- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
- Konu Sahibi Altagracia_
-
Bunu sorgulayıp duruyorum. Ben neden sevdiğim adamla evlendim diye “sadece oğlunu kıskandığı için” ruh hastası bir kadını çekiyorum. Yada hayatımın 25 yılında hiç hayatımda olmamış birinin pis peçetesini temizliyorum.Ay bu ne ya?! Yazık valla bu gelinlere ya , kaynının boklu kağıdını görmek falan çok kötü , iğrenç valla haklısın.Eşine söyle bence hem kardeşinin pisliğini fark etsin hem de sen tiksinme yani.Sonuçta onun kardeşi , senin için bir adamın pisliği gibi ama onun kardeşi o temizlesin.En azından çöpü boşaltsın.
Bir de çöp kutusunda poşet takılı mıydı? Takılı değildiyse o çöp kutusundan kurtulsanız iyi olur.İnşallah ellerini iyi yıkıyodur pis adam ya.
Heryeri, kapı kollarını çamaşır suyuyla temizledim. Hala temizlik yapıyorum.Banyodaki çöpe bakınca, konu geldi aklıma:) bunu yapabiliyorsa, elinide yikamiyordur muhtemelen. Bütün eve dağılır mikroplar.. İnsanlar yaptıklarından utanmiyorda; siz açığa çıkarmaktan mi utanacaksiniz? Eşinize kibar yolla bahsedin. Çözümü birlikte arayın... misafirligi süreklilik arz edecek biri. Sorun çözülse de; o evden gittikten sonra çamaşır suyu, sirkeli su operasyonuna başlardım ben yinede... Kızınızi da yemek yedirememesi için bir plan yapın...
Bir insanı değil aileyi alıyorsun gibi oluyor derler hep değil mi? Valla eş ailesi zor ya.Benimkiler de iyi ama bazen ben bile katlanamıyorum bir ömür bu insanlarla bir arada olmak zorundayım diyorum hadi insan kendi ailesini bir şekilde katlanıyor anlaşamasa bile.Zor yani evet Allah yardımcımız olsun.17. Sayfayı okudum yorumumu yazdıktan sonra gördüm.Eşin yine anlayışlı bir adammış.Boşver artık söylenme bence ve gördüklerini de unutmaya çalış.Çöpü de eşin ara ara kontrol edip boşaltsın kardeşi geldiğinde.Bunu sorgulayıp duruyorum. Ben neden sevdiğim adamla evlendim diye “sadece oğlunu kıskandığı için” ruh hastası bir kadını çekiyorum. Yada hayatımın 25 yılında hiç hayatımda olmamış birinin pis peçetesini temizliyorum.
Eşimle 9 yıldır tanışıyoruz daha birdefa hakaretini veya kötü sözünü duymadım. Ama bu durumlar evlilikten soğutuyor ya. Bu arada eşime anlattım 17. Sayfa
Bu eleman yurtdışında falanmı yaşadı bugüne kadar? Malum o çok medeni avrupada tuvalet kültürü yoktur. Sadece kağıtla siler atarlar, tuvaletlerinde su dahi yoktur. Orada yetişmişse bilmiyorda olabilir. Tabi yinede hiç normal değil.Eşime söyledim. “Teşekkür ederim herşey için ellerine sağlık” dedi. Fırsat bu fırsat birdaha söyleyemem diye anlattım.
ııı şey, o bilmıyor çöp kovasını görünce buraya atılacağını sanmıştır dedi.
Tuvalete atsın hadi çöpe atıyor musluk diye birsey var yıkamıyor da dedim.
Sen ellemeseydin ben atardım dedi.
Burayı benim temizlediğimi bilmiyor mu açık açık atıyor birde. nasıl bir şey ikidir çok tiksindim dedim.
Düşünemıyor işte ehehe falan diye birşeyler söyledi. İnanılmaz mahcup oldu yüzündeki mahcubiyete üzüldüm o derece. Abisini düşürdüğü hale bak. Valla allah müstakbel eltime sabır versin. Hem manyak kv deyle hem pis kocayla nasıl uğraşıcak bilemiyorum
Kesinlikle. Bunu yapan benim kardeşim olsa “oğlum sen manyak mısın” derim en azından veya lohusalığımda bana o kötülükleri yapan kendi annem olsa görüşmezdim yada çatır çatır kavga ederdim. Böyle aman eşimin hatrı aman yanlış anlaşılırım diye diye biz üzülüyoruz. kardeşi gelince kaldırıcam çöp kutusunu.Bir insanı değil aileyi alıyorsun gibi oluyor derler hep değil mi? Valla eş ailesi zor ya.Benimkiler de iyi ama bazen ben bile katlanamıyorum bir ömür bu insanlarla bir arada olmak zorundayım diyorum hadi insan kendi ailesini bir şekilde katlanıyor anlaşamasa bile.Zor yani evet Allah yardımcımız olsun.17. Sayfayı okudum yorumumu yazdıktan sonra gördüm.Eşin yine anlayışlı bir adammış.Boşver artık söylenme bence ve gördüklerini de unutmaya çalış.Çöpü de eşin ara ara kontrol edip boşaltsın kardeşi geldiğinde.
Yok ya kv dem oğullarını nasıl iyi yetiştirdiğini saatlerce anlatır. Milleti kınar örnekler verirBu eleman yurtdışında falanmı yaşadı bugüne kadar? Malum o çok medeni avrupada tuvalet kültürü yoktur. Sadece kağıtla siler atarlar, tuvaletlerinde su dahi yoktur. Orada yetişmişse bilmiyorda olabilir. Tabi yinede hiç normal değil.
Hatır gönül gütmek eskilerde kaldı.Kime kötüysen o sana tapıyor , ha doğru bir davranış biçimi mi elbette değil ama artık düzen bu.Her türlü ilişkide böyle bu hem de.Düzene uymak gerek belki de bilmiyorum ki.Ay konu nerden nereye geldi yalnızKesinlikle. Bunu yapan benim kardeşim olsa “oğlum sen manyak mısın” derim en azından veya lohusalığımda bana o kötülükleri yapan kendi annem olsa görüşmezdim yada çatır çatır kavga ederdim. Böyle aman eşimin hatrı aman yanlış anlaşılırım diye diye biz üzülüyoruz. kardeşi gelince kaldırıcam çöp kutusunu.
Ben çok dertliyim bugün ne münasebet pis peçete temizliyorum ya. Niye peki evlendim diyeHatır gönül gütmek eskilerde kaldı.Kime kötüysen o sana tapıyor , ha doğru bir davranış biçimi mi elbette değil ama artık düzen bu.Her türlü ilişkide böyle bu hem de.Düzene uymak gerek belki de bilmiyorum ki.Ay konu nerden nereye geldi yalnıztuvaletten felsefeye...
Iyy iğrenç kere iğrenç
Annem kızımın bezleri için bile beni hep tembihler yanında poşet götür poşete at çantana koy en yakın çöpte at millet senin çocuğunun bezini atmak zorunda değil diye çoğu zaman poşet taşırım unutursam da ev sahibinden isterim eğer onların çocukları varsa bezlerini attıkları çöpe atarım yoksa çantama koyar dışarda bir çöpe atarım
Kaç kere pedimi bile başkasının çöpüne atmamak için poşetle çantama koyup dışarda çöpe attığımı hatırlıyorum
Bu adam hiç mi utanmıyor ya çoğu kişi tuvaletindeki bile yapamaz başka yerde ses gitmesin diye
O tuvalete girince hiç mi su sesi duyulmuyor ?
3 ev değiştirdim, üçünde de peçeteleri tuvalete atmamamız gerektiği, kanalizasyonun tıkandığı söylendi. Mecbur çöp koyuyoruz. Yoksa cidden meraklı değiliz
Mecbur olan durumlar oluyor bizim oturduğumuz bir evde eritmiyormus ya da gider iyi değil biz atiyorduk en alt kaatta oturunin wc den cikiyormus, tıkanıyor. kv demlerde ben birkaç ay kalmıştım onlardada aynı oldu ama hala oraya gidince wcye atarim . Sonuçta en alttaki wc 'yi tikarss affedersin pislikler çıkıyordu yani mecbur atmaya devam edemezdik. Ama hic çöp kutusunda pislikli kağıt olmadi sonuçta yıkıyoruz kurulama yapıyoruzPeçete dediğiniz tuvalet kağıdı mı? Tuvalet kağıdı klozete atılır, sifon çekilir... o çöp kovalarına kullandığınız tuvalet kağıtlarını atmıyorsunuz değil mi?
Bak ben o kadın çorabını neden atıyorlar söyleyeyim mi( gereksiz bilgiler yuvası philly) . Sanırım erkeklerin bazıları kadın çoraplarını masturbasyon yapmak için kullanıyor ve muhtemelen herif onu direkt öyle tuvalete atıyor. Ya da prezervatif yerine kullanıyorlardır be direkt tuvalete atıyorlar demek ki. İğrenç ama sizin taşan tuvaletteki çorabın hikayesi de kesin bu iki senaryodan biridir.
Ben yurtta kaldım ve orada koskoca uni. kızlarım tuvalet duvarlarına ..ok sürdüklerini gördükten sonra hiç bir şeye şaşırmam.
Valla tuvalete yazmakta haklilar , millet bebek bezi atiyor klozete , boyle bir kafasizlikBebek bezi mi?? Klozete miii?
Cahillik mi bu nedir ya? Eriyen bişey olduğunu mu düşünüyorlar Allah allah ya ben de işterindeki tuvalette pedleri lütfen çöp kutusuna atın yazmışlar diye dalga geçmiştim. Ki bahsettiğim yer bir üniversitenin personel lavabosu! Eğitim seviyesinden bağımsız olarak atıyorlar demek !
Bazi evlerde izin verilmiyor , benim annemlerin evi de oyle klozete tuvalet kagidi atilamiyor yoksa tikaniyor , iki kere denk geldim annmin komsusu atmis , belediyeden arac geldi kanalizasyonu actilar korkunc bisiPeçete dediğiniz tuvalet kağıdı mı? Tuvalet kağıdı klozete atılır, sifon çekilir... o çöp kovalarına kullandığınız tuvalet kağıtlarını atmıyorsunuz değil mi?
Mecbur olan durumlar oluyor bizim oturduğumuz bir evde eritmiyormus ya da gider iyi değil biz atiyorduk en alt kaatta oturunin wc den cikiyormus, tıkanıyor. kv demlerde ben birkaç ay kalmıştım onlardada aynı oldu ama hala oraya gidince wcye atarim . Sonuçta en alttaki wc 'yi tikarss affedersin pislikler çıkıyordu yani mecbur atmaya devam edemezdik. Ama hic çöp kutusunda pislikli kağıt olmadi sonuçta yıkıyoruz kurulama yapıyoruz
Çok fazla mı atıyorlar acaba, kağıtların çoğu suda parçalanan malzeme değil mi?Bazi evlerde izin verilmiyor , benim annemlerin evi de oyle klozete tuvalet kagidi atilamiyor yoksa tikaniyor , iki kere denk geldim annmin komsusu atmis , belediyeden arac geldi kanalizasyonu actilar korkunc bisi
Bu amacla temizlik yaparken, normal temizlik yapma psikoljiside olmaz insandaHeryeri, kapı kollarını çamaşır suyuyla temizledim. Hala temizlik yapıyorum.
O gelince çöp kovasını kaldırcam diğerini de attım
Haklısınız. Bir tanıdığın çocuğu, okuldan, evden, sokaktan mikrop kapmış, önemli bir virusmus, doktorda ellerini yıkamadan kesinlikle yemek yemesin demiş diyin. Bende çok korktum, artik ellerim temizse bile, tekrar yikamadan yemek yedirmeyeceginizi ifade edin. Hepbirlikteyken yemek masasinda ortaya soyleyin. Anlayan anlar, anlamayanada uyarirken yol olur. Uydurun bir senaryo.. Yazik kizcağıza amcasınin ellerinden bi haber yedirdigi havucu yiyor.Bebeğe yemek yedirmesin yazanlar olmuş da bence de yedirmesin hatta dokunmasın amaa kızıma tüm gün gezdiği heryere sürdüğü elleriyle havuç rendesi verirken eşim fotoğraflayıp aile gruplarına attı. Amcası elleriyle besliyor diye. Eşimin teyzesi de “senin yiğenin olmak vardı çok şanslı” yazmış
Yani o işler öyle kolay değil arkadaşlar. Arabesk olucak ama ele karışmak gerçekten çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?