İğrenç bir konu

Bunu sorgulayıp duruyorum. Ben neden sevdiğim adamla evlendim diye “sadece oğlunu kıskandığı için” ruh hastası bir kadını çekiyorum. Yada hayatımın 25 yılında hiç hayatımda olmamış birinin pis peçetesini temizliyorum.
Eşimle 9 yıldır tanışıyoruz daha birdefa hakaretini veya kötü sözünü duymadım. Ama bu durumlar evlilikten soğutuyor ya. Bu arada eşime anlattım 17. Sayfa

Heryeri, kapı kollarını çamaşır suyuyla temizledim. Hala temizlik yapıyorum.
O gelince çöp kovasını kaldırcam diğerini de attım

Bebeğe yemek yedirmesin yazanlar olmuş da bence de yedirmesin hatta dokunmasın amaa kızıma tüm gün gezdiği heryere sürdüğü elleriyle havuç rendesi verirken eşim fotoğraflayıp aile gruplarına attı. Amcası elleriyle besliyor diye. Eşimin teyzesi de “senin yiğenin olmak vardı çok şanslı” yazmış
Yani o işler öyle kolay değil arkadaşlar. Arabesk olucak ama ele karışmak gerçekten çok zor.

Bir insanı değil aileyi alıyorsun gibi oluyor derler hep değil mi? Valla eş ailesi zor ya.Benimkiler de iyi ama bazen ben bile katlanamıyorum bir ömür bu insanlarla bir arada olmak zorundayım diyorum hadi insan kendi ailesini bir şekilde katlanıyor anlaşamasa bile.Zor yani evet Allah yardımcımız olsun.17. Sayfayı okudum yorumumu yazdıktan sonra gördüm.Eşin yine anlayışlı bir adammış.Boşver artık söylenme bence ve gördüklerini de unutmaya çalış.Çöpü de eşin ara ara kontrol edip boşaltsın kardeşi geldiğinde.

Bu eleman yurtdışında falanmı yaşadı bugüne kadar? Malum o çok medeni avrupada tuvalet kültürü yoktur. Sadece kağıtla siler atarlar, tuvaletlerinde su dahi yoktur. Orada yetişmişse bilmiyorda olabilir. Tabi yinede hiç normal değil.

Kesinlikle. Bunu yapan benim kardeşim olsa “oğlum sen manyak mısın” derim en azından veya lohusalığımda bana o kötülükleri yapan kendi annem olsa görüşmezdim yada çatır çatır kavga ederdim. Böyle aman eşimin hatrı aman yanlış anlaşılırım diye diye biz üzülüyoruz. kardeşi gelince kaldırıcam çöp kutusunu.

Yok ya kv dem oğullarını nasıl iyi yetiştirdiğini saatlerce anlatır. Milleti kınar örnekler verir
Son birkaç yıldır birkaç kere yurtdışına çıktı o da Avrupa falan değil. Yani saf salak birsey sanmayın diye yurtdısı görmüş adam dedim.

Hatır gönül gütmek eskilerde kaldı.Kime kötüysen o sana tapıyor , ha doğru bir davranış biçimi mi elbette değil ama artık düzen bu.Her türlü ilişkide böyle bu hem de.Düzene uymak gerek belki de bilmiyorum ki.Ay konu nerden nereye geldi yalnız tuvaletten felsefeye...

Ben çok dertliyim bugün ne münasebet pis peçete temizliyorum ya. Niye peki evlendim diye
Kesinlikle çok çok haklısın burda bile atar giderli üyeler daha çok sevılıyor.
Ben öyleydim işte aman kalbi kırılmasın aman yanlış anlaşılmıyım diye kv denin doğumumda nazıyla oynadım. Şuan dünyanın en kötü geliniyim. Zamanın olursa ilk konuma bak orda var ayrıntılar

Burada bulamıyorum.bi kaç arkadas rossmanda var dedi ama baktım yoktu.ıslak mendil paketi gibi fakat içinde minik posetler var.en fazla iki tane bez sıgacak sekilde.yurtdısındaki akrabamdan istiyorum getiriyo.bi yere gidince cok iyi oluyo.bi kaç bebek bezi üreticilerine maj attım üretin diye ama üreten cıkmadı

3 ev değiştirdim, üçünde de peçeteleri tuvalete atmamamız gerektiği, kanalizasyonun tıkandığı söylendi. Mecbur çöp koyuyoruz. Yoksa cidden meraklı değiliz

Peçete dediğiniz tuvalet kağıdı mı? Tuvalet kağıdı klozete atılır, sifon çekilir... o çöp kovalarına kullandığınız tuvalet kağıtlarını atmıyorsunuz değil mi?

Peçete dediğiniz tuvalet kağıdı mı? Tuvalet kağıdı klozete atılır, sifon çekilir... o çöp kovalarına kullandığınız tuvalet kağıtlarını atmıyorsunuz değil mi?
Mecbur olan durumlar oluyor bizim oturduğumuz bir evde eritmiyormus ya da gider iyi değil biz atiyorduk en alt kaatta oturunin wc den cikiyormus, tıkanıyor. kv demlerde ben birkaç ay kalmıştım onlardada aynı oldu ama hala oraya gidince wcye atarim . Sonuçta en alttaki wc 'yi tikarss affedersin pislikler çıkıyordu yani mecbur atmaya devam edemezdik. Ama hic çöp kutusunda pislikli kağıt olmadi sonuçta yıkıyoruz kurulama yapıyoruz

Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Ama düşününce mantıklı geldi. Artık ne kadar mantıklı bir hareketse...

Ben okuldaki tuvaletlerde vücudun çeşitli yerlerinden çıkan şeyler görüyordum, burun vs Onların sebebi de benim için hala bir muamma.
Mecbur kalmadıkça dışarıda tuvalete gitmem zaten ama gidersem de hayatta çantamı yanıma alıp kapının arkasına asmam.

Valla tuvalete yazmakta haklilar , millet bebek bezi atiyor klozete , boyle bir kafasizlik

Bazi evlerde izin verilmiyor , benim annemlerin evi de oyle klozete tuvalet kagidi atilamiyor yoksa tikaniyor , iki kere denk geldim annmin komsusu atmis , belediyeden arac geldi kanalizasyonu actilar korkunc bisi

Tuvalet kağıtlarının en ucuz olanları hariç, hepsi suda erir ya da parçalanırlar. Ya çok fazla atıyorsunuzdur kağıtları, ya da en kalitesiz tuvalet kağıdıdır.. kusura bakmayın, ben tahayyül edemiyorum; banyodaki çöp kutusunda kullanılmış tuvalet kağıdı...

Bazi evlerde izin verilmiyor , benim annemlerin evi de oyle klozete tuvalet kagidi atilamiyor yoksa tikaniyor , iki kere denk geldim annmin komsusu atmis , belediyeden arac geldi kanalizasyonu actilar korkunc bisi
Çok fazla mı atıyorlar acaba, kağıtların çoğu suda parçalanan malzeme değil mi?

Haklısınız. Bir tanıdığın çocuğu, okuldan, evden, sokaktan mikrop kapmış, önemli bir virusmus, doktorda ellerini yıkamadan kesinlikle yemek yemesin demiş diyin. Bende çok korktum, artik ellerim temizse bile, tekrar yikamadan yemek yedirmeyeceginizi ifade edin. Hepbirlikteyken yemek masasinda ortaya soyleyin. Anlayan anlar, anlamayanada uyarirken yol olur. Uydurun bir senaryo.. Yazik kizcağıza amcasınin ellerinden bi haber yedirdigi havucu yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…