İğrenç bir konu

Eşime söyledim. “Teşekkür ederim herşey için ellerine sağlık” dedi. Fırsat bu fırsat birdaha söyleyemem diye anlattım.
ııı şey, o bilmıyor çöp kovasını görünce buraya atılacağını sanmıştır dedi.
Tuvalete atsın hadi çöpe atıyor musluk diye birsey var yıkamıyor da dedim.
Sen ellemeseydin ben atardım dedi.
Burayı benim temizlediğimi bilmiyor mu açık açık atıyor birde. nasıl bir şey ikidir çok tiksindim dedim.
Düşünemıyor işte ehehe falan diye birşeyler söyledi. İnanılmaz mahcup oldu yüzündeki mahcubiyete üzüldüm o derece. Abisini düşürdüğü hale bak. Valla allah müstakbel eltime sabır versin. Hem manyak kv deyle hem pis kocayla nasıl uğraşıcak bilemiyorum

Bunun aciklamasi yok ama soyle bi durum olabilir mi bi tanidigim alaturka tuvalete alistigi icin klozete yapamiyordu.kucuk tuvaletini bile yapamiyordu yani.pozisyonla ilgili bi sknti olabilir mi evinizde alaturka wc yoksa tabi bu teorim gerci oyle de olsa o peceteleri klozete atabilir yaptiktan sonra.yani ne biliyim temizligi peceteyle bile yapsa o kadar gelmemesi lazim yapismiyor ya bi tarafina yer cekimi denen bisi var mevzu iyidi b.ka sardi kendimden tiksindim

Evet şükür yaşamıyoruz:) ama kapalı kapılar arkasında insanlar özellikle gelen misafirler ellerini yıkamadan çıkınca deli oluyorum ya böyle bez falan taşıyorlarsa yanlarında

Ne demek ya sizin yerinizde olsam kafayı yemiştim ayyy midem kalktı kusmaya gidiyorum

Sifon haznesine mi??? Nasıl yani??!!!?

valla ben görmedim ama (çok şükür görmedim) kütüphanenin içinde özel tuvaleti vardı içinde oraya yapmışlar arkadaşlar görmüş söylediydi şok olmuş bi şekilde.

nası başardı bilmiyorum gerçekten istese yapamaz insan

Evlerinde ki gider sorunlu ise, herkes peçeteleri çöpe atıyodur. Kendisi yüzünden tıkanıklık falan yaşamayın diye yapmıştır. İğrenç ama köyü niyeyli değil gibi. O gelince çöp kovasını kaldırın.

Ya bi de bi arkadaşım oglunun altını neresi denk gelirse orda değistiriyor. Örtü filan da yok. Bigün benim evimde yaptı, kanepenin üstünde. Napiyorsun dedim, bacaklarını kaldıriyorum ya degmez bir yere dedi. Hatta bi de demesin mi ya bu küçücük cocuk, kakasinda mikrop mu olur bunun? Bunun adı b..k dedim, mikroplusu mikropsuzu olur mu :///

Neyse bu konularda dertliyim, daha fazla trollemeyim konuyu.

Ay bu ne ya?! Yazık valla bu gelinlere ya , kaynının boklu kağıdını görmek falan çok kötü , iğrenç valla haklısın.Eşine söyle bence hem kardeşinin pisliğini fark etsin hem de sen tiksinme yani.Sonuçta onun kardeşi , senin için bir adamın pisliği gibi ama onun kardeşi o temizlesin.En azından çöpü boşaltsın.

Bir de çöp kutusunda poşet takılı mıydı? Takılı değildiyse o çöp kutusundan kurtulsanız iyi olur.İnşallah ellerini iyi yıkıyodur pis adam ya.

Banyodaki çöpe bakınca, konu geldi aklıma:) bunu yapabiliyorsa, elinide yikamiyordur muhtemelen. Bütün eve dağılır mikroplar.. İnsanlar yaptıklarından utanmiyorda; siz açığa çıkarmaktan mi utanacaksiniz? Eşinize kibar yolla bahsedin. Çözümü birlikte arayın... misafirligi süreklilik arz edecek biri. Sorun çözülse de; o evden gittikten sonra çamaşır suyu, sirkeli su operasyonuna başlardım ben yinede... Kızınızi da yemek yedirememesi için bir plan yapın...

Iyy iğrenç kere iğrenç
Annem kızımın bezleri için bile beni hep tembihler yanında poşet götür poşete at çantana koy en yakın çöpte at millet senin çocuğunun bezini atmak zorunda değil diye çoğu zaman poşet taşırım unutursam da ev sahibinden isterim eğer onların çocukları varsa bezlerini attıkları çöpe atarım yoksa çantama koyar dışarda bir çöpe atarım
Kaç kere pedimi bile başkasının çöpüne atmamak için poşetle çantama koyup dışarda çöpe attığımı hatırlıyorum
Bu adam hiç mi utanmıyor ya çoğu kişi tuvaletindeki bile yapamaz başka yerde ses gitmesin diye
O tuvalete girince hiç mi su sesi duyulmuyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…