atıldığında hiçbir tuvalet kağıdı gideri tıkamıyor ama böyle bayağı çok atılınca erimiyor. Öyle biliyorum ben. Yoksa normal tuvaletleri eriyip parçalanıyor yani.

Çok fazla mı atıyorlar acaba, kağıtların çoğu suda parçalanan malzeme değil mi?
Kagit suda eriyor ama zannettigimiz kadar cabuk erimiyor , onlar eiyenr kadar yigilma oldugunda tikiyor borulari , borular ve evler eskiyse cabuk tikaniyor maalesef , ve sonrasi korkunc gercekten
Malum ulkemizde alt yapi pek cok yerde cok eski ve kotu

Peçete dediğiniz tuvalet kağıdı mı? Tuvalet kağıdı klozete atılır, sifon çekilir... o çöp kovalarına kullandığınız tuvalet kağıtlarını atmıyorsunuz değil mi?
Peçete dediğim tuvalet kağıdı evet. Tuvalet kağıdını kullanıp tuvalete attığımız dönemlerde en altta oturan komşularımızın tuvaletinden bok fışkırdı. İnsanlık namına biz de artık atmıyoruz, onlar da bok içinde yüzmüyor. Tuvalette ise ev halkı olarak suyla temizlenip kağıtla kurulanıyoruz, günlük olarak da kovAya geçirdiğimiz poşeti alıp atıyoruz.Hiçbir zaman da kakalı peçetelerle karşılaşmıyoruz. Bilmem daha açık nasıl anlatabilirim.

Bence anlatmayın, midemi bulandırdınız...

Gider sorunlu olabiliyor yani en ucuz olanlari zaten kullanmıyoruz , yani bilmiyorum nasil gözünüzde canlandık ama wc kağıdını kalitelisini kullanıyoruz şükür alacak gücümüz var :) şuanda oturduğum evde sorun yok ama oldu bu o apartmanda oturanlarda atmıyormuş zaten biz bilmiyorduk. Ev eski yapidir, gideri sorunludur vs vs wc kağıdının kaliteside olabilir elbette ama bizim kullandığımız selpagin yumuşak olani , kendimi aciklamak gereği duydum gülüyorum yazarkende wc kagidimizn kalitesini fiyatini yazdigim icin

Sizin kullandığınız tuvalet kağıdında konu sahibinin bahsettiği gibi dışkı mı oluyor ki?

Önce popoyu iyice yıkarsanız, sonrasında tuvalet kağıdını kurulama amaçlı kullanıyorsunuz.

Yani elinizi yıkadıktan sonra kurulayıp attığınız peçeteden çok farkı olmuyor çöpteki tuvalet kağıdının.

Bu arada tuvalet kağıdının erimesi konusundaki mantığınız da tamamen yanlış. Asıl ucuz kağıt inçe olduğu için eriyip gider, kaliteli kağıt daha kalın olur ve daha zor erir. Ama her ikisi de öyle sifona basılınca erimiyor sihirli bir şekilde.

Kanalizasyona gittikten saatler sonra eriyor. Oraya gidene kadar da binanın tuvalet giderlerinden geçiyor. Eğer eski binaysa, giderler dar yapılmışsa tıkanma olayı çok sık gerçekleşir.

Tuvalet çöpünde ıslak tuvalet kağıdı tahayyül edemiyorsunuz ama bir de üst katlardan peçete atıldığı için alt katta tuvaletin taştığını ve insanların evini b*k bastığını tahayyül etmeye çalışın.

Uyardiktan sonra tekrarladı mi?

Aslında burda ilk kez duyduğum için şaşırdım, bu kadar çok uygulanan bir yöntem olduğunu bilmiyordum ben de :)

İnce kağıt eriyip gitmez, parçalanıp sertleşir tam tersine.. neyse, ben hayatımın hiç bir alanında görmedim böyle bir uygulama, o yüzden şaşırdım... teşekkür ederim açıklamanız için...

Yok sanmıyorum aynı cerrah olduğunu . Onun annesinin öyle bir durumu olmadı bildiğim kadarıyla . :)

Midemi toplayıp konuya gireyim dedim, asıl konudan ziyade buna şok oldum iyi mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…