- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
- Konu Sahibi Altagracia_
-
???Bi de odasının perdelerinin dikiş yerlerinde kuru burun pisliği vardı.
Vallahi bana durumu acitasyon eşliginde detaylıca anlatmıştı. Sakin sakin dinleyen ben doktora git, k..daki b..kdan bana ne diye bağirmıştımYa bunlar nasıl insan? Hiç utanma duyguları yok mu acaba?
Evet şükür yaşamıyoruz:) ama kapalı kapılar arkasında insanlar özellikle gelen misafirler ellerini yıkamadan çıkınca deli oluyorum ya böyle bez falan taşıyorlarsa yanlarındaBöyle iğrenç birşey hayal ürünüm neden olsun :) duyduğumda iğrendim.zaten gelin de kaynanasını bu sebepten evde istemiyor.benim evimde yapılsa kafayı yerim zaten takıntılıyım.Ay Allaha şükür böyle şeyler yaşamıyoruz yaa
Evet malesef :/
Ne demek ya sizin yerinizde olsam kafayı yemiştim ayyy midem kalktı kusmaya gidiyorumEvet malesef :/
O günlerin etkisi kaldı bende de. Birisi ekmegime dokunsa yiyemiyorum artık. Cok temiz olmadıgını düşündüğüm insanların evinde elimi kanepeye bile değdiremiyorum. Iyi bisey degil ama malesef aşamıyorum bunu
Sifon haznesine mi??? Nasıl yani??!!!?
Biz de çok şaşırdıkNasıl gitmiş ki o sifon çekince gitmez ki kocaman şey
10 yil kadar önceydi, Allahtan atlattım biraz. Terlikleri bile makinede yikamıştım. Pislik yaaa!Ne demek ya sizin yerinizde olsam kafayı yemiştim ayyy midem kalktı kusmaya gidiyorum
Turkiyede dogmus, büyümüş. 1 aylık ziyaret ile değişeceğini sanmıyorum.Avrupa gördüğü için yapıyordur belki
Avrupa taharet bilmez
Tuvaletlerde su yok
Peçeteydole yapıyorlar temizliği
Müslüman aileler ibrikle su koyuyor tuvaletlere
Çok iyi niyetlisiniz. zaten pis biri hepimiz biliyoruz gayet oturuyor emin olabilirsnzBence başkasının tuvaletine oturamıyor. Sıvı kısmı ayakta hallediyor diğerini peçeteye yapıp atıyor. Sadece bu geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?